מסלול מאי קלדרון

מצב
הנושא נעול.

אלמה3

New member
מסלול מאי קלדרון

מסלול מאי קלדרון
לכל הבנות, מי מבין כל הבנות יצאה במסלול רומניה ובצעה החזרה ב- 14/5 ואכן קבלה תשובה? (חיובית /או שלילית) תודה

ניריפה

New member
מ-21 מטופלות 16 בהריון

מסלול מאי קלדרון
לכל הבנות, מי מבין כל הבנות יצאה במסלול רומניה ובצעה החזרה ב- 14/5 ואכן קבלה תשובה? (חיובית /או שלילית) תודה
מ-21 מטופלות 16 בהריון
הייתי אצל לויט.ובדיוק קיבל את הרשימה . וסיפר לי על ההצלחו. אבללללל לחברתי הטובה מאותו מחזור נסיעה.הודיעו על הריון וובדיקה השניה הודיעו שעשו טעות והיא לא בהריון תתארו מה היא הרגישה לדעתי חוסר אחריות......

אלמה3

New member
מסלול מאי

מ-21 מטופלות 16 בהריון
הייתי אצל לויט.ובדיוק קיבל את הרשימה . וסיפר לי על ההצלחו. אבללללל לחברתי הטובה מאותו מחזור נסיעה.הודיעו על הריון וובדיקה השניה הודיעו שעשו טעות והיא לא בהריון תתארו מה היא הרגישה לדעתי חוסר אחריות......
מסלול מאי
ניריפה שלום, אני הייתי במסלול 14/05 והצלחתי אם יש לך את הטל' של דר' לויט אנא כתבי לי הרבה הצלחה לך, לחברתך וכל המצפות אני תקווה שאצלי יגוע עד הלידה בע"ה שמחתי לשמוע ממך

ניריפה

New member
שלחתי מסר

מסלול מאי
ניריפה שלום, אני הייתי במסלול 14/05 והצלחתי אם יש לך את הטל' של דר' לויט אנא כתבי לי הרבה הצלחה לך, לחברתך וכל המצפות אני תקווה שאצלי יגוע עד הלידה בע"ה שמחתי לשמוע ממך
שלחתי מסר

בריזה1

New member
אלמהל'ה בשעה טובה../images/Emo140.gif

מסלול מאי
אלמהל'ה בשעה טובה

איזה כיף לשמוע על עוד הריון בפורום. שימשך תקין עד הלידה. מחזיקה אצבעות.

ayoosh

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif שימשיך תקין../images/Emo57.gif

מסלול מאי
איזה יופי
שימשיך תקין

אדוינה

New member
איך זה קרה נירפה?

מ-21 מטופלות 16 בהריון
איך זה קרה נירפה?
האם חברתך עשתה את הבדיקה בקופ"ח?

אדוינה

New member
איזה יופי אלמה!../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

מסלול מאי קלדרון
איזה יופי אלמה!

גדול לבטא חיובית שבוודאי כבר הכפילה! וכל הכבוד על ההצלחות המכובדות
של המסלול,רק חבל שלא מפרסמים באופן רישמי.

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

איזה יופי אלמה!

איזה יופי אלמה. שיהיה המשך מוצלח - הריון תקין וארוך שיסתיים בלידה של ילד/ה/ים בריאים. מחזיקה לך אצבעות

אלמה3

New member
בטא- חיובי

איזה יופי אלמה!

בטא- חיובי
תודה לכל המברכות בדיקת דם ראשונה לאחר 13 ימים מההחזרה בטא 143 בדיקת דם לאחר יומים בטא 471 אני מקווה לעלייה מתמדת וסיום מוצלח

Pugili

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

בטא- חיובי
תודה לכל המברכות בדיקת דם ראשונה לאחר 13 ימים מההחזרה בטא 143 בדיקת דם לאחר יומים בטא 471 אני מקווה לעלייה מתמדת וסיום מוצלח
מזל טוב

והמשך הריון תקין

צוקה1

New member
wowאיזה יופי מזל טוב -מחזיקה אצבעות

בטא- חיובי
wowאיזה יופי מזל טוב -מחזיקה אצבעות
להמשך תקין ושלוו. צוקה

tomy308

New member
איזה יופי מזל טוב

בטא- חיובי
איזה יופי מזל טוב
המשך הריון קל ותקין

מזל טוב והמשך משעמם ותקין../images/Emo142.gif

בטא- חיובי
מזל טוב והמשך משעמם ותקין

הכפריה

New member
מזל טוב

בטא- חיובי
מזל טוב
תשמרי על עצמך והרבה מחשבות חיוביות..

מצב
הנושא נעול.
למעלה