מסלול הודו

• פותח הנושא ds31
  • פורסם בתאריך

ds31

New member
מסלול הודו

אני נוחת בדלהי באמצע ספטמבר לטיול של כחודשיים בצפון הייתי פעם קודמת(רישיקש, דראמסאללה,מנלי,לדאק,אמריצר,קשמיר,דלהי) התוכנית עכשיו היא להתחיל להדרים אך אני מתרשם שייתכן שעדיין יהיה חם מאוד בספטמבר ולא אכפת לי לדחות את ההדרמה לתחילת אוקטובר- איפה לעשות את השבועיים עד אז?!! חוו דעתכם תודה ושבת שלום

shay4442

New member
תלוי במה שאתה מחפש

אם לא בא לך לחזור ולבקר במקומות שכבר היית בהם הייתי ממליץ ללכת למדינת הסיקים בחלק המזרחי צפוני או שבכלל לאזור הצפון-מזרח של הודו כולל כלכתה הנפלאה,ורנסי(למרות שזה עדיין חם)המיוחדת וכו

ליאורט1

New member
רעיון

לא הייתי בדרום הודו אבל הייתי בסביבות אמצע אוגוסט בווארנסי. היה חם אבל לא נורא ואיום ועדיין נורא נהנתי. בכל מקרה זאת עיר שחבל לדעתי לפספס. לא כתבת אם היית באגרה או לא אבל גם שם אפשר להעביר כמה ימים מעבר לטאג'(אפשר לעצור שם בדרך לווארנסי).

ds31

New member
הרעיון הוא שבתחילת אוקטובר

אתחיל להדרים , אז האם כדאי להתרחק עד כלכתה? ד,א- הייתי קצת גם שם, לא ציינתי נניח שאעשה את אגרה וורנסי- יש אופציה להדרים משם בלי לחזור לדלהי? מעוניין להיות באוקטובר באזור קארלה

shay4442

New member
אין בעיה

אפשר להגיע לכל מקום מרכזי בהודו מתחנת הרכבת באגרה ובמיוחד מוורנסי ,אין צורך להגיע לערים הראשיות כמו דלהי או בומבי בשביל להגיע לערים הקטנות יותר. אני טיילתי מדרום לצפון ולא עברתי בערים המרכזיות, אני מכיר מישהו שדפק נסיעה מקראלה(קוצי'ן) ישירות לדלהי(בסך הכל 50 שעות ברכבת)ובשום פנים ואופן לא להישאר בעיר הגנבים אגרה!!! זה המקום אם הכי הרבה נוכלים שפגשתי מעודי הייתי שם בסך הכל יומיים וניסו לעבוד עלי 4 פעמיים כולל בגסט אהוס

jeshu

New member
אני גם ממליץ לא לשהות באגרה לבוא.למצוא מקום להפקיד את התיק (בתחנת הרכבת?) ולראות את האתרים בעיר ולהתעופף משם.רצוי לדאוג לכרטיס רכבת החוצה מראש. ולפותח השרשור - אולי יש מקומות קרירים יחסית באזורים גבוהים או קרוב לים גם באזורים דרומיים יחסית בהודו.תמיד ניתן להעביר שבועיים ברג'אסטן ושם לפחות יחסית יבש ויש גם את גוג'אראט ובכלל ,למה להדרים במכה. בנוגע לורנאסי - זו נסיעת לילה מאגרה ברכבת וכנ"ל מאגרה לכלכתה זו נסיעת לילה או קצת יותר.

shmuel778

New member
הודו .

לגבי השבועיים הראשונים , אפשר לחשוב על טיול למדינת אוטראנצ'ל . צפונית לרישקש אפשר לבקר בגנגוטרי ואולי אף לצאת לטרק למקורות הנגנס או לשלב גם ביקור בבאדרינת . אני מאוד אוהב את צפון הודו ואם יש לך הזדמנות קפוץ לביקור . אבל , לדעתי , כבר באמצע ספטמבר אתה יכול לצאת לדרך מדלהי לכיוון ראג'יסטן . זה נכון שיהיה עדיין חם אבל זה בהחלט אפשרי . יעידו כול אלו שיוצאים לטיולים המאורגנים להודו בחגי תשרי שלנו (-: מה שלא תבחר , שיהיה לך יופי של טיול .

shmuel778

New member
שבת שלום .

התמונה צולמה בדרך אל העיירה גנגוטרי . אם אני זוכר נכון , בסביבות שעתיים לפני גנגוטרי , אבל היי , מה זה זמנים בהודו(-: התמונה צולמה בתחילת אפריל השנה . שבוע טוב .

למעלה