מסלול חוצה ישראל

• פותח הנושא gray
  • פורסם בתאריך

gray

New member
מסלול חוצה ישראל

אני מתכנן לעשות מתולה אילת דרך השטח בחגים, אני רוכב סופר טנרה ואין לי כוונה להכנס לקשיי עבירות אם יש שביל נחמד לא רחוק משם, אני מתכנן לטייל ולא לענות את עצמי. עשיתי את זה לפני כמה שנים אבל המסלול ההוא כבר לא רלוונטי גם בגלל המצב הביטחוני, וגם בגלל פיתוח האזור. יש הצעות למסלול? יש המלצות אחרות? אשמח לשמוע.

המטיייל

New member
הצעתי הצנועה...

מסלול אחד שלם לא נראה לי שיש מן המוכן על המדף. שביל ישראל בחלקו אינו מתאים לאופנועים ובטח לא לכשלך. אני יכול להציע את מגוון המסלולים באתר שלנו - תראה, תתרשם ותתפור לך מסלולים וחלקי מסלולים עד קבלת השלם. יש באתר מסלול של רמות מנשה, בן שמן, כרמי יוסף עד פורה, אזור הבשור עד מכתש רמון ויש גם את אזור ערד. חלקי המסלולים יכולים לתת לך תוואי ראשוני. אם תזדקק לעזרה נוספת אל תהסס לכתוב מייל.

XDR

New member
ג´וי בירן נוהג לעשות טיול פעם ב

תנסה לכתוב לו לפורום של ג´יפטריפ. הפורום הוא של ג´יפים אבל הבחור עושה חוצה ישראל פעם בשנה שנתיים על אופנוע, או לפחות נהג לעשות עד לפני שנה שנתיים. הוא אמנם היה משלים מדן ועד אילת ביום אחד אבל אני בטוח שיוכל לעזור לך. http://www.jeeptrip.com/page.asp?div=Experts&group=3

Xטיל

New member
הוא בוחר את המסלול המהיר ביותר

ולא בהכרח המהנה ביותר, בערבה הוא בחר לרכב לאורך הגבול. הסיפור שלו הופיע במוטו לפני אי אילו חודשים.

Xטיל

New member
מעניין, חשבתי על אותו הדבר...

כביש משולב בשטח קל לאורך תוואי שביל חוצה ישראל אותו אני מטייל בשלבים רכוב על אופניים. חלקים גדולים מהשביל עבירים לאופנועים. ואת החלקים שלא... תמיד יש כביש בסביבה.

למעלה