מסכמים את שנת 2011

ערן1987

New member
מי עוד לא סיכם, מי????

אתם באמת רוצים להתעסק איתי????

ערן1987

New member
אני יכול להרשות לעצמי לדחות את זה לרגע האחרון

הרי מה, אני אתעסק עם עצמי?

ערן1987

New member
קדימה חבר'ה, לדרג!!

מחר היום האחרון לדרג, אז זה עכשיו או לעולם לא!

inbal287

New member
אוף אני לא מצליחה

אני כל הצהריים יושבת על זה... וזה קשה!!!!

Music Man XD

New member
קודם כל, תודה רבה שאת משקיעה זמן ומחשבה!

לגבי הדירוג, אני הכי מבין אותך. מאוד קשה לי לדרג כשזה מגיע למוזיקה. אם כל כך קשה לך, כמוני, אני מציע שתיקחי את זה בקלילות יתרה - בלי לחשוב שזה חורץ גורלות :) תחשבי על זה שכל אלבום/שיר/מה שזה לא יהיה שתדרגי יקבל ניקוד כלשהו. אני ממש מזדהה עם הקושי הזה ולכן אני הולך לדרג בלי לחשוב יותר מדי על הסדר, אלא יותר על התוכן. מקסימום, במקרים של ייאוש את יכולה לתת למספר ההשמעות להכריע (למרות שזה לא תמיד המדד). מקווה שהצלחתי לעזור איכשהו

inbal287

New member
זה פחות הקטע של הדירוג.

פשוט אני באמת לא כל כך שומעת מוזיקה חדשה, שלא נדבר על מוזיקה שמוגדרת "פופולרית"... בחיי. יש כמה אלבומים טובים ששמעתי השנה ושיצאו השנה או כמה הרכבים כאלו. אבל הרוב ישנים יותר ושכוחים יותר, מה שנקרא מוזיקה אלטרנטיבית
... וזה מרגיש לי מוזר לדרג בפורום MTV, דברים שאני יודעת שלא יופיעו בדירוג כי הם ממש לא נכנסים להגדרה של הפורום ואני לא יודעת עד כמה עוד אנשים שומעים אותם, למרות שרוב הזמן בשרשורי פלייליסט אנשים שומעים דברים שלא מתאימים לנושא הפורום. אל תדאג, אני אשלח את הדירוג עד 12 בלילה... מבטיחה! ותודה
.

Music Man XD

New member
את לא חייבת לדרג אלבומים פופולריים! :)

את יכולה לדרג כל שיר וכל אלבום שיצאו השנה, מה שבא לך! מצידי תדרגי אמן שיש לו שני מעריצים
כל מה שתדרגי יקבל ניקוד כלשהו ויכול להיות שיכנס לרשימה הסופית. גם לי בדירוג יהיו שירים ואלבומים פחות ידועים ופופולריים.

למעלה