מסכמים את השבוע

אריה31

Member
מנהל
מסכמים את השבוע

שיר השבוע שלך של אפרת: שיר השבוע שלך לא של אפרת: הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: הדבר הפחות קל שקרה לך השבוע: האם ראית או פגשת או אפילו דיברת עם אפרת השבוע? שאלת בונוס: מה העונה האהובה עליכם בשנה והאם אתם מעדיפים קור או חום? שבת שלום!

מסכמת!!!../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

שיר השבוע שלך של אפרת: קרב איגרוף שיר השבוע שלך לא של אפרת: im yours הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: אפרת אישרה אותי בפייסבוק!!!!
הדבר הפחות קל שקרה לך השבוע: לא הייתי בהופעה..
האם ראית או פגשת או אפילו דיברת עם אפרת השבוע? לא...
שאלת בונוס: מה העונה האהובה עליכם בשנה והאם אתם מעדיפים קור או חום? חורף... ואני מעדיפה קור.. כי תמיד אפשר לשים על עצמך עוד בגד... לעומת זאת בקיץ אי אפשר להתפשט... ( לא מומלץ...) שבת שלום!

אריה31

Member
מנהל
יא, איזה כיף לך../images/Emo13.gif

משום מה אותי היא לא מאשרת.. אז את בטח שמחה שהחורף חזר היום חחח

עאדי2

New member
מסתבר שזאת באמת היא

גם אותי היא לא אישרה וירדן סתם העלתה חשדות. עומר זכה אפילו לדבר איתה בצ'אט

טוב אני אוסיף ../images/Emo3.gif

אולי היא מאשרת רק מי שהיא מכירה? ואת עומר היא קצת מכירה!

bali

New member
מנהל
אז אולי תגיד לה שתאשר גם אותנו ../images/Emo8.gif

WE ARE GOOD PEOPLE WE ARE

אריה31

Member
מנהל
לא מתייאש חח

מקווה לראות אותה בקרוב ולבקש ממנה שתאשר את הבקשה שלי:)

עומר XD

New member
מסכם!

שיר השבוע של אפרת: שעתיים אחרי. שיר השבוע שלך לא של אפרת: לוט - יוני בלוך. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הזמינו אותי בחווה לאיזה אירוע מגניב וחשוב כזה. הדבר הפחות קל שקרה לך השבוע: היה לי מיצ"ב במדעים והודיעו לנו רק כמה שעות לפניי
האם ראית או פגשת את אפרת: אני חושב שצריך להוריד את הקטגוריה הזו כי הסיכוי שזה יקרה למישהו הוא קטן ובטוח נפתח על זה הודעה חדשה, אבל לא
שאלת בונוס: אני מעדיף הרבה קיץ, וחום. בחורף הרבה דברים אי אפשר לעשות כמו לרכב על סוסים או ללכת לבריכה וכאלה. סופשבוע מגניב!

אריה31

Member
מנהל
אני חושב שעדיף להשאיר את הקטגוריה

כי יש עוד דרכים ליצור קשר עם אפרת, למשל בהתכתבות, ואפשר לציין את זה בסיכום השבועי ולא בהודעה נפרדת אבל אם זה ממש מפריע לך, אז אפשר להוריד

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שיר השבוע שלך של אפרת: אה אה אה שיר השבוע שלך לא של אפרת: מה עשית - מירי מסיקה (יצא כסינגל לרדיו) הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: הניצחון של הפוועל ת"א בחיפה. אני לא אוהד אותם, אבל כל העונה ידעתי שהם יקחו אליפות הדבר הפחות קל שקרה לך השבוע: מישהי שחשובה לי מרגישה רע האם ראית או פגשת או אפילו דיברת עם אפרת השבוע? לא שאלת בונוס: מה העונה האהובה עליכם בשנה והאם אתם מעדיפים קור או חום? העונה האהובה עליי היא האביב כי חם (בד"כ) ועדיין לא לח כמו בקיץ. בכל מקרה אני מעדיף את העונות החמות בגלל הים! שבת שלום!

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של אפרת לראות את האור שיר השבוע לא של אפרת כזה עמוק קורין אלאל+אביתר בנאי הדבר הטוב שקרה שופינג וסרט מעולה כלת הים מעדיפה חום אני טיפוס של קיץ:)

אני

שיר השבוע שלך של אפרת: מועדון ריקודים כי שרנו אותו היום תחת הקטגוריה השיר היחיד הלא מדכא של אפרת. שיר השבוע שלך לא של אפרת: אמא תראי - אביב גפן המלך! הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: אביב גפן, חברות, חברות שוב חברות.... הדבר הפחות קל שקרה לך השבוע: כלום האם ראית או פגשת או אפילו דיברת עם אפרת השבוע? לא שאלת בונוס: מה העונה האהובה עליכם בשנה והאם אתם מעדיפים קור או חום? קיץ - חום שבת שלום! שבת שלום

עאדי2

New member
סכמ"ש

שיר השבוע שלך של אפרת: ג'ורג'יה - חזרתי לשמוע אותו אחרי המון זמן שהעדפתי שלא. שיר השבוע שלך לא של אפרת: שילה פרבר- יהיה בסדר. הדבר הכי טוב שקרה לך השבוע: ימי חופש שלקחתי לי מיוזמתי (הברזות) הדבר הפחות קל שקרה לך השבוע: ימים לא נחמדים ואנשים עוד יותר לא נחמדים. האם ראית או פגשת או אפילו דיברת עם אפרת השבוע? לא שאלת בונוס: מה העונה האהובה עליכם בשנה והאם אתם מעדיפים קור או חום? קור. חורף נותן הרגשה ואווירה נעימה. אני אוהבת את הגשם.

למעלה