מסכמים עונה

88nothing

Active member
תקנו אותי אם אני טועה.

הבעיה הבאמת גדולה של דנבר זה החוזים שמוגזמים של ננה וקניון מרטין! מה שסותם להם את האופציה להחתים שחקני רוטציה טובים בסכומים סבירים. אני לא יודע כמה כסף ולכמה שנים נשאר לשניהם(אם מישהו יכול להראות לי איפה בודקים, זה יעזור לי מאוד בעתיד,או לפחות לציין מספרים) כי שניהם ובעיקר ננה שחקנים משלימים מצויינים והרבה קבוצות בליגה יקפצו ירצו שחקנים ברמתם! עוד משהו שנראה לי שיכול להיות הגיוני, ואני ממש לא מצפה שיסכימו איתי על זה, זה טרייד על בילופס. כמו שכתבו פה הוא בן 32 עם קילומטרז' עצום!! יש לו חוזה די גדול לעוד כמה שנים,ולדעתי הוא עזר למלו להתבגר אז הוא עשה את שלו! כרגע אפשר להשתמש בחוזה שלו כדי להיפטר מקניון מרטין לדוגמא ולפנות מקום. אפילו בטרייד עם קליבלנד של בילופס ומרטין תמורת בן ואלאס ומו ויליאמס או משהו בסגנון, קליבלנד תקבל שומר יותר טוב על העמדה 4 עם יותר מובילות מאנדרסון ורכז מוכח וינר בפלייאוף, ודנבר תקבל חוזה נגמר ענק של בן וואלאס ועוד מנהל משחק סביר וקלעי טוב.

הנה פה:

http://www.storytellerscontracts.info/resources/08-09salaries.htm קרדיט לאורן נראלי שהביא את האתר... החוזה של ננה הוא סביר, 10 , 11 מיליון לסנטר שלפי היכולת שלו העונה שווה טופ 5 לדעתי, אבל רק כמו שציינו פה בגלל עונה בריאה מפתיעה שזאת הבעיה, אם הם בונים עליו עוד עונה והוא נפצע, אז לוטרי...

Or Amit

New member
מסכמים עונה

אני מצטער, אבל יש לנו יותר מדי הודעות שראויות להיות נעוצות, לכן אני משרשר לכאן את סיכומי העונה של דנבר וקליבלנד. אגב, כל הדיונים הנעוצים עלו (או יעלו עכשיו, תלוי כמה אתם זריזים) לבלוג. בגלל שיש לנו הרבה אנשים שניתחו יפה את הסדרה של אורלנדו-לייקרס אני אעלה כמה סיכומים.

Orenseg

New member
אנדרסן: Next Step is Re-Signing Me

On Saturday, Nuggets center Chris Andersen was asked the same forward-looking question all players whose season just ended must endure: What's the next step for the team? The Birdman's answer, however, was anything but routine. "Re-signing me," he said. Andersen is the Nuggets' most urgent priority in a summer that will test the organization's ability to continue to be frugal, yet field a championship-caliber team. He is one of possibly seven free agents. Andersen wants to return. "What better place to play than at home?" Andersen said. "I love this city, I love this state. I appreciate everybody in the whole town for backing us and helping us prove others wrong." But getting Andersen back into the fold won't be easy — or cheap. Andersen played last season on a one-year, $998,398 contract. He'll command a multiyear deal that could be in the neighborhood of the mid-level exception, which was $5.585 million last season.​

למעלה