מסכמים שבוע!

LOLI152

New member
מסכמים שבוע!

היום הכי טוב של השבוע: היום הכי פחות טוב של השבוע: משהו שעשה לי את השבוע: משהו שהרס לי את השבוע: בילוי השבוע: ציטוט השבוע: זמר/ת/להקת השבוע: שיר השבוע: ספר/סדרה/סרט השבוע: מאכל השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: קניית השבוע: פאדיחת השבוע: תוכניות לשבוע הבא: תמונה: אתם יודעים מה לעשות. סוף שבוע מקסים, ושבת שלום!

בדיוק באתי לפתוח../images/Emo12.gif אענה קצת אחרת...../images/Emo97.gif

מה שלומך היום? נחמד
השבוע עבר מהר/בינוני/לאט? בינוני עד מהר.
ואיך הוא היה באופן כללי? לא בשיא...
היום הכי טוב בשבוע שלך היה..: מקווה שהיום יהיה.
והכי גרוע? שלישי היה רע מאוד
האדם שעשה לי את השבוע, ולמה? החבר, מכל הסיבות בעולם.
קניית השבוע: עגילים?
הדבר הכי מוצלח שעשית השבוע: כלום.
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): שוקולד פרה (חלבי).
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: "כוסית" או "פצצה"
ציטוט השבוע: לא זוכרת
ספר השבוע: -
סרט השבוע: -
שיר השבוע: -
הדבר הכי מצחיק/תמוה/משמח שקרה השבוע: אין כזה -_-
הדבר הכי עצוב/קשה/מבאס שקרה השבוע: מבאס - ריב עם החבר, בגללי, אבל עבר.
גם ציון לא מספק במבחן בביולוגיה ביאס אותי.. ומחזור, וויפי. שונאת את זה
על שם מי/מה/למה קוראים לכם? על שם אף אחד.
הצגה או סרט? סרט...
מי הבן אדם שהכי קרוב אליכם? אחותי התאומה וחבר שלי.
תוכניות לסופשבוע: להפגש עם החבר
לישון, ולעשות מת'.
תמונה: תגובה מהירה....
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Insanity Is Me

New member
טרלילילי, טרלהלהלה... איזה יום יפה../images/Emo9.gif

היום הכי טוב של השבוע: היום D: בתקווה שישאר כזה היום הכי פחות טוב של השבוע: אתמול. התוכי שלי חולה וממש נלחצתי מזה
יש לי אותו 8 שנים כבר ואני דואגת לו... חוץ מזה שגם לא התעוררתי ופספסתי מועד ב' באנגלית ושיעור היסטוריה. כלום לא הלך לי! משהו שעשה לי את השבוע: כל היום הזה היה טוב, אין משהו ספציפי. וגם ציון טוב בלשון [: משהו שהרס לי את השבוע: סתם, תסבוך פנימי שלי.. בילוי השבוע: היום הלכתי עם חברה לידיד אחרי הבצפר, היה ממש מצחיק
הכנו פאי שוקולד! ואז הלכנו לקניון ופגשנו חברות שם. היה כיף D: ציטוט השבוע: ויאמר משה על הר סיני לאמור:"זה כזה מייגע, אלוהים!"
זמר/ת/להקת השבוע: Lady gaga שיר השבוע: Poker Face ספר/סדרה/סרט השבוע: מגרש ביתי
סקינס
השטן לובשת פראדה
מאכל השבוע: - בן אדם שעשה לי את השבוע: כל החברים, באמת. אנשים מקסימים. קניית השבוע: - פאדיחת השבוע: - תוכניות לשבוע הבא: מבחן בהיסטוריה, לסיים את העבודה בתנ"ך, לצאת עם אנשים, יום שלישי ושישי מסיימים מוקדם D: שבת שלום

מסכמ"ש ../images/Emo187.gif

היום הכי טוב של השבוע: שני? היום הכי פחות טוב של השבוע: חמישי. משהו שעשה לי את השבוע: מלא שיעורים התבטלו, צו ראשון (האמת שאני לא ממש יודע לאן לשייך את זה, זה לא שזה עשה לי את השבוע אבל שיהיה). משהו שהרס לי את השבוע: נכשלתי במבחן בפיזיקה. בילוי השבוע: צו ראשון?
ציטוט השבוע: / זמר/ת/להקת השבוע: לא שמעתי ממש מוזיקה השבוע. שיר השבוע: ^ ספר/סדרה/סרט השבוע: / מאכל השבוע: לאפה עם שווארמה
בן אדם שעשה לי את השבוע: / קניית השבוע: כלום. פאדיחת השבוע: ועדה רפואית בצו ראשון. אני חושב שאין צורך להסביר
תוכניות לשבוע הבא: מבחן במתמטיקה
תמונה: האמת שיש, אבל אני בתגובה מהירה אז לא.

eliav16

New member
מסכםם =]

היום הכי טוב של השבוע: חמישי היום הכי פחות טוב של השבוע: שני משהו שעשה לי את השבוע:עשיתי פירסינג אינדסטריאל משהו שהרס לי את השבוע:ההורים כעסו בילוי השבוע:ת"א- דיזינגוף סנטר-עזריאלי-יריד המותגים ציטוט השבוע: "I hear but how will I see" זמר/ת/להקת השבוע: משינה שיר השבוע: infected mushroom- sayid ספר/סדרה/סרט השבוע: קוויקי\ מהדורה מוגבלת מאכל השבוע: המבורגר
בן אדם שעשה לי את השבוע:ענבר ויובל קניית השבוע:חגורהה :) פאדיחת השבוע: אחרי שיצאתי מהסטודיו כולי הייתי חיוור והאוזן היתה אדומה תוכניות לשבוע הבא:-----

LOLI152

New member
צ'יכום צ'בועי

היום הכי טוב של השבוע: יום רביעי... היום הכי פחות טוב של השבוע: יום.. ראשון.. משהו שעשה לי את השבוע: יום רביעי, יציאה צוותית+נספחים לעזריאלי.:) משהו שהרס לי את השבוע: יום חמישי- הייתי צריכה לקום ב7 ולהיות בבצפר 3 שעות בלעשות כלום. בילוי השבוע: אתמול בלילה... היה מפתיע כמה שהיה כיף!:) גם ההתחלה, גם האמצע, וגם האפטר! ציטוט השבוע: "את בן אדם מקושט!" | "כן המפקד.. כןן... כן... עוד... המפקד.. כןן...!" XD אל תשאלו. זמר/ת/להקת השבוע: דניאל סלומון שיר השבוע: אני לא מאמין -דניאל סלומון ספר/סדרה/סרט השבוע: אניהו/אתגר קרת- ספר משעשע. מאכל השבוע: ספגטי בולנז.. בן אדם שעשה לי את השבוע: :) הנספח שלי ליציאה הצוותית.:) קניית השבוע: ממ... חוטים? לא יודעת מה קניתי. פאדיחת השבוע: .. לא מתפחדת..XD תוכניות לשבוע הבא: מבחנים. XD

מסע ישראלי מחר!!../images/Emo104.gif

היום הכי טוב של השבוע: כל השבוע היום הכי פחות טוב של השבוע:
משהו שעשה לי את השבוע: הבחור, בכללי אחלה שבוע משהו שהרס לי את השבוע:
בילוי השבוע: היום חודשיים עם החבר
ציטוט השבוע:
זמר/ת/להקת השבוע:
שיר השבוע:
ספר/סדרה/סרט השבוע:
מאכל השבוע:
בן אדם שעשה לי את השבוע: הבחור קניית השבוע: סווצ'רים פאדיחת השבוע:
תוכניות לשבוע הבא: מסע ישראלי! תמונה:

למעלה