מסכמים את השבוע

נטע5909

New member
מסכמים את השבוע

שיר השבוע של אפרת שיר השבוע הדבר הכי טוב שקרה השבוע הדבר הכי מאכזב שקרה השבוע אתם מתכננים ללכת בקרוב להופעה אם כן לאיפה ומתי התחדשות השבוע ציפייה לשבוע הבא סמיילי שמאפיין את השבוע הולכת להיות שבת יפה (מבחינת מזג האויר) יש לכם תכנונים לשבת לצאת לטייל\לבלות משהוא שבא לכם להוסיף שבת שלום

ednaye10

New member
מסכמת

שיר השבוע של אפרת: אה אה אה שיר השבוע:לא שמעתי כמעט מוסיקה השבוע. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:עשיתי בדיקה רפואית שיצאה תקינה. הדבר הכי מאכזב שקרה השבוע: ששמו אותי לעבוד ביום שישי. אתם מתכננים ללכת בקרוב להופעה אם כן לאיפה ומתי?לפי מה שידוע לי בינתיים לא
התחדשות השבוע:קניתי מקרר חדש ציפייה לשבוע הבא:שיהיה שבוע עם הרבה מכירות בעבודה ושיהיה לי זמן ללמוד למבחן גדול שיש לי עוד שבועיים. סמיילי שמאפיין את השבוע:
הולכת להיות שבת יפה (מבחינת מזג האויר) יש לכם תכנונים לשבת לצאת לטייל\לבלות:לא,אני יושבת ללמוד כל השבת. משהו שבא לכם להוסיף:אני אשמח אן למישהו יש המלצה איזה אם פי 3 לקנות של 4 ג'יגה כי נאבד לי האם פי באוטובוס לפני חודש ועכשיו אני כמעט לא שומעת את אפרת וזה נורא חסר לי ואני קצת מתלבטת איזה חברה לקנות

נטע5909

New member
תתחדשי על המקרר

לי יש mp של sansa והוא ממש טוב והוא גם כותב שמות של שירים בעברית (משמאל לימין אבל אני מסתדרת)

ednaye10

New member
תודה../images/Emo13.gif

האם פי הקודם שלי היה של סנסה והייתי מאוד מרוצה אבל בגלל שלא שמתי לו כיסוי הוא התקלף לי לגמרי מאחור ולכן אני מתלבטת אם לקנות אותו שוב.מבחינת האיכות של המוסיקה הוא מעולה.דרך אגב,כמה ג'יגה יש לך?

ednaye10

New member
אה ,אוקיי

אני אוהבת יותר את הנגנים היותר גדולים.לא נוח לי ללחוץ על כפתורים קטנים.

אריה31

Member
מנהל
תתחדשי על המקרר

איך הוא? איך השתחררת מהמקרר הגדול שקנית? שמח שהבדיקה יצאה תקינה

ednaye10

New member
תודה ../images/Emo9.gif

לאחר שכנועים של שלושה ימים עם מנהל החנות הוא השתכנע שהמקרר גדול מדי והוא החליט לקחת אותו לתצוגה אצלו בחנות אחרי שחנויות אחרות לא רצו אותו לתצוגה כי כבר יש להם כזה.בכל אופן,הוא נתן לי זיכוי של 2,990 ש"ח,ככה שבכל זאת הפסדתי בערך 500 ש"ח כי שילמתי שוב כסף למובילים גם שלקחו לי אותו.בסוף לקחתי מקרר הרבה יותר מתאים לבית שלי שהוא קטן יותר,נוח יותר ובדיוק מה שרציתי מבחינת הגודל ונשאר לי זיכוי של עוד 1000 ש"ח בחנות שאוכל לממש אותו עד שנתיים מהיום.

הי עדנה ../images/Emo13.gif

קודם כל מזל טוב על הבדיקה התקינה! תתחדשי על המקרר! בהצלחה במבחן ולגבי האמפי - למה בעצם לא להשתמש בסלולרי לצורך זה?

ednaye10

New member
תודה אור../images/Emo140.gif

אני פשוט לא אוהבת לשמוע מוסיקה מהטלפון גם כי יש בזה קרינה וגם כי זה גומר את כל הסוללה.כבר ארבע שנים התרגלתי לשמוע מוסיקה כמעט בכל מקום שאני נמצאת בו מחוץ לבית: אוטובוס,בדרך לעבודה,קניות,טיול עם הכלבה שלי וכו'.ובאם פי יש מקום להכניס המון שירים הרבה יותר מטלפון ואם מישהו מתקשר זה קוטע את השיר באמצע...אז בכל מקרה נראה לי שאקנה אם פי מאותו הדגם שהיה לי של SANDISK ארבע ג'יגה.אני כבר מכירה אותו והייתי די מרוצה ממנו עד עכשיו.הפעם אקנה לו כיסוי שישמור עליו כדי שלא יתקלף לי כמו האם פי הקודם

ליאן 162

New member
סיכום שבועי!

שיר השבוע של אפרת -פעם בחיים שיר השבוע- NAKED AVRIL LAVIGNE הדבר הכי טוב שקרה השבוע- סיימתי עם היסטוריה!!!!!!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!! הבגרות הייתה ביום רביעי...חחח יואוו אני מרגישה הקלה !!! הדבר הכי מאכזב שקרה השבוע- נכשלתי בטסט חמישי...חחחחחח אריה? הנה אני באה:) אתם מתכננים ללכת בקרוב להופעה אם כן לאיפה ומתי ...לא... התחדשות השבוע תעודת סוף סמסטר שאני ממש גאה בה! ציפייה לשבוע הבא שבוע רגוע ללא מבחנים=] סמיילי שמאפיין את השבוע
הולכת להיות שבת יפה (מבחינת מזג האויר) יש לכם תכנונים לשבת לצאת לטייל\לבלות כן.. בפארק הירקון
משהו שבא לי להוסיף: קבעו לי תאריך גיוס 5/2/11 ..מלחיץץץץ

אריה31

Member
מנהל
פעם בחיים../images/Emo13.gif

6 זה המספר של מזל מאזניים, אז את תעברי כמוני חחח

bali

New member
מנהל
מסכיימת ../images/Emo260.gif

שיר השבוע של אפרת - השיר האבוד של ש.שלום, בגלל הצחוקים
(השיר נקרא "לא הכל כה פשוט") שיר השבוע - אין אחד, שומעת הרבה מהכל. הדבר הכי טוב שקרה השבוע - הייתי בהופעה נהדרת של אפרת בבית אביחי ביום שלישי
הדבר הכי מאכזב שקרה השבוע - חשבו שאולי אחת הבעיות שלי היא כי חסר לי מלח, ולא חסר, אז זה אומר שזה משהו מורכב יותר...
אתם מתכננים ללכת בקרוב להופעה אם כן לאיפה ומתי - הלכתי ביום שלישי האחרון להופעה שלה. יש אחלה הופעות בבית אביחי בפברואר במוצ"שים אז יש מצב שאלך להופעות של אחרים
(חמי רודנר, דנה ברגר, פיטר רוט ומאור כהן) התחדשות השבוע - תנור הלוגן חדש שלא אקפא. ציפייה לשבוע הבא - הממ... להרגיש יותר טוב בעיקר. סמיילי שמאפיין את השבוע -
מההרגשה הלא טובה בעיקר... וגם
אחרי ההופעה של אפרת. הולכת להיות שבת יפה (מבחינת מזג האויר) יש לכם תכנונים לשבת לצאת לטייל\\לבלות - לא ממש, אני די מוגבלת ביכולת להסתובב. שבת שלום והרבה בריאות

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שיר השבוע של אפרת: בוא אליי שיר השבוע: Turn it into love - Kylie Minogue http://www.youtube.com/watch?v=EBzXgeH8MfU הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לא עולה לי משהו מיוחד הדבר הכי מאכזב שקרה השבוע: באמצע השבוע נכנסתי לדכאון ועכשיו אני קצת חולה, ההדחה של ליאם מאח הגדול אתם מתכננים ללכת בקרוב להופעה אם כן לאיפה ומתי: אולי פסטיבל הג'אז התחדשות השבוע: אין ציפייה לשבוע הבא: כבר אין ציפיות סמיילי שמאפיין את השבוע:
הולכת להיות שבת יפה (מבחינת מזג האויר) יש לכם תכנונים לשבת לצאת לטייל\לבלות: לא שבת שלום

ady18

Well-known member
אצלי..

שיר השבוע אה אה שיר השבוע:תגיד לי מותק מיכל אמדורסקי דבר טוב: טיול לצפון הדבר פחות טוב קצת התקררתי אבל לא רציני מאוד מקווה לפסטיבל הג'אז מחפשת מישהו שיבוא איתי התחדשות השבוע:החלפתי מכנס שקניתי וקבלתי את המידה שלו וסופ"ש כנראה אולי סרט יש מצב לא בטוח ואם לא לטייל קצת בתל אביב :)

ady18

Well-known member
צפיות:

שבוע שמחכה לו מאוד: יום הולדת לאמא ומקווה שאמא תאהב מה שקניתי:)

נטע5909

New member
מסכמת

שיר השבוע של אפרת: אה אה אה שיר השבוע‎bolavuard of broken dreams ‎ פשוט לא יוצא לי מהראש הדבר הכי טוב שקרה השבוע: סיימתי לכתובעבודה שהייתה אמורה להיות ממש גדולה בהיסטוריה ומאוד חששתי ממנה ממש בחצי שעה התחלתי לכתוב ופשוט הכתיבה זרמה לי היו לי הרבה רעיונות ויצאה לי עבודה ממש מקורית :) הדבר הכי מאכזב שקרה השבוע הייתי חולה מיום שלישי אתם מתכננים ללכת בקרוב להופעה אם כן לאיפה ומתי יום שישי לא זוכרת איזה תאיך אבל אני זוכרת שזה ביום שישי התחדשות השבוע תרופות ... ציפייה לשבוע הבא להיות בריאה להגיש את העבודה ולהצליך במבחנים סמיילי שמאפיין את השבוע
הולכת להיות שבת יפה (מבחינת מזג האויר) יש לכם תכנונים לשבת לצאת לטייל\\לבלות אני ואחותי חולות אז לא נראה לי משהוא שבא לכם להוסיף: היום שמעתי את אח שלי (בן שלוש ומשהוא) שר:"אני אזיז ת'ראש מצד לצד ימין ושמאל לא אצטרך לבחור הגוף ירגיש את המקצב אה אה אה אהבה" תוך כדי שהוא רוקד מן ריקוד כזה לעצמו. איזו גאווה. שבת שלום לכולם

למעלה