מסלול בהודו

• פותח הנושא ds31
  • פורסם בתאריך

ds31

New member
מסלול בהודו

אני נוחת בדלהי באמצע ספטמבר לטיול של כחודשיים בצפון הייתי פעם קודמת(רישיקש, דראמסאללה,מנלי,לדאק,אמריצר,קשמיר,דלהי) התוכנית עכשיו היא להתחיל להדרים אך אני מתרשם שייתכן שעדיין יהיה חם מאוד בספטמבר ולא אכפת לי לדחות את ההדרמה לתחילת אוקטובר- איפה לעשות את השבועיים עד אז?!! חוו דעתכם תודה ושבת שלום

lior2805

New member
תבדוק את אזור ראג'אסטאן

אמור להיות נעים שם בתקופה הזו.. שבועיים יעברו מהר שם.. בפושקר אפשר להיתקע שבועיים בשקט (אמרו לי שקצת מזכיר את רישיקש, אבל לא הייתי ברישיקש..), וגם אודאייפור יפה.. שיהיה טיול נעים (אוח, הקנאה..)

lior2805

New member
אממ.. חוץ מהאזור הזה...

לא יודעת לגבי מזג האוויר ולא רוצה לענות סתם.. יכולה לספר לך על המסלול שלנו- טיילנו סה"כ חודשיים וחצי מנובמבר עד אמצע ינואר, התחלנו באזור דלהי-אגרה-ורנסי ואז "ברחנו" לראג'אסטאן. התחלנו לטייל במקומות הפחות נקיים בהודו, ולאט לאט חזרנו לאזורים יותר ציווליזציוניים, ולמרות שנהנינו ולכל מקום יש את הקסם שלו בסופו של דבר, לא הייתי ממליצה להעביר דווקא שם שבועיים.....). בסוף נובמבר הדרמנו לקראלה ואז סיימנו בגואה. מעבר לזה אין לי מושג לגבי מקומות ומזג האוויר.. אפשר לנסות את אזור פונה אולי (קרוב לבומביי,אנחנו לא היינו שם), ידוע באשראמים הרבים שיש שם אבל לא רק... בכל מקרה- שיטוט באתר למטייל עזר לי המון... טיול נעים!

למעלה