גם אני רוצה לצאת ומתגעגע לתקופה שיכולתי להסתובב בלי מסכה ולשבת במסעדה או בית קפה ולאכול ולשתות להנאתיזה נכון אחרי שנה מרגישה שאי אפשר כבר יותר בבית. ואתה?
גם אני רוצה לצאת ומתגעגע לתקופה שיכולתי להסתובב בלי מסכה ולשבת במסעדה או בית קפה ולאכול ולשתות להנאתיזה נכון אחרי שנה מרגישה שאי אפשר כבר יותר בבית. ואתה?
מה דעתך על השיר החדש של יהודית? שיר יפהפה לעניות דעתיהאם מתחיל לצאת מאז שיש הקלות?או שעדין נזהר?
רבקה זהר- שיר מקסים, היא נשמעת טוב והשיר מרגש ונוגע. איך היית מדרגת את הטופ 5 שלך של רבקה זהר? אצלי:התגעגעת ליהודית חסרה בנוף גם אהבתי ואיך רבקה זוהר החדש בסוף?
חמישייה טובה מאד אבל הכי אוהב מפה את בן יפה נולד, אבי הטוב שבשמיים ועל כפיו יביאמה אברך
בן יפה נולד
בדרך אל הכפר
אבי הטוב בשמים
על כפיו יביא
שיר יפהפה אבל קצת חרוש. יכול לשמוע אותו מדי פעם אבל לא כל יוםמה אברך פחות אוהב?
יום ההולדת האחרון שלי היה בספטמבר. האמת שביום ההולדת הלכתי לקניון עם אמא כדי לקנות תיק ושתי זוגות מכנסיים לעבודה. ישבנו גם בבית קפה(גרג) וככה למעשה העברתי את היום הולדתואיך חגגת יום הולדת השנה בקורונה?
האמת שזה היה כמה ימים לפני הסגר של ראש השנה וסוכות(אחרי החגים)בעיה קורונה יפה שהצלחת לחגוג.
ועוד שאלה לי אלייך: את הרגשת את אווירת החג פורים השנה? כלומר האם ראית אנשים שהיו עם תחפושות כשיצאת מהבית לעבודה או בכלל לא? כי אני בכלל לא ראיתי אנשים שהתחפשו. אני מרגיש שכנראה המצב הבריאותי והכללי בארץ השאיר עקבות ולאף אחד לא היה מצב רוח לחגבעיה קורונה יפה שהצלחת לחגוג.
כן, לגמרי כן. אני מרגיש שחלק מהעם מבין שהבריאות היא הדבר הכי חשוב. יש חלקים שעדיין לא הפנימו שזה גדול מאיתנו- כל מה שקשור לנגיף הזה שנקרא קורונההיה נראה שהייתה ירידה . מרגיש גם שהמצב יותר ירוד ואנשים עכשיו מבינים שהבריאות מעל הכול?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.