מסכמים שבוע!

edens 114412

New member
סיכום שבוע!

מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/. משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבוע טוב! :)

edens 114412

New member
מסכמים את השבוע!

מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/. משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבוע טוב! :)

"הוא יהיה שחקן המפתח של הפועל מנעולים..."

"מה אומר יניב קטן לחבר'ה שלו? "זה גדול", לא, זה קטן" סליחה על הבדיחות הקלוקלות משהו....זה מה שהולך אצלינו בכתה.מה עוד הולך?תמשיכו לקרוא! משהו טוב שקרה השבוע: טיול משפחות של אחי והכתה שלו במערת הנטיפים. המורה לתנ"ך לא הגיעה. העיתון בית ספר מצליח מיום ליום... עונה שישית ושביעית! נבחרי הילדים.אמנם לא משתלם להצביע, אבל הטקס היה די מגניב והיה נחמד לראות את הפיג'מות בחדר חושך, בקטע מההופעה החדשה ולראות את אילן שוב בחדר החושך, כשנגד כל הסיכויים, "חצוייה" זכתה בסדרת הילדים הישראלית הטובה ביותר. משהו רע שקרה השבוע:שיעור מדעים. המורה לתנ"ך, כפי שידוע לכם, לא הגיעה, אבל במקומה הביאו לנו את המורה המחליפה הכי מעצבנת בבי"ס. בואו נגיד שכמה חבר'ה ביומולדת של אחד הילדות מהכתה קצת לכלכה עליי.שתמתין למחר. לא הזמנינו אותי והזמינו רק שלושה בנים.טוב, לפחות נפטרתי משיחות פולשניות בנושאי חינוך מיני(אפשר להגיד שיותר מחצי כתה יודעת הרבה דברים שלא צריך לדעת), מנשיקות וממגד עתידות(אני בעצמי יודע מה אני אעשה.בעיקרון אני לא צריך אף אחד שיגיד לי במה אני אעסוק.אם זה תלוי בי כרגע אני אהיה שחקן או עיתונאי(בדיוק כמו אבא שלי, עיתונאי לשעבר ב-"מעריב", שהכיר את אמא שלי ממעריב) היום הכי טוב בשבוע: שבת. היום הכי גרוע בשבוע: כל הימים שבתיה המכנכת לימדה בהם יותר מארבע שעות. שיר השבוע: כל שירי דור דניאל. ציטוט השבוע: כתובים בכותרת ולמעלה. תכנית / סדרת / סרט השבוע: השמיניה, הלינק(למרות שאני לא רואה ערוץ 8, זה מאוד מעניין). סרטון או תמונה שראיתם ברשת: ב-"צינור" בערוץ 10, שיש תוכנה שמסמפלת שירים וקטעי וידיו.והראו באופן די קורע סימפול של הסרטון הידוע "אאוץ' צ'רלי!" בילוי השבוע: טיול משפחות. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הפעם אני מחכה לתוצאות של המבחן בצרפתית.להספיק לקרוא את "נשים קטנות" ואולי להספיק "לבלוע" עוד ספר.אני מאוד לא מצפה למבחן בהנדסה מחר וגם לא ליום ההורים. פרק השבוע בפיג'מות: אני חושב שלא ראיתי, אבל אני לא בטוח. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: עונה שישית ושביעית, שמצביעים למצעד השירים. פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא. שבוע טוב! :)

0OמומיןO0

New member
בוקר טוב../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה השבוע: לא יודעת
משהו רע שקרה השבוע: לא הרגשתי טוב
היום הכי טוב בשבוע: חמישי
היום הכי גרוע בשבוע: שני
שיר השבוע: כל מיני
ציטוט השבוע: אין
תכנית / סדרת / סרט השבוע: האח הגדול,הישרדות,כמעט מלאכים
סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין לא הייתי במחשב
בילוי השבוע: אין
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שיהיה שבוע טוב
פרק השבוע בפיג'מות: לא יצא לי לראות
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הכל
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא
שבוע טוב! :) תודה גם לך!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

טווול

New member
מסכמת:)

משהו טוב שקרה השבוע:קולנוע יום חמישי משהו רע שקרה השבוע:שבחן ענק בהיסטוריה ונכשלתי במת':( היום הכי טוב בשבוע:ברור שיום חמישי איזה יום מושלם היה:) היום הכי גרוע בשבוע:אההההה לא יודעת שיר השבוע:צחוק זה חוק,dos ojos ועוד כל מיני ציטוט השבוע::O תכנית / סדרת / סרט השבוע:כמעט מלאכים,רוקדים עם כוכבים הפיג'מות מנדלבאום בלש פרטי ועוד.... סרטון או תמונה שראיתם ברשת:מפייסXD בילוי השבוע:יומהולדת לקורלי3> משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:להצליח במסחן בהיסטוריה פרק השבוע בפיג'מות:המבול הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:קובי פרג' משחק בסרט פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא:( שבוע טוב! :)

Eden9393

New member
מסכמים שבוע!

Jen74

New member
באתי לסכם שבוע../images/Emo45.gif

משהו טוב שקרה השבוע: עבדתי והרבה וזה אומר משכורת גדולה יותר
משהו רע שקרה השבוע: אני חולה. האלרגיה לעונת המעבר מחריפה והופכת ככל הנראה להתקררות מכאיבה בגרון ובריאות. היום הכי טוב בשבוע: יום רביעי. פשוט היה יום נפלא. היום הכי גרוע בשבוע: יום שני. הכל התחרבש והכל היה הפוך. שיר השבוע: היו הרבה שירי ילדים. אני עובדת במעון של תינוקות וילדים קטנים ושומעת כל היום שירי משחק. ציטוט השבוע: "מעיין, את נשארת בבית האח הגדול!" בעעעע תכנית / סדרת / סרט השבוע: האח הגדול סרטון או תמונה שראיתם ברשת: סרטון על האיש מאיטליה שיצא לחופשה במלטה. מכירים את זה? לא? אז אני אביא את זה לפה בהזדמנות. בילוי השבוע: היום. לנוח. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אני מחכה לחנוכה. פרק השבוע בפיג'מות: לא ראיתי. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: לא הספקתי להיכנס השבוע לפורום. עימכם ה
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? בחלום בלילה.

מסכם

משהו טוב שקרה השבוע: סרט.פירוט בבילוי השבוע+רעיון לפרוייקט חדש בפורום שיועלה בקרוב+ככל הנראה חשיפה של עניין מסויים. משהו רע שקרה השבוע: עוד מיצ"ב ב-4.12.הודעו על מבחנים במדעים ואנגלית.עבודת הגשה במדעים.מבחן חוזר בגיאוגרפיה. היום הכי טוב בשבוע:כל יום שבתיה לא לימדה בו. היום הכי גרוע בשבוע: חמישי. שיר השבוע:אין. ציטוט השבוע:"אני כלב(אני)? כן. אתה הכלב מ'הקוסם מארץ עוץ" קוראים לו טוטו. נו, אז אני טוטו או ווינר?" (שיחה בין כמה ילדים ואני אחד מהם.אחת הילדות חסרת נימוס וכך החלה הבדיחה). תכנית / סדרת / סרט השבוע:מנדלבאום בלש פרטי, 2012, הלינק(מי אמר שערוץ 8 זה לא מעניין?). סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין. בילוי השבוע:עם החבר'ה(למזלי לא עם הבנות)ב-"2012".סרט מדהים.בכלל לא מפחיד.אבל ארוך מדי(כמעט שלוש שעות).ממליץ בחום. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הניצב והיתר, מ.ס מנדלבאום. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: לא יודע. פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא. שבוע מצויין
.

בלה65

New member
../images/Emo222.gif מי שקרא שישרשר "../images/Emo45.gif" ../images/Emo6.gif

בקצרה :
משהו רע שקרה השבוע: זכיתי " להכיר" עוד אנשים שמתקטלגים לקטגוריות הצבועים , סכסכנים ושקרנים.
היום הכי טוב בשבוע: ראשון היום הכי גרוע בשבוע:שני , שישי שיר השבוע:meet me half way תכנית / סדרת / סרט השבוע: משפחה חורגת. פרק השבוע בפיג'מות: לא צפיתי , אני מרגיש שמיציתי.
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: את הסכמ"ש הזה ?!
כי לא קורה פה הרבה.

למעלה