מסכמים את השבוע

נטע5909

New member
מסכמים את השבוע

שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הפחות טוב: גאוות השבוע: התחדשות השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: בילוי השבוע: מתכננים ללכת בזמן הקרוב להופעה של אפרת? אם כן אז לאיפה: שבת שלום

בר דותן

New member
הבטחתי למיכל שאני מחדש.. אז..

שיר השבוע: דיאטה שיר השבוע של אפרת: אחריות קליפ השבוע:אחריות הדבר הכי טוב שקרה השבוע:היה שבוע ממש נחמד מלא בחברים וכיף :) ובקושי עבודה :) הדבר הפחות טוב:שאין כסף החודש XD גאוות השבוע:אין התחדשות השבוע:אל תגזימו D: סמיילי שמאפיין את השבוע::) רק בישבילך :) בילוי השבוע:חברים .. המון .. :) מתכננים ללכת בזמן הקרוב להופעה של אפרת? אם כן אז לאיפה:רוקע"צ .. יוני מארח את אפרת

Francine1

New member
תמשיך לחייך, וחיוך אמיתי!

אני שמחה לשמוע שעבר עליך שבוע נחמד
אני באמת מקווה שהיה ככה.. אני לא אוהבת לראות אותך מבואס.

ליאן 162

New member
מחמיא לי שאתה משנה בשבילי

בסופו של דבר אבל זה בשבילך......... תחשוב על זה:)

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר של אפרת:אה אה לא של אפרת לידה הלוהטת דודה הדבר הטוב:שיחה עם ידיד התחדשות קניתי נעלי ספורט בגלל שהרופא המליץ להחליף בילוי:סרט עם חברות עדין לא החלטתי

Francine1

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: Brooke Waggoner - Wonder-Dummied שיר השבוע של אפרת: טוב לבד קליפ השבוע: סצנה מ"חברים" זה אמנם לא קליפ אבל חרשתי על זה כל השבוע
באמת שאין על הסדרה הזו.. חח אני יודעת את הסצנה הזו בעל פה כבר הדבר הכי טוב שקרה השבוע: צבעתי את השיער לאדום והסתפרתי קצר יחסית^^ זה משהו שחיכיתי הרבה זמן לעשות הדבר הפחות טוב: חזרתי ללמוד ונהיה עומס מטורף>< גאוות השבוע: הצלחתי ללמוד לבוחן בתנ"ך בפחות מיום P: התחדשות השבוע: הדיסק החדש של אריק ברמן סמיילי שמאפיין את השבוע:
בילוי השבוע: יצאתי אתמול לסושי עם חברה ^^ היה כיף מתכננים ללכת בזמן הקרוב להופעה של אפרת? אם כן אז לאיפה: לצערי לא\: רציתי רוק"צ אבל כנראה שלא יקרה.. אולי אני אלך לזאפה הרצליה באחד מהתאריכים. או מאי או יולי.

Francine1

New member
אהה וגם: בדיוק עכשיו חזרתי מצעדת ה1 במאי

שהייתה בירושלים. היה מעולה.

בר דותן

New member
האמת

שרוקעצ השנה לא משהו .. אני עדין בהיתלבטות גם .. אל תתבאסי עם לא יצא..

אריה31

Member
מנהל
וואי, אני זוכר את הקטע הזה, מעונה 2

חברים זו סידרת הקומדיה האהובה עליי בכל הזמנים וראיתי הרבה חח עופרית, אם תצטרכי אי פעם עזרה בתנ"ך, דברי איתי

ליאן 162

New member
את יכולה לפנות גם אליי:)

הרחבתי תנ"ך ל-5 יחידות...חח ויש לי בגרות מחררררררררררררר

למעלה