מסלול מפורט של קו 18 בתל אביב כשעבר בפרישמן ובסנטר

Shaked Ofek

New member
היי,
למישהו.י יש אולי מפה מפורטת של מסלול ותחנות קו 18 תל אביב - בת ים כשעבר בפרישמן ובדיזנגוף סנטר?

GoldenEyes

Well-known member
היי,
למישהו.י יש אולי מפה מפורטת של מסלול ותחנות קו 18 תל אביב - בת ים כשעבר בפרישמן ובדיזנגוף סנטר?
בעבר הרחוק מאד קו 18 בדרכו לבת ים ,
תחנה שאול המלך לונדון מיניסטור , ימינה לאבן גבירול , שמאלה לפרישמן , תחנה בככר מלכי ישראל
ממשיך בפרישמן , תחנה בפרישמן לפני שלמה המלך , המשיך בפרישמן עד דיזנגוף
שמאלה לדיזנגוף , המשיך לפינסקר , שם היתה לו תחנה בפינת אהרונוביץ (קולנוע תל אביב בעבר)
ממשיך בפינסקר , חוצה את בוגרשוב , ימינה לטרומפלדור , תחנה ממש אחרי הפניה בטרומפלדור פינת פינסקר (בית קברות טרומפלדור)
ממשיך בטרומפלדור עד בן יהודה , שמאלה לבן יהודה , תחנה בבן יהודה ממש אחרי הפניה , ממשיך בבן יהודה , בחלק מהשנים היתה לו תחנה בבן יהודה 3 ,
שמאלה לאלנבי

konforty25

Active member
להלן מפת קו 18 הישן

קבצים מצורפים

• קו 18 תל אביב-בת ים.gif
    קו 18 תל אביב-בת ים.gif
    KB 41.2 · צפיות: 23

konforty25

Active member
יכול להיות שזה היה קו 1. בעבר היה קו 1 מפרקי שהיום המספר של הקו נהפך ל 172

קבצים מצורפים

• קו 1 תל אביב-חולון.jpg
    קו 1 תל אביב-חולון.jpg
    KB 148.1 · צפיות: 11

konforty25

Active member
קו 18 היה נוסע דרך המלך ג'ורג', הוא לא היה נוסע דרך דיזינגוף.
הוא נוסע דרך שלמה, העליה, אלנבי, קינג ג'ורג', פרישמן, כיכר רבין, אבן גבירול, דוד המלך, שאול המלך, רכבת מרכז

konforty25

Active member
בחזור הקו לא היה נכנס לדיזינגוף סנטר!!!!
הוא היה נוסע דרך פרישמן, דיזינגוף, פינסקר, קולנוע תל אביב, טרומפלדור, בית העלמין טרומפלדור, בן יהודה, אלנבי, העלייה

GoldenEyes

Well-known member
בחזור הקו לא היה נכנס לדיזינגוף סנטר!!!!
הוא היה נוסע דרך פרישמן, דיזינגוף, פינסקר, קולנוע תל אביב, טרומפלדור, בית העלמין טרומפלדור, בן יהודה, אלנבי, העלייה
לא שטענתי שנכנס לדיזנגוף סנטר :)
המסלול שרשמת , זה המסלול שרשמתי
אם זכרוני אינו מטעה אותי , היתה תקופה של עבודות בפינסקר או בבוגרשוב , ואז היה שינוי זמני שעבר בדיזנגוף סנטר ופנה ימינה למלך גורג וחזר באלנבי למסלולו הרגיל

konforty25

Active member
קו 18 זה היה הקו ליד הבית שלי בפלורנטין עד ששינו לו את המסלול דרך יפו, שוק הכרמל ומסוף כרמלית.
קו 25 איכשהו החליף את קו 18 ונהיה קו שנוסע דרך אבן גבירול, כיכר רבין, פרישמן, קינג ג'ורג', אלנבי

konforty25

Active member
בשנות ה 90 אוטובוסים מפרקיים של דן היו בקווים 1, 18, 25, 26, 40, 42, 43, 55, 61, 62, 66, 82, 166
זה מה שאני זוכר.
אם נראה אוטובוס מפרקי בדיזינגוף סנטר סביר להניח שזה היה קו 1 ולא קו 18.
קו 18 היה מסתובב לפני דיזינגוף סנטר בכיכר דיזינגוף לפינסקר

DAVIDADATO

Well-known member
מה שאני עוד זוכר זה את קו 8 מבת ים לרידינג וכיום לצערנו הרב לא קיים קו לרידינג פרט ל-418 אבל הוא קו לילה

למעלה