מסלול TAR ב-22/11

נתן.ל

New member
מסלול TAR ב-22/11

מדברי אליק המסלול קרוי תל אביב הקלאסית: יום ג' 22/11 כינוס בהבימה 22:00 יציאה 22:30. שד' חן, בן גוריון, אד"ם הכהן - מאנגר - סוקולוב, נמל ת"א . טיילת דרומה, אלנבי, חנייה בארצ'ר. שבזי, יפת, ירידת שוק הפשפשים, דרך יפו, גשר שלוש, לילנבלום, רוטשילד, הבימה. סיום במסיבה בגת רימון כניסה חינם לקבוצה. תודות לאוקסנה. מסלול סטנדרטי, קצר, לא עובר בשבילי הפארק המוצף. יהיה יום בהיר מאוד אך קר (כ-10 מעלות). לא תספיקו להזיע. חוזרים לארצ'ר. אני מניח שהחבורה לא תהיה גדולה מתוך הנסיון של ימים גשומים. אז ניתן יהיה להיכנס לארצ'ר, לשתות נגיד, תה מחוזק במשהו ולהתחמם 25 דקות, לפני הגיחה לגבעת יפו.

המסלול של הלילה

מסלול קליל, חביב, קצר למדי <נחכה לתוצאות הסיריון>.... העצירה גמרה לי את הרגל והקפיאה אותי ....<אפשר לקצר?> אבל! אני נהניתי! שולחת איחולי החלמה לבחורה שנפצעה.....

oferplone

New member
תמונות רבותי תמונות

היה די קריר וקצר.. תמונות בקישור המצורף

VMC

New member
היה אחלה מסלול.. קצרצר ולעניין..

עכשיו יש לי אחלה שיעורים להכין אל תוך הלילה

forestdevil

New member
היה מסלול קליל וחביב...

כולי בלחץ בקשר ליונית(?) שנפצעה קשה מאוד... לפי מה שהבנתי נשברו לה שלוש שיניים ונזק רציני לשפה התחתונה... אני חושב על זה כל היום. זה קרה בירידה של שוק הפשפשים, הבנתי שכתוצאה ממישהו שנכנס לה לנתיב עם תנועות רגליים אבל כלום לא ידוע. איחולי החלמה מעומק הלב, ומקווה שתצא מזה מהר עם כמה שפחות כאבים. אור.

קרררר ../images/Emo186.gif

רוב הזמן קפאתי מזל שהיו כלכך הרבה חברים שחיממו אותי אאאא.. כל הכבוד למייקי!!! שיחקת אותה עם החליל

yoman321

New member
../images/Emo186.gifנראה לי שהתקררתי../images/Emo5.gif

בסוף התאר הרגשתי שאני בקושי נושם מרוב קור, אני רגיל שתמיד חם
לי ובאתי רק עם חולצה שהיא חצי רשת , לא ציפיתי לכזה קור

VMC

New member
בחייכם.. היה רק 13 מעלות..

לא כזה נורא.. אבל הקור באמת חדר לעצמות ממש

לי לא היה קר ../images/Emo98.gif

אולי רק קצת, כשיצאתי מהגת רימון פתאום הרגשתי את הקור, אבל זה עבר מיד כשהתחלתי להחליק.

RieM

New member
גם לי לא היה קר בכלל ../images/Emo152.gif

יכול להיות שזה בגלל שלא היגעתי ... ??

טוב שלא באת!!

ככה היה לך המון זמן להעלות לאוויר את התמונות מאילת!! איפה הן?

oferplone

New member
תלונות רבותי תלונות

שוב אנשים מלוננים על התמונות שלי התלונה הכי מצחיקה ששמעתי היום היא שהעלתי יותר מדי תמונות ושזה מעצבן להסתכל על כל כך הרבה. אז חברה - מצורף קישור שוב לתמונות את כל התלונות נשרשר פה

תלונות

יש לך יותר מדי תמונות, ויותר מדי מהן פשוט טובות! אין לי זמן לצפות בכל כך הרבה תמונות טובות, שלא לדבר על התסכול כשאני משווה אותן לאלו שאני מצלם. (טוב, אתה תצלם עוד הרבה, בסדר?
)

ישששששש מותר להתלונן חופשי?../images/Emo6.gif

הממממממ.... טוב נו התלונה היחידה שלי היא שמכל התמונות המקסימות שלך לא ראיתי אפילו את קצה זנבי מציץ מאחת מהן.... מעבר לכך...שיקפצו המתלוננים.....תמונות מקסימות....וכל הכבוד על ההשקעה שבלצלם כל הזמן .... אגב....מישהו יוע איפה יש תמונות של ה-TAR של אזורי חן?????

נתן.ל

New member
והתמונות של אילת היכן הם?

במיוחד איזו תמונה אחת של דוגמן הבית...

RieM

New member
על איזה תמונות אתה מדבר ?!? ../images/Emo12.gif

לא זכור לי שצילמתי שם בכלל ..

למעלה