מסכן החייל הזה ..

psihadal

New member
זה יהיה עוד סיפור רון ארד

באמת מסכן הבחור מקווה שהוא יחזור חי

אמן!!!

אני מאוד מקווה שהממשלה שלנו לא תינעל על כל מיניי הסתייגוייות לשיחרור אסירים,מצידי היא יכולה לשחרר את כל האסירים הפלשתיניים תמורת גלעד שליט,למתאבדים האלה אין ערך לחיים...גלעד אחד שלנו זה עולם ומלואו...

שמתשמ

New member
לא רוצה להישמע רע אבל

לא מסכים לשחרר אסירים בטחוניים תמורת אף אחד תחשבו על זה ככה בפעם הראשונה הם לא הצליחו ובפעם השניה הם כן יצליחו ותחשוב שנגיד הם ישחררו 100 אסירים 30 מתוכם יסכימו לעשות פיגוע שוב וכל אחד מהשלושים יהרוג 5 ויהרוס לעשרות משפחות תחיים בתמורה לעשות למשפחה אחת טוב וואלה אחי מצתער על החיים של החייל הזה אבל אין מה לעשות אני לא הייתי מוכן לוותר על מחבל אחד תמורתו(שוב סליחה שאני נשמע רע אבל תבינו שלא משתלם לשחרר אותם)

PsyVodz

New member
יש בזה משו

אבל אתה לא מבין שלא משאירים אפחד מאחור .. ודבר שני זה לא שמחזירים אותם בחזרה לישראל או לרשות הפלסטינאית .. שולחים אותם לחול .. מיצרים ירדן .. אל תחשוב שישראל לא חושבת על זה .. זה לא ככ פשוט כל העסק .

ReiKo

New member
גבר...

מצידך היא יכולה לשחרר את כל האסירים הפלשתינאים אותם אלה שרצחו את החברים שלנו ברצועת עזה, לבנון, רמאללה, שכם, ג'נין... בטח שלך לא יהיה איכפת שישחררו אותם... איבדת פעם חברים קרובים בגלל אירוע חבלני בשטחים ? אתה יודע איך ההרגשה לראות את חבר שלך נהרג לך מול העיניים בגלל אותם "אסירים פלשתינאים" ? אז שיחררת אותם....מה עשית בזה ?! אתה חושב שזה יזיז להם ? הרי הם לא יפסיקו שום דבר עד שלא תיעלם מפה ותהיה להם את כל המדינה מלחמת ג'יהאד אתה יודע מה זה ? לא מעניין אותם כלום.. אתה כנראה לא מבין שאתה מתעסק עם חיות אדם וכנראה גם המדינה לא כל כך מבינה.....זה למה הגענו למצב הזה...

אחי

מה היית נותן כדי להחזיר את החבר שלך שנהרג ז"ל? אל תמנע את זה מהמשפחה של החייל, עם כל הכאב האישי.

Exaile 27

New member
זה לא יגמר בכך..

יש לך טעות זה לא יגמר בזה ש"רק" נשחרר אותם אותם אסירים יפעלו שוב במטרה לפגוע בחיילים/אזרחים....

אתה פספס את הנקודה.

כי זה לא משנה אם אותם אסירים יחזרו לפעול נגדנו. לצערנו יש להם "רזרבות" של אנשים מפה ועד הודעה חדשה. לא חסרים להם אנשים שיפעלו בשטח, ובגלל זה אני מוכן לשחרר אסירים, העיקר להחזיר את החייל החטוף לבית. לא משאירים חיילים בשטח. בטח לא כשהם עדיין בחיים ועדיין אפשר להחזיר אותם הביתה לאמא ולאבא.

PsyVodz

New member
ד"א לא שיחררו אסירים עם דם על

היידים למייטב ידייתי .. כמו למשל בעד 3 הגופות לפני כמה שנים .. שיחררו אסירים בלי דם על היידים .. אבל תשמע בגדול אני לא מתכוון עכשיו להתווכח אתך על הנושא הזה .. כי זה נושא מאוד מורחב .. וייקח לנו יותר מ 10 הודעות בפורום כדי לחסות הכל ..

ReiKo

New member
ביננו...

זה באמת משנה אם הם עם דם על הידיים או לא ? סתם אוסרים פלשתינאים מהרחוב ? לא. ולבחור "הזקן" מעל... גבר, אם היית עובר קצת ממה שעברנו שם ברצועה...אולי היית מבין על מה אני מדבר אבל אני לא מאחל לך לעבור מה שעברנו שם.

PsyVodz

New member
חח הבינינו הזה מזכיר לי איזו מסיבה

חבר שרוט שלי בא ל"סלקטור" בכניסה לאימפריה .. ואומר : תגיד לי בינינו איפה יש פה מסיבה .. הוא סיפר לנו את זה ניקרענו .. עלק בינינו אמרתי לחבר שלי שלא יהפוך לי לישמעון קטן

למעלה