שיר יפהפה של דודו. הכרתי בזכותך ותודה לךקחי אותי לטיול דודו טסה
היום עוברת דירה עשיתי הרבה סדר
פחות טוב תפסה אותי האזעקה באוטובוס נאלצתי לקנות מטען
מאכל עוגת בננות
תוכנית הכוכב הבא
שבוע הבא להסתגל לדירה
מאד ממליץ, היא שרה את השיר החדש שלה "הכל בוער"לא ראיתי
ממליץ ?
היא עדין טובה כמו בעונה ההיא
היא המועדפת שלך של העונה ?
יותר מאריק סיני
החדש של יהודה פוליקר והחדש של שרון קידושין שהיא ביצעה אותו גם באודישן שלהמי עוד אהבת ?
ואיזה שירים מסקרנים ששמעת
תראי, אף פעם אני לא באמת חוגג ממש ממש את השנה האזרחית החדשה. באופן כללי גם אני לא במצב רוח של לחגו כרגע אבל נראה.............. באופן כללי ומפתיע, אני לא אדם שמבלה או יוצא למסיבות או אירועים. אני טיפוס כבד מעט ועם נשמה זקנה.איך תחגוג שנה חדשה
איך הדעה של אמדורסקי הרגיז אותך אודישן מסקרןמה חשבת על האודישן ועל השיר של שרון? ממש מסקרן אותי וחשוב לי לשמוע את דעתך
אז ככה: הייתי בהופעה של קובי אושרת ביום חמישי שבוע שעבר ונהניתי מאד. שרונה נסטוביץ וחבורת חלב ודבש שרו את השירים שלו והוא גם סיפר אישית על השירים ועל הרקע שלהםמה עם ההופעה שרצית ללכת??
איך הדעה של אמדורסקי הרגיז אותך אודישן מסקרן
אותי דנקר מעצבן בפרק של שרון שהיה עם הביצוע המהמם להיי שקטה. מה לא טוב בזה. אחד הביצועים המרגשים. והמדויקים.אז ככה: הייתי בהופעה של קובי אושרת ביום חמישי שבוע שעבר ונהניתי מאד. שרונה נסטוביץ וחבורת חלב ודבש שרו את השירים שלו והוא גם סיפר אישית על השירים ועל הרקע שלהם
איך הדעה של אמדורסקי? אני לא סובל אותו כשופט..... הוא שר לרוב פחות טוב מהמתמודדים עצמם
מאד יכול להיות שאת צודקת במקרה הזה. זה היה ביצוע באמת מעולה והוא הבחור ששר את השיר-לא התנפל עליו כמו שהרבה זמרות כשהן עושות כקאבר- מתנפלות ומסתערות בפזמון שלו.אותי דנקר מעצבן בפרק של שרון שהיה עם הביצוע המהמם להיי שקטה. מה לא טוב בזה. אחד הביצועים המרגשים. והמדויקים.
כמו עדי כהן למשל?לא אהבת אזמאד יכול להיות שאת צודקת במקרה הזה. זה היה ביצוע באמת מעולה והוא הבחור ששר את השיר-לא התנפל עליו כמו שהרבה זמרות כשהן עושות כקאבר- מתנפלות ומסתערות בפזמון שלו.
עדי כהן היתה מעצבנת, לא התחברתי אליה אף פעם. וכן, הקאבר שלה היה בינוניכמו עדי כהן למשל?לא אהבת אז
מפתיע חושבת שזה אחד הביצועים היפים לשיר הזה.עדי כהן היתה מעצבנת, לא התחברתי אליה אף פעם. וכן, הקאבר שלה היה בינוני
עניין של טעם, בעיניי היא צועקת מדי ואין בה רכות בביצועיםמפתיע חושבת שזה אחד הביצועים היפים לשיר הזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.