מסכת צלילה-....

בשרטי

New member
מסכת צלילה-....

מה חשוב לדעת לפני רכישה של מסכת צלילה? ראיתי בTV צוללני דיג שמשתמשים במסכות עם סיליקון שחור-או גומי שחור-בשום מקרה לא היה להם מסכה שקופה.-יש לכם הסבר? אגב איך המסכות של טיגוליו?

לי נאמר

בדוגית שצלילה חפשית כיוון שנעשית ברדוד יחסית נוח יותר להשתמש בסיליקון (בשום אופן לא גומי) שחור כי שקוף מאפשר חדירת קרני שמש וסינוור תהרוג אותי עד כמה הדברים מדוייקים בכל מקרה ראיתי תאתר של OMER שנחשבים לאורים ותומים של ציוד צלילה חופשית וגם שם המסכות רובן בשחור מניח שאם תשאל בקומונה של חלילה חופשית המקצוענים שם יענו לך תשובה מדוייקת ומהיימנה

בשרטי

New member
אני שואל רק פה-אם תהיה לי תשובה..

אחלה אם לא אז לא נורא.אני מזמין צוללנים לשתף אותנו בידע-וידע זה כוח!

wind b

New member
רוני יקירי

צוללנים שיורדים לחפש דגים משתמשים בציוד כמה שפחות צבעוני על מנת שלא לשבור את צבעי הסביבה הימית ולא להפחיד דגים בעיקר כשהם יורדים למארבים כשאתה בוחר מסכה תקפיד שהיא לא תלחץ לך על גשר האף ולא על המצח כמו כן שתתאים למבנה הפנים שלך (אם אני לא טועה אז לך יש פרצוף ירח עגול) צוללים חופשיים שיורדים לעומקים גדולים שלא למטרת גייד לוקחים מסכות קטנות על מנת להקטין את ההתנגדות במהלך הירידה אנחנו לעומתם צריכים משקפות עם שדה ראיה גדול כמה שאפשר (אחרת איך נראה את הלוקוס החמקמק בפינה הימנית התחתונה של הסלע ? ) אני לא ממש מאמין שהשחור או השקוף משנים משהו למרות שבאותו הדגם השחורות זולות יותר וטיגוליו לא הייתי אומר שזה זבר אבל כל חברה אחרת טובה יותר כמו : מארס , טכניסאב , אומר , סקובפרו וכ......

מסיכת צלילה לצלילה חופשית

לצלילה חופשית מחפשים נפח קטן כמה שיותר מכיוון שכאשר מגיעים לעומק יש הפרש לחצים אשר משווים אותו על ידי הוצאת אויר מהאף שכמובן כמה פחות אויר שתוציא ככה תוכל להישאר זמן רב יותר או עמוק יותר מבחינת הצבע כאשר צוללים רדוד עדיף מסיכה שחורה מכיוון שאנו לא רוצים שקרני השמש יסנוורו אותנו אבל לעומק רב יותר אנו צריכים את השקופות על מנת שיכנסו יותר קרני שמש שנוכל לראות יותר טוב השאלה לאיזה עומק אתה צולל

למעלה