מסלול השבת

-רוני-

New member
מסלול השבת

השבוע נטייל באיזור עמק יזרעאל מובטח שיהיה הרבה בוץ (להביא נעלים וגרביים להחלפה (גם טיטולים )) המסלול מורכב משני נחלים הראשון נחל תבור שעברנו אותו מספר פעמים בשנה שעברה והנחל השני הוא יששכר ראו מפה המצורפת אורך המסלול 30 ק"מ, רמת הדרך בנונית עד קשה לפי תנאי הדרך (גשם בוץ וכ"ד) אין אחריות, ישנם הרבה חציות מיים בנחל תבור מגדה לגדה לא ניראת לי בעיה מיוחדת בנחלים האילו במידת הצורך פותחים רצועות, נקודות מפגש ושעת מפגש יפורסמו בקרוב להיתראות בשבת -רוני-

מתי כ

New member
חוגגים

כמובן שחוגגים יום הולדת בשטח..עוגות ויין עלי...סי יו

-רוני-

New member
הינה הנ"צ, לכל אילו שמנווטים עם

גי פי אס רק אל תורידו נ"צ בירדן (כמו בלבנון המבין יבין)

טרופר5

New member
קובץ טורבו

רוני היי מרוני(טיול חנוכה לפרצים) יש אפשרות לקבל קובץ טורבו? 053973323

-רוני-

New member
שמעון

תבדוק שנית עם הרשות (לא הפלסטינית) שמורות הטבע מה המצב עם נחל תבור ויששכר, חבר שלי התקשר אלי הם היו שם בשבת ואמר שהם אכלו שם ח__ לבדיקתך

pacoo

New member
אבי .... הצמיגים שלך מחכים לבוץ :)

אולי תפתיע ותגיע עם צמיגי שטח ...... אחרי הכל זה גיפ .... לא ??? נתראה סופ"ש

-רוני-

New member
בנתיים חמישה רכבים

ישנם עוד שלושה או ארבעה מקומות (המקסימום של הקבוצה הוא תשעה רכבים)

momy

New member
אנחנו מצטרפים ה"ולדמנים"

רוני בהמשך לשיחתנו בצהרים הוסרו כל המגבלות ואנחנו מצטרפים.

-רוני-

New member
טוב אנו 14 רכבים ודי צר לי

טוב חבריה אילו שמכירים אותי יודעים שאני לא יכול להגיד לא, נכון לעכשיו אנו 12 רכבים לא ישנה הרבה אם נהיה 14 2 יוסים שאחד מימכם יתקשר אלי 050-736808 לגבי מפגשים לבאים מהמרכז שמונה -שמונה ורבע צומת גלילות לתיאום עם אבי056-660682 לצפוניים בשעה תשע-תשע ורבע מול גן שמואל עם הפניים לואדי ערה (ליד גרנות) לתיאום רוני 050-736808 למפגש בנקודת ההתחלה אני מניח שנהיה בסביבות עשר מצורפת מפה

pacoo

New member
זהו אין יותר הצתרפות רכבים !!!!!

סליחה אבל זהו ..... זה כבר הופך להפגנה או פקק !!! סליחה !! שמעון

benya

New member
רוני לקחת גם אותי בחשבון ??

קבענו שנדבר טלפונית ביום שישי אני בונה על זה !! חוצמיזה אמור להיות גשום וסוער בשבת זה מתאים לנו ??

למעלה