מסלול התנגשות ודאי...

נלסון

New member
מסלול התנגשות ודאי...

היה לי ודאי כבר מהתחלה שאנחנו נמצאים על מסלול התנגשות, ידעתי שלא ירחק היום ואנו נתנגש, לך היה ברור שאין סיכוי, את חשבת שמקסימום אנחנו נחלוף ביעף אחד על פני השניה, אבל כל הסימנים העידו שאנחנו נמצאים על מסלול התנגשות. בהתחלה נסענו לאט, לומדים להכיר, בוחנים מרחוק, אחר כך התחלנו להגביר מהירות,עושים תחרות, לוקחים סיבובים במהירות, חולפים אחד על פני השניה, זורקים מבט, שולחים חיוך, קורצים, נזהרים, ושוב חומקים, אני שחררתי את הרגל מהבלמים, וכך עשית גם את, והתחלנו לנווט ביד, נגענו לאט , ליטפנו בזהירות, למדנו להכיר, גלשנו במהירות, חצינו קווים, נגענו לא נגענו, לגמנו, הסתחררנו, והתנגשנו!!! אלפי ניצוצות ורסיסים עפו לכל עבר, בום על קולי נשמע למרחוק, התרסקנו אל תוך חלל הודאות והתנפצנוּ!!! ושוב אנו נמצאים מחדש על אותו מסלול והוא ודאי מוביל להתנגשות הבאה !!! נלסון.

שרון-ב-

New member
מסלול התנגשות חליפי

כטיבם של מסלולים הם חגים במעגלים בשלב מסויים התמונות חוזרות על עצמן והסיבובים, הסיבובים עושים סחרחורת וגורמים לבחילה ופתאום אתה שם לב שמרוב השתדלות להחזיק חזק לא שמת לב למסלולים אחרים. שנה מסלול ידידי ובמחשבה שניה, אל תעלה על מסלול אחר, עלה על דרך המלך שם יש תמרון מעולה בו ניתן לשנות כיוון בכל פעם מחדש ולא לחוג במעגלים שם ישנם אלפי נתיבים המובילים לאלפי פינות כשבדרך אלפי נופים נהדרים וזה אדיר ! אל תבינני שלא נכונה אהבתי הכל, מהדקה הראשונה, מהצעד הראשון ועד ההתנגשות, אך היום, היום איני מסתפקת בכך, היום, רק התנגשות חזיתית, מלווה בתפקוד מלא של כל חמשת החושים גם יחד תעניין אותי. אתה הוא שנטעת בי את זרע השאפתנות, האומץ לרצות את ההכי טוב שיש. לכן אני שם. ובכל זאת שמחה לראות אותך פה. מבטיחה לבקר. שלך תמיד שרון

נלסון

New member
שלום רב שובך.........שרון..

שלום רב שובך ציפורה נודדת מארצות הקור אל מעוני אל קולך כי ערב מה נפשי עורגת... שמח לראות אותך כאן, אשמח יותר אם תחליטי להישאר אפנה לך מקום במרחבי הדל, אחלוק אתך את ארוחותיי, אתן לך לרוות מכוס ייני, רק תישארי... אין לך מה לנדוד יותר, תפתחי את תרמילך, הוציאי פטיש ותקעי כאן יתד, ביחד נקים עיר אוהלים ענקית, חשופה אל קרני השמש המלטפות, חשופה אל רוחות מזרח חמות, ופתוחה אל מטרי הגשם המרווים. כאן תוכלי להרוות צימאונך, כאן תוכלי גם להשקות מיינך. אז את נשארת??? נלסון.

למעלה