מסכן רני רהב ...

ronenlev222

New member
מסכן רני רהב ...

שוב הלקוחות הסוררים שלו מכניסים אותו לפינה צרה. וכך הוא נאלץ להגיב על מעשהו של לקוחו, המיליונר צבי בארינבוים, שהתלונן שנסחט והתקשר ישירות למפקד מחוז ת"א במקום למוקד 100 כמו כל אזרח רגיל. "מכיוון שזהו מקרה חרום לשבש פעילותה של מערכת עיסקית גדולה (חברת התוכנה הישראלית SPL) החליט הימ"ר להתערב בכך מיידית". ועל זה נאמר שמקרה של בארינבוים אינו מקרה חירום יותר מכל ניסיון סחיטה של איש עסקים אחר, וחברת SPL- עדיין לא תאגיד הענק מיקרוסופט.
 

שמפיין1

New member
../images/Emo45.gif לצערנו כשמדובר בעשירים .......

המשטרה זריזה ויעילה ודואגת יותר לתדמית שלה וליחסי הציבור שלה על חשבון האזרח הקטן.שידאגו לג'ונגל בכבישים במקום לעשות כותרות
ורני רהב לא ראוי לשום רחמים...
 

Einatm

New member
לא מסכן בכלל

למרות כל כך הרבה משברים תקשורתיים שהיה מעורב בהם, הוא עדין לא הפנים שהוא היחצ"ן מס' 1 אבל הדובר או העוסק בניהול משברים הכי פחות מוצלח. אין מה לעשות. ניהול משברים הוא לא אותו מקצוע כמו יחסי ציבור. התגובות צריכות להיות שקולות ומדודות ולא להימסר כאילו נאמרות בין חברים בסלון המשפחתי. צריכה להיות שקיפות, אבל בניסוח כזה שיציג את המצב ולא יתרץ.
 

בורסאי

New member
במה שולטת SPL

במישרין ובעקיפין: סאטקום (חברה בורסאית בארץ ובלונדון) תדיראן קשר (ספקית שירותי תקשורת מובילה בארץ) InsureWorks (חברת תוכנה אמריקאית) WorldGroup Shipping (חברת ספנות בינלאומית, בורסאית) ועוד כמה שבטח שכחתי בקרוב, כך דווח, תירכש השליטה בשיכון ובינוי (כולל: סולל בונה, שיכון עובדים, סולל בונה ארצות חוץ, מחצבות, כביש 6 ועוד פרויקטים לאומיים). בחברות הנמצאות תחת SPL מושקעים מאות מיליונים מכספי הציבור, אם כלקוחות, אם ישירות דרך הבורסה ואם באמצעות משקיעים מוסדיים שרכשו אגרות חוב. SPL עצמה היא אומנם חברה תוכנה פרטית לא גדולה במיוחד, אבל עוסקת במתן שירותי מחשוב למערכות הליבה של גדולי הבנקים בישראל. בנוסף מחזיק בארינבוים עצמו בפולגת, שאין צורך להציגה. הסיפור פה הוא לא בארינבוים והסחיטה שלו אלא התערבותו של העולם התחתון בעולם העסקים הגדולים הישראלי. אם זה לא מצדיק התערבות וחקירה של הימ"ר אני לא יודע מה כן.
 
למעלה