מסכמים עונה

carmelo

New member
כסף, כסף, כסף...

מס המותרות כנראה יוביל לכך שאנדרסן יעדיף הצעה אטרקטיבית יותר מהגריזליס או הת'אנדר, באחרונה הוא גם מסוגל לפתוח לדעתי, ולהשלים חמישיה מהירה ואתלטית לצד גרין, דוראנט, ווסטברוק ו...כנראה שהארדן. קוליסון וקירסטיץ' מהספסל מתאימים יותר זה לצד זה, ולמשחק איטי. 2. אני מסכים שקארל עשה טעויות גדולות במהלך הסדרה, אבל בוא תיתן לי אופציה עדיפה ממנו על הקווים. לא חושב שאחרי עונה כזאת יש לבעלים סיבה לפטר את קארל. 3. עזיבה של אנדרסן תהיה מכה כואבת, אין בשוק סנטר פנוי שיכול להשתוות לרמת האינטנסיביות שלו. אולי ריאן הולינס יתגלה כתחליף הולם, אבל המאבס יוכלו להשוות כל הצעה עליו. על המשבצת של דנטיי אפשר להביא את אנתוני פארקר, בוגאנס, אודוקה...כאן טמון צ'אנס לשדרוג עבור הנאגטס. אתה חי בסרט אם אתה חושב שקיד, ביבי ומילר יהיו רכזים מחליפים בעונה הבאה. גם אם כל אחד מהם יתפשר על הMLE המלא, יש מספיק קבוצות בליגה שהם יפתחו בהן. אם בלייק יחתך, אני מאמין שהבלייזרס ירצו להחזיר אותו. הוא כבר העדיף אותנו לפני שנתיים על גבי הישארות בדנבר, למרות שהעברנו אותו שנה לפני אל הבאקס. הוא יבין גם הפעם שביזנס זה ביזנס, ואולי ניאלץ להשתמש בחוזה האטרקטיבי שלו למטרת טרייד. האמת היא שקרטר בעיני רכז מחליף לא רע, במיוחד הגנתית. מה גם שמלו וJR מתפקדים כפליימייקרים גם כן. טינסלי זו אופציה מאוד אטרקטיבית, יש את בובי ג'קסון שעבר שם פעם מזמן ומסוגל להתעלות בקלאץ', ורוני פרייס הוא אופציה צעירה ואנרגטית. אנדרסן הוא בהחלט סנטר מחליף וקלייזה עדיף כשהוא משחק 4, בשביל מחליף לאנתוני יש להם את בולקמן. אם קלייזה יקבל הצעה גבוהה מדי בשביל להשוות, אז פריי, וילקוקס, ווריק, דיוגו ומאי הם אופציות מעניינות. שיד אמר שהוא רוצה חוזה של 8 מיליון, אחרת הוא פורש. גם אם הוא ירד מהדרישה הזאת, הוא לא יבוא כסנטר מחליף במקום לפתוח עם הספרס או הקאבס, למשל. 4. דני גרין מסתמן כאחת הגניבות הפוטנציאליות בדראפט הזה, אם הוא יישאר עד הבחירה ה34 אני חושב שהנאגטס צריכים לבנות עליו לחמישיה, זה יחסוך להם הרבה כסף בשביל להשאיר את אנדרסן. 5. את מרטין אפשר יהיה להעביר רק תמורת חוזים שנגמרים ב2011 כמוהו או מעבר...הוא אומנם OVERPAID, אבל לא רואה סיבה להעביר אותו בכל מחיר, כי הוא חלק אינטגרלי מהחמישיה. 6. לא מבין איזו סיבה יש לאוהדים לפנטז על אריזה...אין לו מקום בחמישיה והוא לא ישחק הרבה מאחורי מלו. זה גם לא שההגנה שלו עליו היוותה סיבה לחטוף אותו מהלייקרס כדי לא להיתקל בו ברימאץ' אפשרי... לסיכום, ההצעות שאנדרסן וקלייזה יקבלו יכריעו את סיכוייה של דנבר לשחזר את ההישג ואף יותר מכך בעונה הבאה. שדרוגים בעמדת הרכז המחליף וה2 הפותח יהוו בונוסים.

Orenseg

New member
שורף לנאגטס את קצה היד ../images/Emo13.gif

2. הבעיה שלי עם קארל היא לא רק הטעויות המקצועיות. הסגל של הנאגטס די "צבעוני" (הגדרה עדינה) מבחינה אישיותית וזה משפיע להם על המשחק. הוא לא הצליח להשתלט עליהם בעונה שעברה ומסתבר שגם לא העונה. ברגע שבילאפס איבד את הראש כל הקבוצה איבדה את הראש. אולי הם צריכים שם יותר גדול, או אישיות יותר סמכותית, שתיישר אותם כשצריך. אני לא מתכוון לעשות ניימדרופינג של מאמנים שאני לא מכיר מקרוב, אבל לדעתי הקבוצה אמורה להיות מוכנה יותר מנטלית למשחקים כאלה. אם בהתאמות טקטיות עסקינן, אז טום ת'יבודו הוא האיש. לא יודע כמה הוא מנהיג בחדר ההלבשה וכמה חוסר הנסיון כמאמן ראשי ישפיע עליו, אבל הוא יודע לעשות התאמות והוא יודע לנקנק את הלייקרס. 3. אנדרסן 2.08 על 1.03. כשכתבתי "סנטר", התכוונתי ל7-פוטר. לנאגטס אין כזה, והלייקרס משחקים עם שניים כאלה בחמישיה + 2.08 שלפי הרישומים גם שוקל בערך קילו יותר מאנדרסן. אני יכול להתייחס לאנדרסן כסנטר מחליף כשהנאגטס משחקים מול הסאנס או הג'אז, אבל קבוצה גבוהה כמו הלייקרס פשוט ניצלה את המיסמאץ' וחגגה כשננה (גם הוא לא סנטר טבעי) ירד לספסל בעבירות. מה גם, שהעונה הגבוהים שם כמעט ולא הפסידו משחקים. אני לא חושב שאפשר לסמוך על הבריאות של ננה או מרטין לאורך זמן, והם חייבים גבוהים על הספסל כגיבוי. לא חושב שאני חי בסרט, הכל תלוי בסדר העדיפויות של קיד/ביבי/מילר. אם קיד מחליט בגיל 36 שהוא רוצה אליפות והכסף פחות מעניין אותו, הוא עשוי ללכת לקונטנדרית. גם בדאלאס דיברו על זה לפני כמה ימים. מילר כבר שיחק בנאגטס לפני שעבר בטרייד לסיקסרס, ולא אמור לחזור לפילי. הנאגטס לא היו רחוקים מאליפות המערב, והם יכולים להיות יעד לוטרנים שמחפשים טבעת. לגבי בלייק: זה תלוי קודם כל בתוכן הטרייד. אם הבלייזרס יקחו את היינריך ולא יוותרו על ביילס (אמור לעשות את הפריצה שלו מתישהו), אני לא חושב שישאר לו מקום ברוטציה... קרטר לא מספיק בתור רכז מחליף של קונטנדרית. הוא לא רכז מספיק טוב, לא שומר מספיק טוב ולא קלעי מספיק טוב. הוא שיחק העונה 23 דקות למשחק! כשהוא בליינאפ השחקנים האחרים בקו האחורי חייבים לקחת על עצמם את מלאכת הריכוז (כשבילאפס נח אלה מלו וסמית') ולא יכולים להתרכז בסקורינג. בילאפס מזדקן, אמור לשחק פחות, אולי להפצע יותר, וכשיש לו יום רע (קרה הרבה בסדרה הזו) קרטר לא עוזר יותר מדי. 5. אם זה אפשרי, אני חושב שעדיף להעביר את מרטין תמורת סנטר אמיתי ולהזיז את ננה ל4. זה יתן לנאגטס מצ'אפ טוב יותר מקדימה. אפשרות אחרת היא להעביר את ננה. האיש נתן עונת קריירה ולא ברור אם יוכל לשחזר אותה. החוזה שלו ענק והוא נמצא בסיכון מתמיד של פציעות. המניות שלו בשיא ואם תהיה ירידה או פציעה נוספת בעונה הבאה, אין סיכוי שהנאגטס יוכלו להעביר אותו. זה אולי שנוי (מאוד) במחלוקת, אבל יכול להתגלות בהמשך כמהלך הנכון. גם ההורנטס לא רצו להפטר מצ'נדלר אחרי עונת קריירה ועכשיו תקועים עם החוזה הענק שלו + פציעה מסתורית שמרחיקה ממנו GMים. 6. להפך - אם קארל ימשיך לזרוק משחקים לקיבינימט על הוצאת חוץ, בפעם הבאה אריזה לא יקח את הכדורים

carmelo

New member
דווקא לדעתי קארל מתאים יופי לצבעוניות של דנבר

הם לא צריכים איזה גנרל קטן כמו אייברי ג'ונסון... אין לי מושג איזה מין מאמן ראשי תיבודיאו יהיה. הוא מאמן הגנה מצויין, אבל בואו לא נשכח שבסלטיקס הוא עבד עם כלים הגנתיים כמו רונדו, פוזי, פרקינס וכמובן - גארנט. אנדרסן הוא סנטר מבחינת התפקוד שלו על הפרקט. אם דנבר משאירה אותו, אין לה מקום לעוד 7-פוטר משמעותי בסגל (הם יסתפקו בפטרו ואולי גם האנטר). מה שיהיה יותר חשוב עבורם אז, זה להשאיר את קלייזה או להביא גבוה אחר שמסוגל לרווח את המשחק, או לספק נקודות בלואו-פוסט (התפקיד של ננה, אבל בפלייאוף לא זכור לי שהוא קיבל בידודים בכלל). אתה מערבב פה שמועות עם הנחות...אין ספק שקיד יחפש לחתום בקונטנדרית, אבל למה שהוא יבחר להיות רכז מחליף בנאגטס? קליבלנד, הלייקרס ואפילו דאלאס, אם הם יעשו כמה טריידים בדרך (שאק? קיימאן?) הן מועמדות עדיפות. אני אפילו אזכיר את בוסטון בתור אופציה מופרכת, שבכל זאת עדיפה על דנבר...הימור בטוח יותר לטבעת אם כבר קיד מוכן להיות באק אפ. לא יודע עד כמה חשוב לאנדרה מילר להתמודד על טבעת, אני בטוח שהוא מעדיף קודם כל לפתוח בחמישיה. אם לא בפורטלנד בעלת הקאפ ספייס, אז חוזה MLE מלא בדאלאס (אם קיד עוזב ודייויס לא מגיע בטרייד), יוסטון (ברוקס או לאורי יישלחו בטרייד והשני יהיה באק אפ), קליפרס (אם דייויס יישלח בטרייד...וגם שם הוא שיחק, אפרופו...), לייקרס, מיאמי, מינסוטה וסקרמנטו הן אופציות הרבה יותר סבירות. קרטר שומר מצויין, לגבי שאר הטענות כלפיו אני מסכים, אבל אתה מכוון גבוה מדי עם כל אופציה שהזכרת פרט לבלייק. כמו שאמרתי, בובי ג'קסון הוא אופציה ריאלית וטובה. אני לא רואה איזה סנטרים אפשר להביא בתמורה למרטין, ואפילו ננה. הרעיונות במקום, אבל המשכורות והפציעות - כפי שציינת בעצמך - מקשים על הביצוע.

אני חושב שקיד דווקא מתאים לבוסטון

הוא יכול לקבל את כל הדקות כשרונדו בחוץ, סביבות ה16 דקות למשחק, ובנוסף בגלל היכולת שלו לשמור על שוטינג גארדים רבים, לשים אותו לעוד 8 דקות למשחק לצד רונדו או האוס וככה הוא יקבל 24 דקות, זה ירידה משמעותית מה35 דקות שלו בדאלאס, אבל הוא מתבגר ורוצה טבעת, ואם הוא מוכן להתפשר על כסף בוסטון יכולה בהחלט להציע לו מספר סביר של דקות ושל סיכויי אליפות. הוא יכול לחתום על חזוה חד עונתי ואם לא יילך, ללכת לחפש טבעת במקום אחר. למרות שאם הלייקרס יירצו אותו, קשה לי לראות אותו מוותר על הזדמנות לשחק לצד קובי, גאסול ואודום, זאת תהיה קבוצה מדהימה עם המון המון אסיסטים ומסירות...

Orenseg

New member
קיד ורונדו אחד ליד השני? איכס

ליד האוס זה סבבה, לא ליד רונדו.

Orenseg

New member
מי יקלע מבחוץ?

ריי אלן לא יכול לשחק 3 לידם. כשהכדור ביד של פירס השמירה תוכל לעזוב אותם ולהתמקד בו.

קיד הוכיח השנה שהוא מסוגל לקלוע שלשות

כשנותנים לו אותן חופשיות. הוא קלע אותן העונה ב41% ובפלייאוף ב45% (46% מול הנאגטס, 44% מול הספרס)... כשיש לך את גארנט על המגרש, המשחק הרבה יותר מרווח למה הוא קולע את הג'אמפר מחצי מרחק בעיניים עצומות. האליאופים של רונדו-גארנט וקיד-גארנט יוכלו גם לעבוד מצוין, וזה לא תוכנית משחק שלמה רק מספר דקות. אני חשוב שחמישיה של רונדו-קיד-פירס-גארנט-פרקינס יכולה להיות סבבה לגמריי. אם ביג בייבי משחק סנטר אז המשחק בכלל יהיה מספיק מרווח כי גם הוא קולע את הג'אמפרים שלו...

Orenseg

New member
לא חושב שזה ימשך גם בעונה הבאה

הבנאדם בן 36 ונתן לראשונה בקריירה עונה מלאה של 40+% מחוץ לקשת, אחרי 15 עונות בליגה. יכל להיות שהוא באמת שיפר את הזריקה, אבל מה הסיכוי שהוא יחזור על אחוזים כאלה בגילו המופלג? מה גם, שרונדו וקיד רכזים מספיק טובים כדי להחזיק את הקבוצה בפני עצמם. האוס לא פליימייקר ונמוך מדי, אז קיד משלים מצוין עבורו. עם סמול פורוורד אתלט מחליף הסלטיקס יכולים לרוץ קצת עם החמישיה השניה, לשנות את הקצב (מה שלא אפשרי בחמישיה הראשונה עם פירס-גארנט-פרקינס).

כן, ברור שקיד בתור בק אפ יהיה מצוין

אבל הבעיה היא ש14-16 דקות למשחק הם לא מספיק בשבילו, הוא רוצה ומסוגל ליותר...

carmelo

New member
מה קשור גיל לאחוזי קליעה?

משאירים אותו פנוי לגמרי, אז הוא מדייק. זה קרה עוד לפני העונה, מהרגע שהוא הגיע לדאלאס. בנטס הוא פשוט לא שיחק עם גבוה שמושך דאבל טים כמו נוביצקי.

Orenseg

New member
הם לא צריכים גנרל, זה בטוח

פשוט מישהו שיוכל להכין אותם מנטלית לרגעים האלה. שלא יחטפו 119 בבית במשחק הדחה, שלא יפשלו ברגעים המכריעים... ת'יבודו היה עוזר מאמן של JVG במשך זמן רב, וזכה ממנו למחמאות רבות. JVG טוען שהוא יהיה מאמן מצוין גם בהתקפה (לא שאני מחזיק מההתקפה של JVG, אבל עדיין). כטקטיקן ת'יבודו עולה על קארל כבר היום, לא שזה הישג גדול במיוחד. אני לא מערבב בכלל שמועות, כי כרגע כל מה שיש לנו זה ספקולציות. אולי אחד מהוטרנים יעדיף ללכת לנאגטס? אין לי מושג, אבל כדאי להם לבדוק את האופציה הזו. אגבב, ללייקרס אין מקום לקיד בסגל. יש להם את פישר, פארמר ואולי גם בראון (סביר להניח שפארמר יעלה לחמישיה בעונה הבאה). קיד כרכז פותח לא יתרום להם יותר מפישר: רגליים כבדות בהגנה, קליעה עוד יותר בעייתית ו"ball hog" (אף פעם לא רעיון טוב ליד קובי). קיד ישמח לשחק עם קובי אבל יצטרך לפתח כימיה עם שאר הקבוצה. פישר ופארמר כבר נמצאים שם שנתיים-שלושו (ופישר מכיר את קובי מאז 96').

carmelo

New member
קיד ממש לא BALL HOG

אין לו בעיה למסור מתחילת ההתקפה, ועובדה שהעונה הוא עלה בחמישיה עם בראה שפעמים רבות ריכז את המשחק. שלא לדבר על נוביצקי שבדר"כ מיד מקבל את הכדור עם הגב לשומר. וקובי כבר מזמן רוצה אותו לצדו...אם הבלתי ייאמן יקרה והלייקרס יפסידו את האליפות למג'יק, אני בהחלט רואה אותם סופסוף מודים בטעות ומעבירים את פישר (חוזה מסתיים) או שהוא יפרוש. פארמר לא לקח העונה את הצעד הנוסף שיוכיח כי מדובר ברכז פותח בליגה. שאנון בראון מסוגל להיות רכז העתיד שלהם אם יישאר, לא בטוח שזה יקרה.

אני דווקא מאמין בקארטר

כל עוד הוא היה צריך לפתוח בחמישייה לצד אייברסון זה היה קטסטרופה, בטוח הרכז הפותח הכי גרוע בפלייאוף שנה שעברה (נדמה לי
) אבל בתור רכז מחליף הוא בטוח בין הטובים (אולי לא טופ 5, או 10 אבל סה"כ הוא בסדר בתור רכז מחליף)... יש להם בעייה למה חוץ מהחמישייה(עם סמית' בSG)+בולקמן אין להם אף שחקן לשנה הבאה, והם צריכים מחליפים בכל העמדות, הם ייצטרכו למצוא תחליפים זולים אחרים...

rapgamer4ever

New member
הם נראים לי די תקועים

יש להם כמה שחקנים אוברפייד (ננה, מרטין) וזה בעייתי כי עכשיו הם לא יכולים לחדש חוזים לשחקנים חשובים מאוד שלא דורשים סכומים גבוהים במיוחד. לדעתי דנבר קצת תקועה. השחקן שיכול לתרום להם הכי הרבה הוא סטופר שקולע שלשות גדולות, אנתוני פארקר הוא האולטימטיבי מהשחקנים החופשיים. דנבר נתקלה כמה פעמים בהגנה מצופפת מצד הלייקרס ולא תמיד ידעה להגיב. הם צריכים עוד קלעי אמין מבחוץ ויותר חשוב מזה, שחקן שיוכל לשמור סקוררים בצורה סבירה. מלו וג'ונס לא כאלה, גם על קלייזה וג'ייאר אין על מה לדבר.

carmelo

New member
לא חושב שננה אוברפייד

אם הוא מצליח להישאר בריא. אין הרבה סנטרים בליגה עם היכולות שלו. אבל הם צריכים לצידו ריבאונדר טוב ממרטין. בוגאנס ובטח שאודוקה הם שומרים עדיפים על פארקר, ומבחינה התקפית היכולת לצלוף שלשות פנויות אמורה להספיק, אז אני לא חושב שהעליונות של פארקר בהתקפה הופכת אותו לאופציה עדיפה על שני אלה.

פארקר נתן הגנה מאוד טובה בעונות הראשונות שלו

בראפטורס, בעונה האחרונה הוא נפצע וגם איבד צעד בהגנה אבל יש לו את היכולת לזה, הוא בכל זאת לא כל כך מבוגר, 33 או 34 נראלי, וחוזה של שנתיים יהיה סבבה... לדעתי האו יהיה די מבוקש העונה, סווינגמן מחליף שיכול קצת לרכז, לקלוע שלשות ולעשות הגנה, זה משהו שכמעט כל קבוצה צריכה, אז הערך שוק שלו יהיה יחסית גבוה מה שיכול למנוע מדנבר להחתים אותו...

הכוונה בעונות הראשונות בראפס

לא כשהיה בפידלפיה/אורלנדו בסוף שנות ה90...

rapgamer4ever

New member
וואלה, משום מה זכרתי שהוא מקבל יותר

ממה שהוא מקבל בפועל. לא ראיתי ממש את פארקר בשנה האחרונה, אבל עד לפני שנה הוא היה לדעתי בין ה-30 השומרים האישיים (על גארדים-פורוורדים) הטובים בליגה.

אנתוני פארקר בכלל לא סטופר

לא יודע אם פעם הוא היה, אבל עכשיו הוא נחלש מאוד וכבר די גרוע בהגנה.

למעלה