מסלולים ואפליקציה

מסלולים ואפליקציה

שתי שאלות
1. אשמח לאפליקציה למדידת מרחק.
2. אנחנו גרים בהרצליה וכבר די מיצינו את המסלולים של הפארק. אני אשמח למסלולים בטבע יחד עם הבן שלי בן 9. הבנתי שיש מסלול בין רשפון לנתניה, אני אשמח אם תוכלו להנחות אותי איך להגיע אליו ואיפה להשאיר את האוטו. אנחנו רוכבים מתחילים כך שזה צריך להיות למתחילים, גם את המסלול של רשפון נעשה רק חלק ממנו. אם יש לכם רעיונות למסלולים נוספים אני אשמח, כמובן עם הנחיות הגעה וחנייה, תודה לכולם.

shangu23

New member
מרחקים באיזור הרצליה

אהלן,
ראשית המלצה לאפליקציה - STRAVA, לא ממש אפליקציה למדידת מרחק (בלבד), אלא גם שמירת נתונים נוספים כמו מסלולים שעשית, גובה מצטבר ויכולתלהשוות לרכיבות קודמות.
כדי לרכוב באיזור שציינת אין שום סיבה להניע את האוטו. רכב מדלת ביתך לכיוון פארק הרצליה, משם על שבילי האופניים רכב לכיוון פסי הרכבת של כפר שמריהו, וחפש את השביל המקביל לפסים ורכב איתו צפונה עד שתגיע לרשפון. משם תוכל להחליט אם לקחת ימינה (מזרחה) לכיוון רעננה והפארק שם, או שמאלה (מערבה) לכיוון החוצה את כביש החוף ומגיע בסופו של דבר לים.
ברשפון יש חיבור לגשר שחוצה את כביש החוף, תוכל לעלות עליו ולהגיע ברכיבה לאיזור שפיים וארסוף, אך קח בחשבון שהיום האיזור די מלא בחולות טובעניים ויהיה די מאתגר לילדים (וגם לחלק מהמבוגרים).
ההמלצה שלי היא למצוא את השבילים הקרובים לישוב בני ציון ולרכוב לאורכם צפונה עד לכיוון פארק יקום ומושב אודים, יש שם מערכת לא רעה של שבילים וטבע שיעשו לכם טוב על הנשמה, הכל כאמור ללא הנעה של האוטו...

קישור למסלול

steiff

New member
ויש גם mapmyride

ועוד לא מעט אפליקציות מיפוי שיכולות למדוד מרחקים ומהירויות כולל אפשרות להצגת הנתונים בזמן אמת על המסך.
יש כאלו שיכולות גם להתממשק עם רצועות למדידת דופק, משדרי קדנס ומדי כוח.

ניסיתי אותה

קניתי את הגרסה המשולמת ונראית ממש טוב, רואים את המפה, את המסלול שעשינו, מהירות, ממש יפה, תודה!

תודה רבה! המשך...

1. המון תודה על התשובה המפורטת, הורדתי את התכנה. יש שבוע נסיון, האם ידוע לך כמה עולה הגרסה בתשלום?
2. שכחתי לציין שאנחנו רוכבים ממש בתחילת הדרך. אני בן 52, קרוב ל 40 שנה שלא רכבתי על אופניים ובני בן 8.5 שרק ממש עכשיו התחיל לרכוב. בינתיים הולך לנו לא רע ואנחנו מאוד מתלהבים. אפשר להגיד שזה מה שעשינו כמעט כל חופשת הפסח (גם עם הקטן בן חמש שגם הוא רק עכשיו התחיל), בינתיים אנחנו עושים סיבובים סביב פארק הרצליה, לדעתי לא יותר מ 5 או 6 קילומטר, לכן חשבתי להגיע לאיזה שביל בטבע עם האוטו כי להערכתי עד לרכבת וחזרה זה בסביבות ה 6 קילומטר.

shangu23

New member
כשאני הורדתי אותה היא הייתה חינמית (ועודנה בשבילי)

לא ידעתי שכיום היא בתשלום, אבל יש עוד אפליקציות דומות כמו למשל אנדמונדו...

כבישים

האם המסלולים באתר הזה (או במסלול הספציפי שדיברת עליו) עוברים בכבישים?

shangu23

New member
ללא כבישים

מהרגע שהתחברת לשביל המקביל למסילת הרכבת (ממזרח או ממערב) תוכל לקכב עליו צפונה עד איזור תל יצחק, ומשם לחתוך מערבה לכיוון איזור אודים-פולג והלאה. ההתמצאות תקח לכם קצת זמן אני מניח, אבל גילוי הדרך ושבילים חדשים זה חלק מהכיף...

למעלה