מסכנה רייצל

מסכנה רייצל../images/Emo7.gif

איך איאנלה אמרה לה:"הם לא אוהבים אותך" מה אתם חושבים?שכדאי להסתיר אמת שכואבת או להתמודד עם ההשלכות שלה?

המונשרי

New member
../images/Emo45.gif

עדיפה האמת הכואבת כולל ההשלכות שלה לעומת החיים ב"ארץ -הסיפורים -שסיפרתי -לעצמי". נכון שזה כואב כרגע - אבל היא תצמח מהכאב הזה. אין כמו המודעות ,להביט לאמת בעיניים נכוחה , להסיק את המסקנות המתבקשות...ולהמשיך מכאן הלאה ( כשהיא יודעת בדיוק מיהן הדודות והסבתא שלה...זהו הסוף לסיפורים...מעתה ידברו רק המעשים).

Y. Welis

New member
ההסתרה אף פעם לא תועיל

'רק האמת תשחרר אותך'. לא רק שהתגובות עזרו לה להבין היכן היא נמצאת, הם גם עוררו אצלה את האבל שהיא כ"כ הדחיקה עד כה. עכשיו היא מתחילה להרגיש פתוחה יותר, נורמלית יותר: *אמיתית* יותר.

avnner

New member
נארה לי שהיא ניסתה להראות לה שזה לא משנה אם

הם אוהבים אותה או לא אם היא אוהבת את עצמה

המונשרי

New member
אפרופו רייצ'ל

מעניין איך זה שהיא ואחיה הביולוגי נראים כשייכים לשני גזעים שונים. היא נראית הרבה יותר כהה ממנו [ כנראה מנפלאות הגנטיקה ].

godeta

New member
רייצ'ל ואחיה

אחים מאותה אם מאבות שונים. אחיה נראה אפוף קצת... אמנם היה נרגש אבל, נראה לי - אני מקווה שאני טועה - כדאי לקטנטונת לשמור היטב על כספי הקרן שלה גם מפניו.

צודקת..

לדעתי הוא לא בא סתם.. הוא מתרגש כן! זו אחותו! אבל.. יש משפחה גדולה וענפה מאחוריו! והם בקשר איתו ואוהבים אותו. ענין הכסף הוא משהוא שהוא יודע עליו זה ברור. ולא אתפלא אם באמת יש דברים בגו. לשאלת המראה החיצוני, אני מעורבת אשכנז ומערב. וכשאחד ההורים הוא ככה ידוע שהגנטיקה לוקחת לכיון הכהה יותר. למרות שאני אישית בהירהצבע עור זית נוטה לבהיר. עינים בהירות (דבש ירוק ) שיער חום כהה. אבי בלונדיני ועינים כחולות. אבל הגוונים הכהים שולטים יותר.

המונשרי

New member
../images/Emo130.gif

זאת בהנחה שקרובות המשפחה שהיו אמורות להשגיח עליה ועל כספה - לא רוקנו כבר את הקופה...

גם אם הם גמרו לה את השלל יש בתי משפט!

מוסד "התביעות" בארה"ב ידוע לשימצה... יש לה פה גדול לריצל.. היא תעשה הכל כדי להחזיר את השלל שלה! בפרט עכשיו אחרי שהיא יודעת ומודעת שהיא לאהיתה אהודה ולא ממש אהובה מעולם על האנשים שקרובים לה כביכל. הכעס והעוגמה על כל השנים שהיא הפסידה כי היא הרגישה שאוהבים אותה וזה לא היה ממש נכון.. יובילו אותה בעזרת איאנלה לעשות דברים שאולי לבד היא לא היתה עושה!

Y. Welis

New member
זה לא סביר, אלא אם הם גנבו

ואז אפשר לתבוע אותם. אבל כדאי מאוד לדעת כמה יש ומתי הקרן כולה תעבור לרשות רייצ'ל (אולי כשהיא תהיה בת 21). בכל מקרה עם האבא החדש שלה אני לא חושב שיש לה סיבות לחשוש - הוא יחוש צורך לפזר עליה כספים כדי לכפר על האשמה שלו.

inbary68

New member
לי נראה מאוד נחמד וגם ממש מתרגש

מהמפגש שאירגנה אחותו. הקול שלו רעד, נראה שאפילו הזיל דמעה, והוא נראה מאוד אותנטי לדעתי והצטער על כך שלא עשה זאת בעצמו קודם לכן.

יש כאלה שמסדרים

בצורה לא בולטת . מורטים את מה שמחבר בין הגבות - כמו לדני רופ (החד גבה הזה). איזה מוזר כשהבנים מורטים גבות בצורה דקה , בקשת כמו הבנות ...כאילו דא...מה השלב הבא ? רימל ? איי ליינר?

למעלה