מ-21 מטופלות 16 בהריוןמסלול מאי קלדרון
לכל הבנות, מי מבין כל הבנות יצאה במסלול רומניה ובצעה החזרה ב- 14/5 ואכן קבלה תשובה? (חיובית /או שלילית) תודה
מסלול מאימ-21 מטופלות 16 בהריון
הייתי אצל לויט.ובדיוק קיבל את הרשימה . וסיפר לי על ההצלחו. אבללללל לחברתי הטובה מאותו מחזור נסיעה.הודיעו על הריון וובדיקה השניה הודיעו שעשו טעות והיא לא בהריון תתארו מה היא הרגישה לדעתי חוסר אחריות......
שלחתי מסרמסלול מאי
ניריפה שלום, אני הייתי במסלול 14/05 והצלחתי אם יש לך את הטל' של דר' לויט אנא כתבי לי הרבה הצלחה לך, לחברתך וכל המצפות אני תקווה שאצלי יגוע עד הלידה בע"ה שמחתי לשמוע ממך
אלמהל'ה בשעה טובהמסלול מאי
ניריפה שלום, אני הייתי במסלול 14/05 והצלחתי אם יש לך את הטל' של דר' לויט אנא כתבי לי הרבה הצלחה לך, לחברתך וכל המצפות אני תקווה שאצלי יגוע עד הלידה בע"ה שמחתי לשמוע ממך
איזה יופימסלול מאי
איך זה קרה נירפה?מ-21 מטופלות 16 בהריון
הייתי אצל לויט.ובדיוק קיבל את הרשימה . וסיפר לי על ההצלחו. אבללללל לחברתי הטובה מאותו מחזור נסיעה.הודיעו על הריון וובדיקה השניה הודיעו שעשו טעות והיא לא בהריון תתארו מה היא הרגישה לדעתי חוסר אחריות......
הבדיקה נעשתה במעבדת קופ"חאיך זה קרה נירפה?
האם חברתך עשתה את הבדיקה בקופ"ח?
איזה יופי אלמה!מסלול מאי קלדרון
לכל הבנות, מי מבין כל הבנות יצאה במסלול רומניה ובצעה החזרה ב- 14/5 ואכן קבלה תשובה? (חיובית /או שלילית) תודה
איזה יופי אלמה!![]()
![]()
גדול לבטא חיובית שבוודאי כבר הכפילה! וכל הכבוד על ההצלחות המכובדות
של המסלול,רק חבל שלא מפרסמים באופן רישמי.![]()
בטא- חיוביאיזה יופי אלמה!![]()
![]()
גדול לבטא חיובית שבוודאי כבר הכפילה! וכל הכבוד על ההצלחות המכובדות
של המסלול,רק חבל שלא מפרסמים באופן רישמי.![]()
מזל טובבטא- חיובי
תודה לכל המברכות בדיקת דם ראשונה לאחר 13 ימים מההחזרה בטא 143 בדיקת דם לאחר יומים בטא 471 אני מקווה לעלייה מתמדת וסיום מוצלח
מאחלת המשך בריא ותקיןמזל טוב![]()
והמשך הריון תקין
מזל טובמאחלת המשך בריא ותקין
wowאיזה יופי מזל טוב -מחזיקה אצבעותבטא- חיובי
תודה לכל המברכות בדיקת דם ראשונה לאחר 13 ימים מההחזרה בטא 143 בדיקת דם לאחר יומים בטא 471 אני מקווה לעלייה מתמדת וסיום מוצלח
איזה יופי מזל טובבטא- חיובי
מזל טוב והמשך משעמם ותקיןבטא- חיובי
מזל טובבטא- חיובי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.