מסכמית את השבוע

נטע5909

New member
מסכמית את השבוע

שיר השבוע שיר השבוע של אפרת: אלבום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הפחות טוב: מאכל השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: התחדשות השבוע: גאוות השבוע: תגלית השבוע? משהוא שבא לכם להוסיף למי שרואה האח הגדול: מרוצים מהגמר??? מי רציתם שיזכה??? באיזה סדר רציתה שהמעומדים יצאו התאכזבתה מהגמר??? שתפו כל מה שבא לכם שבת שלום

בר דותן

New member
שבוע אחר...

שיר השבוע:DNA אביב גפן וסטיבן שיר השבוע של אפרת:יהיה פה דם אלבום השבוע:welcome to my dna -בלאקפילד 3 הדבר הכי טוב שקרה השבוע:היציאה של האלבום^ הדבר הפחות טוב:כל השאר... מאכל השבוע:אין סמיילי שמאפיין את השבוע::S התחדשות השבוע:אין גאוות השבוע:אין תגלית השבוע?חרא! משהוא שבא לכם להוסיף למי שרואה האח הגדול: מרוצים מהגמר??? מי רציתם שיזכה??? באיזה סדר רציתה שהמעומדים יצאו התאכזבתה מהגמר??? שתפו כל מה שבא לכם בדיוק הסדר שיצאו :) שבת שלום

ליאן 162

New member
סכמ"ששששש

שיר השבוע: שלמה ארצי - תגידי שיר השבוע של אפרת: תמיד כשאתה בא אלבום השבוע: שי גבסו- ארים ראשי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: קיבלתי 95 באזרחות הדבר הפחות טוב: יש מגן בערבית ביום ראשוןןןן מאכל השבוע: - סמיילי שמאפיין את השבוע:
התחדשות השבוע: גאוות השבוע: זכיתי במקום 9 במירוץ של בית ספר מתוך 200 בנות בערך תגלית השבוע - איןןןןן

ליאן 162

New member
2200 בערך, ועשיתי את זה ב-8 דקות ו10 שניות :)

יש בשכבה שלי בנות תותחיות , הן משחקות כדורגל מקצועי בנבחרת הארצית של ישראל, הן באמת רצות מהר!!!

אריה31

Member
מנהל
תוצאה ממש יפה, אולי נרוץ פעם ביחד

בפארק הלאומי או משהו, אבל האמת שאני יותר טוב בריצות קצרות

ליאן 162

New member
חחחח זה בגלל שאני מתאמנת

אבל את תשתפרי!!! הבגרות בספורט אצלכם לבנות היא ריצה? ריקוד?...

Francine1

New member
חחח אממ אצלנו זה הולך ככה:

והאמת שאני פשוט לא אוהבת לרוץ, יש רגעים שכן אבל בכללי אני מעדיפה ספורט אחר חחח ולמוסיקאים [גם בנים וגם בנות] יש ספורט ובגרות בספורט, לרקדנים\רקדניות אין

Francine1

New member
האמת שאני ממש אוהבת טניס וכדורסל

פעם גם שיחקתי.. אבל היום כבר לא \:

בר דותן

New member
ואווו מיכלוש :) יפה

ועוד ב8 דקות S: בואי נגיד שאני עושה את זה בפי 2 זמן :\

בר דותן

New member
אני גם לא

אני גם לא הצלחתי לרוץ 100 מטר בהתחלה .. אני כרגע באימונים הכנה לצבא.. וזה ממש עזר בעיניין הכושר, הצלחתי לרוץ ביום חמישי 32 דקות ריצה כמעט .. הפסקתי באמצעואז המשכתי.. עוד לא מאוחר אתה יכול גם :)

למעלה