מסכמית את השבוע

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שיר השבוע: מבקשים חיים - אייל גולן http://www.youtube.com/watch?v=gqGeTDaztlI שיר השבוע של אפרת: גם השבוע לא שמעתי אף שיר שלה אלבום השבוע: חייל של אהבה - אייל גולן (1998) הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שחקנית כדורסל אמריקאית מדהימה שאני מעריץ כבר שנתיים, טיפאני ג'קסון פתאום התחילה לדבר איתי השבוע, עכשיו אנחנו בקשר בפייסבוק
הדבר הפחות טוב: עומס נוראי בעבודה מאכל השבוע: חלבה סמיילי שמאפיין את השבוע:
מזל שליהיא לא זכתה, ג'קי לא משהו, אבל שיהיה שבת שלום

Francine1

New member
מסכמת :)

שיר השבוע: Home - Edward Sharpe & The Magnetic Zeros שיר השבוע של אפרת: אה אה אה אלבום השבוע: אין הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הממ האמת שאין משהו מיוחד הדבר הפחות טוב: החלטה שקיבלתי עם עצמי ותאכזב כמה אנשים כשאגלה להם אותה מאכל השבוע: אין חח סמיילי שמאפיין את השבוע: משהו בין |: ל :) התחדשות השבוע: הרבה D: עשיתי אתמול שופינג^^ גאוות השבוע: צילומים שצילמתי בראשון ובחמישי^^ תגלית השבוע? השמיים כחולים! סתם. אין לי מושג משהוא שבא לכם להוסיף: האקונה מטטה זה מוטו מצויין למי שרואה האח הגדול: מרוצים מהגמר??? מי רציתם שיזכה??? באיזה סדר רציתה שהמעומדים יצאו התאכזבתה מהגמר??? שתפו כל מה שבא לכם חח האמת שאני לא רואה האח הגדול.. מצטערת P: שבוע טוב :)

ליאן 162

New member
סוספוף מישהי שלא ראתה את התוכנית הזו!!!!

אין לך על מה להצטער=]

Francine1

New member
אממ

נעליים שרציתי כבר חצי שנה, חולצה, שרשרת, קשת לשיער.. אקססוריז בכללי D: אני מכורה ממש.

נטע5909

New member
מסכמת

שיר השבוע big time rush -halfway there שיר השבוע של אפרת: מה שקרה אלבום השבוע:B.T.R. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:הרבה מאוד ציונים טובים אחד אחרי השני לפני יום הורים וטיול שנתי :))))) הדבר הפחות טוב: ריב גדול עם חברים שהשפיע עלי הרבה וגרם לי להיות מדוכדכת מאוד בסוף שבוע מאכל השבוע: אין לי ממש סמיילי שמאפיין את השבוע: :\ התחדשות השבוע: שק שינה לטיול השנתי גאוות השבוע:שהתמודדתי יפה ברוב המצבים הקשים תגלית השבוע? שאנשים אף פעם לא יהיו מרוצים ממה שתעשה למי שרואה האח הגדול: מרוצים מהגמר??? מי רציתם שיזכה??? באיזה סדר רציתה שהמעומדים יצאו התאכזבתה מהגמר??? שתפו כל מה שבא לכם רציתי שנופר תזכה העיקר לא ליהי שבת שלום

בר דותן

New member
הדבר הכי גרוע שיכול לקרות

זה לריב עם החברים :( אבל מאמי הכל מסתדר בסוף גם עם זה יקח קצת זמן .. בטוח יש סיבה הגיונית לריב הזה, ולא סתם רבת איתם .. :, ועדיין מבין את הבאסה שלך !

נטע5909

New member
תודה../images/Emo24.gif

לא הכי רבתי איתם אבל ממש ממש התעצבנתי על ידיד שלי וחברה שלי

ady18

Well-known member
שבוע טוב

לראות את האור ישי לוי עננים עשה:חתונה, שופינג קניתי נעלים ,מתנה יפה מהחברה ליום הולדת וראיתי את דנה ספקטור+רן שריג הרס:הרופא של הרגל לא מצא משהו רציני אבל הכאבים לא ירדו מאכל: סנדביץ חלומי התחדשות נעלים לא מרוצה מהגמר ותוצאות אםן כבר העדפתי שליהיא תקח

למעלה