מסכנה הפרסיה...

Yaniv-DC

New member
מסכנה הפרסיה...

ריטה האומללה לא מקבלת אישור כניסה לארה"ב בשל מוצאה האירני. אם קניתם כרטיסים לסיבוב הופעותיה בארה"ב, יתכן שתקבלו את כספכם בחזרה...

az ma

New member
נראה שהוא אימץ ת'סטייל

של מייק טייסון...
רגע, הוא נשך אותה בכלל באוזן

stardustit

New member
לא יאומן..

כשהאמריקאים מחליטים להתלבש על נושא מסויים, ההגיון מהם והלאה. אז האם כל היהודים ממוצא ערבי לא יקבלו אשרה לארה"ב, או שבכל זאת זה case by case?

Guy K

New member
אמא שלי

אמנם לא ממוצא ערבי ממש אלא תימני נכנסה לארה"ב ממש לא מזמן ולא עשו לה יותר מדי בעיות... מה שכן גם לברי סחרוף עשו את אותו הטריק (ואני תוהה עם חיים משה באמת מופיע ביוסטון או שגם לו נשללה הויזה)

shaltomato

New member
בארי תיקון

הרקורד על סמים לא מאמריקה אלא מהולנד , באחד הביקורים שלו ממינימל קומפקט תפסו אותו בן גוריון עם כמה עשרות גרמים של קוקאין לשמוש עצמי והוא ישב בכלא שנה

iditbs

New member
הי יקירי, נחמד לראות אותך פה! תגיד

כל פעם כשאני רואה את הניק שלך, אני נזכרת בשיר "אני אהבתי בשל תפוח" אז מה, אתה אהבת בשל טומאטו? (והיא, יודעת את זה?
)

shaltomato

New member
הי יקירתי תגידי

לא לא לא , אני לא בשל תפוח ולא בשל עגבניה וגם לא כוסברה, אז הנה ספור המעשה : בימי התיכון העליזים היתה לנו סדנה במכניקה עדינה ( מה זה כיף לעבוד במחרטה , תנסי פעם), הקיצר ( וואו איזה פלצפן) היינו צריכים לחרוט איזה ידית למלחציים, מדוייקת למאית המילימטר, והמדריך היה צריך למדוד עם מיקרומטר, המדריך - רוסי כזה, מדד ראשון ידית של חבר שלי והזדעזע מחוסר הדיוק ( דווקא מתאים לי בעל ידיים שמאליות ושמאלניות) , התעצבן וזרק את הידית העדינה על הקיר, שבר אותה וצעק - SHAAALTOMAAATO כולנו מה זה נפלנו מצחוק מעצם התגובה, ומאז נשאר השלטומטו כתחליף לוואוו. עכשיו תנסי לצעוק שלטומטו ותראי איזה כיף זה. שלטומטו , כמה דיברתי - Ciao

shaltomato

New member
וואללא

אתה יודע שלבת שלי יש ספר שכתבה שמידט הגדולה ( דווקא לא משהו)

טל ר

New member
עולם פיצפון

ומשום מה לא מפתיע אותי שהספר לא משהו... מה הנושא שלו?

stardustit

New member
מהיכן אתה

מקבל עידכונים, לדוגמה, על הופעתו של חיים משה? אני רשומה לרשימות תפוצה רבות, ועל זה עדיין לא קיבלתי עדכון, אני מתחילה לחשוש שאולי אני מפספסת דברים חשובים...

Guy K

New member
אני בכלל לא ברשימות תפוצה האמת,

במקרה ראיתי שלט על ההופעה המתוכננת בסבא'ס (שוב אני מדבר על המקום הזה, בסוף אני אצטרך לשלם על פרסומת)... ולכן אני לא יודע אם ההופעה כבר הייתה או שעוד לא. אבל אני יודע שההופעה הייתה מתוכננת להיות במועדון ששמו קוקו לוקו - מועדון לטיני בבעלות ישראלים. אולי יש להם איזושהיא רשימת תפוצה, אני לא ממש יודע.

az ma

New member
יכול להיות שאם לא היתה מצהירה

שהיא באה לשיר אלא ללמוד להטיס מטוס בסימולטור בפלורידה אז היא היתה מקבלת ויזה ללא בעיות... אני מכיר מקרה של ישראלי, מרקיד ריקודי עם די ידוע, שנולד באיראן ועלה לארץ בגיל שנתיים. עשו לו בעיות עד שלבסוף נתנו לו... מניח שעם ריטה העניין יסתיים בסוף בצורה דומה...

למעלה