מסלול באזור עכו??

Yossi 111

New member
מסלול באזור עכו??

אל תשאלו... הוזמנתי לסופ שבוע עם ההורים של חברה שלי.. בעכו... נקווה להתגבר...
בכל מקרה, מחפש מסלול של שעתיים-שלוש, משהו למסגרת זמן לא רחבה מידי ( לא אצליח להתחמק ליותר מזמן זה) באזור עכו וצפונה. אני בעיקרון מהמרכז אז אשמח למסלול יפה, שיעניק גיוון יחסית למישורי כביש 4 והררי ירושלים תודה הסובל...

Yossi 111

New member
מקפיץ....

מקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ ץץץץץץץץץץץץץץץץץץ ץץץץץץץץץץץץץץ ץץץץץץץץץץץץץץץץץץ ץץץץץץץץץץץץץץץץ ץץץץץץץץץץץ ץץץץץץץץץ ץץץץץץץ ץץץץץץץץץץ ץ

joyea

New member
כנס

חפש(פה בפורום) רוכבת בשם ענת כהן וצור איתה קשר, היא מנהריה ואני בטוח שהיא יכולה להמליץ לך נכונה. ולענת סליחה מראש על הנידוב. יוסי

natibergman

New member
יש הרבה אפשרויות

יוסי שלום - אם אתה לא חובר לאף אחד אתה יכול לעשות מסלול מעגלי למשגב: תצא מעכו לכיוון כרמיאל (כביש 85), בצומת אחיהוד ימינה (כביש 70) עד צומת יבור, שמאלה לכביש 805 ותטפס עד לצומת יובלים (לפני סחנין) שם תיקח שמאלה לכביש 784 ותרד לכרמיאל בירידה וחזרה לעכו בכביש 85. בשעות מאוחרות כביש עכו צפת סואן. אופציה נוספת היא שבמקום לרדת לכרמיאל בצומת שלפני בעצמון תפנה ימינה בכביש 784 ותרכוב עד צומת מורשת, תפנה ימינה ובירידה מטורפת תרד לכיוון עיבלין עד צומת אבליים. משם חזרה או דרך כביש 70 לצומת אחיהוד ועכו או דרך כביש 79 לכביש עכו חיפה (כביש 4) ימינה ואתה בחזרה. כביש עכו חיפה בשעות מאוחרות סואן ולא נעים לרכיבה גם בסופ"ש. אופציה שלישית פחות הררית - כביש 85 עכו-צפת, בצומת יסיף שמאלה לכביש 70 עד צומת כברי, שמאלה בכביש 89 לנהריה וחזרה לעכו דרך כביש 4. תהנה.

למעלה