מסכמים את השבוע

Francine1

New member
גם עליי! ../images/Emo6.gif ועל כל המשפחה שלי חח

תודה רבה אריה
אני אזכור את זה לקראת הבגרות שנה הבאה חח

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר השבוע: מקפלות המצנחים - צוות הווי חטיבת הצנחנים שיר השבוע של אפרת: - קליפ השבוע: - הדבר הכי טוב שקרה השבוע: המכונית חזרה אליי הדבר הפחות טוב: בעיות עם המכונית גאוות השבוע: למרות כאבים בברך (כבר תקופה ארוכה, עובד על זה) וקושי גדול לרוץ הייתי טוב בכדורסל התחדשות השבוע: קניתי את הספר "אליפים" סמיילי שמאפיין את השבוע:
(לכבוד האחיינית שלי טל שהיא מלאכית אמיתית
) בילוי השבוע: עם ידידה שלי אתמול (וכנראה גם הערב) מתכננים ללכת בזמן הקרוב להופעה של אפרת? אם כן אז לאיפה: אולי ביום עצמאות ובכל מקרה בע"ה ב-7 ביולי בזאפה בהרצליה

בר דותן

New member
:)

ספר נחמד... זאת אומרת לא יודע איך הספר אבל יצא לי לראות כמה פרקיםם מהתוכנית ילדים של הספר הזה חחחח וזה די נחמד .. מה קרה למכונית?

ליאן 162

New member
סיכום:)

שיר השבוע: מוש בן ארי- משא ומתן שיר השבוע של אפרת: בום טראח קליפ השבוע: skater boy- avril lavigne הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מממ... יצאתי עם חברות, חגגנו את היום האחרון של החופש כמו שצריך, עוד הרבה זמן לא נוכל לצאת ככה=S הייתה לי מתכונת במתמטיקה... הדבר הפחות טוב: קבעו לי מלא משמרות=S גאוות השבוע:- התחדשות השבוע: חוברת תרגול במתמטיקה:) חחחחחחח סתם סתם... אין משהו חדש סמיילי שמאפיין את השבוע:
בילוי השבוע: יצאתי עם חברות לים, נכנסו לים בלילה, היינו חייבות להתפרק!!!!! והלכתי לסרט הצעקה 4
מתכננים ללכת בזמן הקרוב להופעה של אפרת? אם כן אז לאיפה: יולי בזאפה הרצליה

אריה31

Member
מנהל
יש לי הרגשה שאת דווקא נהנית בעבודה

אז אולי הרבה משמרות זה לא דבר רע?

נטע5909

New member
מסכמת

שיר השבוע:shakespeare שיר השבוע של אפרת:מודה אני קליפ השבוע:אין הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הלכתי להופעה של אפרת בסוף בגדרה הדבר הפחות טוב: הקילקול קיבה אחרי האוכל שם וכל הפאדיחות שעשיתי גאוות השבוע:אני יודעת שזה נשמע מצחיק אבל אני ספורטאית גרועה בכל מה שקשור לריצה או שיעורי ספורט בכללי והשבוע הצלחתי להישאר אחרונה במחניים (כי אני בדרך כלל הראשונה שנפסלת) בדרך נס :)))) התחדשות השבוע:מכנסיים סמיילי שמאפיין את השבוע:
בילוי השבוע:באולינג עם החברים וההופעה מתכננים ללכת בזמן הקרוב להופעה של אפרת? אם כן אז לאיפה:עכשיו הייתי ואניחושבת שזאת הייתה ההופעה הכי יפה שהייתי בה אי פעם. כל מה שהיה יכול לקרות קרה; לאפרת נקרעה השמלה,צעקו לתום שהיא יוקנת (כי אפרת אמרה לה שהיא אוהבת אותה והיא שמה מטפחת על הראש) והיא הקדישה להורים שלי שיר לכבוד זה שהיא באה לגדרה.......... פשוט הכל ובכלל היה מאוד מרגש (וצילמתי או יותר נכון אבא שלי את אווה מריה :) סוף סוף יש לי את זה)

אריה31

Member
מנהל
יא!! איזה יופי../images/Emo13.gif

אני שמח בשביל ההורים שלך שאפרת הקדישה להם שיר
הקטע עם יוקנת נשמע מצחיק חח מקווה שהיא תעשה את זה בהופעות נוספות כל הכבוד על ההישרדות במחניים. בילדות, זה המשחק האהוב עליי. הייתי מצוין בו:)

נטע5909

New member
חחחחחחחחח כיף לך

אני לא סובלת כל דבר שקשור לכדורים תמיד אני מקבלת אותם בפרצוף :)))

למעלה