מסכמים שבוע

ady18

Well-known member
שיר
טוב
פחות טוב

מאכל

סרט/ תוכנית

מה מחכה בשבוע הבא

ady18

Well-known member
קחי אותי לטיול דודו טסה
היום עוברת דירה עשיתי הרבה סדר
פחות טוב תפסה אותי האזעקה באוטובוס נאלצתי לקנות מטען
מאכל עוגת בננות
תוכנית הכוכב הבא
שבוע הבא להסתגל לדירה

feldman89

Well-known member
קחי אותי לטיול דודו טסה
היום עוברת דירה עשיתי הרבה סדר
פחות טוב תפסה אותי האזעקה באוטובוס נאלצתי לקנות מטען
מאכל עוגת בננות
תוכנית הכוכב הבא
שבוע הבא להסתגל לדירה
שיר יפהפה של דודו. הכרתי בזכותך ותודה לך
בשעה טובה ותתחדשי על הדירה
מפחיד אזעקה
מה דעתך על ביצוע האודישן של שרון קידושין? אני מאד אוהב אותה והיא מהמתמודדות המסקרנות והמעניינות

ady18

Well-known member
לא ראיתי
ממליץ ?
היא עדין טובה כמו בעונה ההיא
היא המועדפת שלך של העונה ?
יותר מאריק סיני

feldman89

Well-known member
לא ראיתי
ממליץ ?
היא עדין טובה כמו בעונה ההיא
היא המועדפת שלך של העונה ?
יותר מאריק סיני
מאד ממליץ, היא שרה את השיר החדש שלה "הכל בוער"
ולגבי שאלותייך המעולות, היא בין הכי מענייניות ומסקרנות. עוד לא משווה בין כולם ועוד אין לי מישהו שאני רוצה שיזכה- מוקדם מדי לדעתי בשלב הזה להחליט מי הכי מרגש. והיא כן מעולה כמו בעונה ההיא

feldman89

Well-known member
שיר: משהו- גלי עטרי
הכל בוער- שרון קידושין
נוצץ בחשכה- יהודה פוליקר
זה לא אני- דני רובס

טוב: עבר בקלות ממש, עבדתי טוב סה"כ, כמה שירים חדשים ומסקרנים, הידיעה שהשנה האזרחית מגיעה לסיומה

פחות טוב: המלחמה יוצרת אבידות וחבל מאד על כל חייל שנהרג או נרצח.

מאכל: שניצל עגל היום אכלתי במסעדה בחיפה

סרט/ תוכנית: הכוכב הבא

מה מחכה בשבוע הבא: עבודה, שנה אזרחית חדשה, שירים חדשים ומקווה לבשורות טובות

feldman89

Well-known member
מי עוד אהבת ?
ואיזה שירים מסקרנים ששמעת
החדש של יהודה פוליקר והחדש של שרון קידושין שהיא ביצעה אותו גם באודישן שלה

מי עוד אהבתי: הרבה כמו ליאן בירן, אריק סיני, מיקה משה, מישל כהן, גל כפרי- בחור ששר בילי גואל, תמר בן צבי, זוהר זכרוב, אדל זלצר ועוד

feldman89

Well-known member
איך תחגוג שנה חדשה
תראי, אף פעם אני לא באמת חוגג ממש ממש את השנה האזרחית החדשה. באופן כללי גם אני לא במצב רוח של לחגו כרגע אבל נראה.............. באופן כללי ומפתיע, אני לא אדם שמבלה או יוצא למסיבות או אירועים. אני טיפוס כבד מעט ועם נשמה זקנה.

feldman89

Well-known member
מה חשבת על האודישן ועל השיר של שרון? ממש מסקרן אותי וחשוב לי לשמוע את דעתך

feldman89

Well-known member
מה עם ההופעה שרצית ללכת??

איך הדעה של אמדורסקי הרגיז אותך אודישן מסקרן
אז ככה: הייתי בהופעה של קובי אושרת ביום חמישי שבוע שעבר ונהניתי מאד. שרונה נסטוביץ וחבורת חלב ודבש שרו את השירים שלו והוא גם סיפר אישית על השירים ועל הרקע שלהם
איך הדעה של אמדורסקי? אני לא סובל אותו כשופט..... הוא שר לרוב פחות טוב מהמתמודדים עצמם

ady18

Well-known member
אז ככה: הייתי בהופעה של קובי אושרת ביום חמישי שבוע שעבר ונהניתי מאד. שרונה נסטוביץ וחבורת חלב ודבש שרו את השירים שלו והוא גם סיפר אישית על השירים ועל הרקע שלהם
איך הדעה של אמדורסקי? אני לא סובל אותו כשופט..... הוא שר לרוב פחות טוב מהמתמודדים עצמם
אותי דנקר מעצבן בפרק של שרון שהיה עם הביצוע המהמם להיי שקטה. מה לא טוב בזה. אחד הביצועים המרגשים. והמדויקים.

feldman89

Well-known member
אותי דנקר מעצבן בפרק של שרון שהיה עם הביצוע המהמם להיי שקטה. מה לא טוב בזה. אחד הביצועים המרגשים. והמדויקים.
מאד יכול להיות שאת צודקת במקרה הזה. זה היה ביצוע באמת מעולה והוא הבחור ששר את השיר-לא התנפל עליו כמו שהרבה זמרות כשהן עושות כקאבר- מתנפלות ומסתערות בפזמון שלו.

ady18

Well-known member
מאד יכול להיות שאת צודקת במקרה הזה. זה היה ביצוע באמת מעולה והוא הבחור ששר את השיר-לא התנפל עליו כמו שהרבה זמרות כשהן עושות כקאבר- מתנפלות ומסתערות בפזמון שלו.
כמו עדי כהן למשל?לא אהבת אז

למעלה