מסלולים

Dror Ha

New member
מסלולים

בעבר התמיינתי למסלול האזנות בשפה הערבית. זה היה כבר לפני שנה ואני כבר אחרי הקורס וכבר בסדיר וכאלה.. עכשיו הקטע הוא, שלפי מה שהבנתי, מציעים בראיונות (דבר שלא היה כשאני התמיינתי) מסלולים שונים, כמו ברק, רשף, אדם, אלמו"ג, ותרגום. איפה לעזאזל נעלם המסלול שאני הייתי בו ? איך זה הולך?

זה פשוט השמות...

יש מספר מסלולים שעוסקים בהאזנה מסלולי בחיל המודיעין הם ברק,רשף ועוד אחד מובהק למרות שבכל המסלולים לפי מה שאמרו יש התעסקות בהאזנה. יכול להיות שאתה משוייך לאחד מהם ופשוט לא מכיר אותו לפי השם בכל מקרה, אני מניחה שהשיוך למסלול לא מאוד רלוונטי אם זה לא היה קיים כשהציעו לך. התפקיד הוא שחשוב...

Dror Ha

New member
"ועוד אחד מובהק .. "

זה הרגיל, עם כל הקורסים בבה"ד עם המספרים ?

הממ אני לא יודעת למה אתה מתכוון

כשאתה אומר רגיל, לכל מסלול יש איזשהו ייחוד... אולי התכוונת לרשף או ברק. שניהם מוגדרים כהאזנה אבל כשכתבתי עוד אחד מובהק התכוונתי לאחר מלבדם, פשוט לא זכרתי מי מבין השניים-אלמוג או אדם (או אולי שכחנו עוד אחד) עוסק יותר בהאזנה מאשר בתרגום... אני לא יודעת כמה אני מדייקת אבל בעקרון אלה השיוכים..מקווה שעזרתי
האמת שהגבתי כבר קודם אבל משום מה ההודעה שלי לא נשלחה..מקווה שהיא לא תופיע מתישהו סתם ככה בפורום

דללה

New member
כן..

פשוט שינו את תהליך המיון מבחינת איתור חמ"ן.. לא משהו שצריך להעסיק אותך יותר מדי..

Dror Ha

New member
זה הדבר האחרון שיעניין אותי היום...אבל,

לא שאלתי סתם, זה בשביל מישהי מאוד יקרה

ringo rulz

New member
שאלה טובה.

או ששינו את השם כמו שאמרו, או שזה משהו שונה ממה שאתה מכיר...או שתשאל את המפקד שלך

למעלה