שירים משגעים במובן המעולה, תודה שהכרחת אותי להקשיב לשירים של יגאל בשן וחיים משה- לא הכי הכרתי אותם והם מאד יפים.שיר השבוע:יגאל בשן מאמין ברוח
בואי נדבר רותם כהן
ילד שלי חיים משה
טוב סוף סוף חוזרים לעבודה עם קהל משמח מאוד אחרי כמעט 3 חודשים פגשתי קהל,הפגישה הייתה מעולה ,קבלתי מתנה לחג.
פחות תוכנית:הלחץ לסגר עדין אי וודאות בחוג מה נעשה חנוכה זה משגע כול פעם מחדש והמדריכה למרות שקיוותי לנס לא יקרה אז חשוב לי מאוד חנוכה בחוג מהרגיל.
מאכל: מרק קובה,טחינה
תוכנית: המתחזים.
מחכה לחנוכה שיסתדר דברים ובמידה ולא ארוחה בלבד עדיף מכלום, עדין ללא סגר שזה חשוב גם לעבודה.
שירים משגעים במובן המעולה, תודה שהכרחת אותי להקשיב לשירים של יגאל בשן וחיים משה- לא הכי הכרתי אותם והם מאד יפים.
שמח שחזרת לעבודה עם קהל ותחחדשי על המתנה לחג
הסגר הזה לגמרי דבילי לדעתי
קובה וטחינה- אחלה מאכלים
אבא שלי ראה את המתחזים, אני דווקא לא צפיתי. ראיתי רק הזמר במסיכה
שיהיה חג שמח ותהני
כן, זאת טעות שהיא לא קריטית ונוראית כי התלושים יגיעו בסוף למי שצריך אלא שייקח יותר זמן ולהבא אני אשים לב שעובדי המשרד של חינוך לבריאות מקבלים ממני את התלושים ולא בדואר יוצא. פשוט אני פרפרקציוניסט ואוהב שהכל קורה כפי שמצפים ממני ושאין אף פעם טעויות בעבודה אצלי.הזמר במסכה היה קצת צפוי קצת הסוף לא מתה על צחי הלוי.אורי ששון היה מרגש\ רציתי שרינת השפירית תזכה יותר הגיע להם.
ולדעתך?
יש לי שאלה: את עוקבת/ מתעניינת אחרי התכנית של רז שכניק ברדיו 103- "אלבומי מופת"? עוד עשרים דקות מתחילה התכנית שמוקדשת הערב לאלבום הבכורה של דיויד ברוזה משנת 1980. בלי קשר, תכנית מרתקת על הסיפורים מאחורי השירים והיצירה של האומנים. ממליץ בחום להאזין. יש גישה לכל התכניות ששודרו במשך 4 שנים רצופות:שיר השבוע:יגאל בשן מאמין ברוח
בואי נדבר רותם כהן
ילד שלי חיים משה
טוב סוף סוף חוזרים לעבודה עם קהל משמח מאוד אחרי כמעט 3 חודשים פגשתי קהל,הפגישה הייתה מעולה ,קבלתי מתנה לחג.
פחות תוכנית:הלחץ לסגר עדין אי וודאות בחוג מה נעשה חנוכה זה משגע כול פעם מחדש והמדריכה למרות שקיוותי לנס לא יקרה אז חשוב לי מאוד חנוכה בחוג מהרגיל.
מאכל: מרק קובה,טחינה
תוכנית: המתחזים.
מחכה לחנוכה שיסתדר דברים ובמידה ולא ארוחה בלבד עדיף מכלום, עדין ללא סגר שזה חשוב גם לעבודה.
103fm.maariv.co.il
לא אני לא שומעת. אני מעט רדיו אני אוהבת רק תוכניות רגילות רובם בימי חול ובעבודה שלי הרוב המוחלט ,מעביר את הזמן טוב . בבית פחות יש תוכנית שבבית שומעת לא הסגנון שלך. התרגלתי מין סוג של הרגל אתה שומע בבית יותר מעבודה?יש לי שאלה: את עוקבת/ מתעניינת אחרי התכנית של רז שכניק ברדיו 103- "אלבומי מופת"? עוד עשרים דקות מתחילה התכנית שמוקדשת הערב לאלבום הבכורה של דיויד ברוזה משנת 1980. בלי קשר, תכנית מרתקת על הסיפורים מאחורי השירים והיצירה של האומנים. ממליץ בחום להאזין. יש גישה לכל התכניות ששודרו במשך 4 שנים רצופות:
![]()
רז שכניק - תוכנית רדיו | 103fm
בכל שבוע מחכה לכם מפגש מיוחד ומעניין עם רז שכניק ואלבום מופת אחד משלל היצירה של המוזיקה הישראלית. בעזרת האמנים עצמם, בואו לגלות את כל הסיפורים שמאחורי השירים.103fm.maariv.co.il
הבנתי, חשבתי שאת כן שומעת בבית גם תכניות רדיו. המלצתי על רז שכניק כי שם את מקבל את הידע הכי טוב על איך נוצר השיר שאתה אוהב והאלבום שאתה מתחבר. אני מודה שלאח הגדול אני לא מתחבר כי זה מרגיש לי רק צהוב וזול אפילו אם יש עונת וי איי פי. לא מחפשים את הדברים הטובים שם וזה גם לא מעניין כבר לראות ריבים ומשימות לא מועילות.לא אני לא שומעת. אני מעט רדיו אני אוהבת רק תוכניות רגילות רובם בימי חול ובעבודה שלי הרוב המוחלט ,מעביר את הזמן טוב . בבית פחות יש תוכנית שבבית שומעת לא הסגנון שלך. התרגלתי מין סוג של הרגל אתה שומע בבית יותר מעבודה?
לגבי האח אני פחות מתלהבת כמו פעם ביינתים עוד לא נשאבתי . חשבתי שיהיו סלבס תתחבר יותר.
מה התחנה האהובה עליך חוץ ממנו ....הבנתי, חשבתי שאת כן שומעת בבית גם תכניות רדיו. המלצתי על רז שכניק כי שם את מקבל את הידע הכי טוב על איך נוצר השיר שאתה אוהב והאלבום שאתה מתחבר. אני מודה שלאח הגדול אני לא מתחבר כי זה מרגיש לי רק צהוב וזול אפילו אם יש עונת וי איי פי. לא מחפשים את הדברים הטובים שם וזה גם לא מעניין כבר לראות ריבים ומשימות לא מועילות.
הכי אהובה? לא שומע כמעט רדיו . אני שומע רק בזמן העבודה את כאן ג'. אוהב את התכנית בבוקר של אהרון פררה ובימי חמישי המרתון של טל ארגמן עם אומן כלשהו אחר בכל שבועמה התחנה האהובה עליך חוץ ממנו ....
טעויות אני מקווה שאפשר לתקן?שיר השבוע: מה יהיה- חוה אלברשטיין
בצד השקט- בן ארצי
להשתחרר- יגאל בשן
כמה רקדנו- בניה ברבי
טוב השבוע: שמעתי המון מוסיקה שמנחמת ומרגיעה אותי , אתמול היה לנו בעבודה יום גיבוש תחת המגבלות ומיעוט התקציב- נחמד מאד. הלכנו ברגל בחיפה ובאזור של העבודה ולמדנו כמה דברים חשובים מבחינה היסטורית. האמת שגם עצרנו לאכול ליד מקום העבודה הקודם שלי המפעל מוגן סיפור חוזר(לא בתכנון, ככה יצא) אבל לא העזתי לספר את זה לאף אחד. כנראה התביישתי.
פחות טוב: קצת עייפות והמצב במדינה מאד לא מעודד. גם השבוע היתה לי טעות קטנה(לא סוף העולם) בעבודה. הייתי צריך לחלק תלושי משכורת באופן אישי ביחידות של בניין ההנהלה שאני עובד בו ויחידה אחת בלבד(לשמחתי לא יותר) פספסתי ושלחתי את התלושים של אותה יחידה(חינוך לבריאות) לדואר יוצא. ייקח זמן עד שיגיעו אותם תלושים לבעליהם וזה מתסכל אותי שפספסתי את התלושים האלה של אותה יחידה.
מאכל השבוע: פיצה, שניצל
סרט\תוכנית: הזמר במסכה
משהו שמחכה לו- עבודה, להדליק נרות ומקווה שאמא תכין לביבות בשבוע הבא
האח הגדול אני לא מסוגל לראות, תכנית ממש מיותרת וסליחה מראש(כי אני יודע שאת צופה)האם תראה האח הגדול?ומאסטר שף?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.