מסכמים את השבוע!

0OמומיןO0

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

סדרת השבוע: בילי חחחח איזה מצחיק זה
פרק השבוע בפיג'מות: ראיתי גם את מיוממה,הישרדות ואת פרוייקט המכשפה מבית הספר בבלי
 

Jen74

New member
איזה מדכא זה בית ספר...../images/Emo4.gif

איזה מזל שאני כבר לא צריכה ללמוד
אין לי מה לסכם על שבוע שעבר. הכל כרגיל, אותו דבר, חוזר על עצמו. חם לי, לח לי, מחפשת עדיין עבודה, הילדות חזרו לבית הספר, זה השינוי היחיד. שבוע ראשון ללימודים הסתיים לו. עוד מעט ראש השנה. עוד מעט יומולדת לדקל שלי שתהיה בת 9
וזהו...
 

Black Devil18

New member
../images/Emo221.gif בכלל לא מדכא.. ../images/Emo7.gif

בדיעבד .. שהייתי בתיכון חשבתי איך להפטר ממנו
, עכשיו כשסיימתי אותו ועברתי למכללה אני חושב למה אמרתי את זה
.. זה לא מדכא. יש דברים הרבה יותר מדכאים מתיכון ובית ספר. אז לכל אלה שמתדכאים ומתעצבים מהחזרה לבית ספר .. קחו הכל בפרופורציות הנכונות ! ו.. איזה סוג של עבודה את מחפשת אם אפשר לשאול ? נ"ב מזל טוב לבת שלך !
 

Jen74

New member
מצאתי עבודה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

חיפשתי בתחום מזכירות אבל אין עבודה.
אז חיפשתי גם בתחומים אחרים והתחלתי השבוע לעבוד במזנון לעובדים בנתב"ג ואני בעיקר עוזרת להכין סלטים לדלפק ולהגיש בצהריים למורעבים שמגיעים בקבוצות של ארבעה, שישה ולפעמים גם עשרה.
 
מסכם שבוע (וחצי) ולומד

סופסוף יש לי זמן, או שתקראו לזה "מה שלימודים יכולים לעשות". ברשותכם אספר לכם על החזרה ללימודים. ערבית-"אהלן.אני מורה מעצבנת לערבית.תקנו ממני ספר", גם כן, מורה מעצבת.יש לציין שכל המילים בערבית נשמעות כמו קללות.בסדר.אפשר לא להנות מזה. אנגלית-5 שעות שבועיות.בהתחלה עם מורה סבירה ועכשיו עם מורה שלימדה אותנו בכיתה ב' ושאחי שונא אותה.שיעור שני איתה-מבחן. ספרות, מתמטיקה, מקצועות בסיסיים, שביעות רצון מהמחנכת-מחנכת מצויינת, בתכל'ס בתיה מורה טובה, קצת מעצבנת וקצת מחמירה בעונשים. צרפתית-כרגיל.מורה ממקור צרפתי שאי אפשר לעבוד עליה כי היא לא בדיוק מורה רגישיה.וחשוב לציין, שאין קמצנות בשיעורי הבית. ספורט-בתיה המחנכת ארגנה לנו במקום שיעור ערבית שיעור ספורט, ולכן לא יהיו פה טענות. זה היה השבוע שהיה.
 

Black Devil18

New member
../images/Emo221.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

ערבית וצרפתית בכיתה ה' ?!@#%^ ערבית אני התחלתי ללמוד רק בכיתה ז' , וצרפתית .. הגברה שהייתה אמרוה להפתח בעוונותיי ( כיתה י' ) לא נפתחה מעולם !
 

shaked2010

New member
האיש רציני../images/Emo8.gif

אני לא לומדת לא צרפתית ולא ערבית... וגם אנגלית התחלתי רק בכיתה ד'... ואני לא ממש חזקה בזה..
 

Black Devil18

New member
../images/Emo221.gif יותר נכון להגיד ילד לא?

ובלי שום קשר לתלמיד שבו ( מחנון או לא , רציני או לא ) אני מדבר על הבית ספר שבו הוא לומד , שכבר ביסודי מכניס ללימודי שפות 2 שפות זרות (פרט לאנגלית) שזה ממש יפה.
 

Black Devil18

New member
../images/Emo221.gif חחחחחחחחחח

תחשבי על הכינוי : "ילד תרבות רציני" . לא מתאים !
 

edens 114412

New member
מסכמים את השבוע!!

מדגישומטיק:http://www.tpeople.co.il/on/mo משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבת שלום ושבוע טוב! :)
 
מסכם שבוע די רגיל+צופים+לימודים

משהו טוב שקרה השבוע:א.התקבלתי לתחרות של מכון וייצמן. ב.צופים. ג.לוקר.סוף-סוף אני לא אצטרך לסחוב על הגב כמו חמור איזה 15-20 ספרים(כל אחד לפחות 100, יש כאלו ש-200 וגם 2 ספרים של כמעט 300 עמודים)ואיזה 15 מחברות!!! ד.אסיפת הורים שמלאה בדיווחים על מיצבי"ם, שיעורים ולימודים. ה.פספתי כמעט שיעור שלם בגלל שהייתי צריך להודיע בכל שכבת א'-ה'(בתור נציג מועצת תלמידים)על הפעילויות של בי"ס לראש השנה. משהו רע שקרה השבוע: בגזרת הלימודים: שיעור ערבית(אסון!נוראית המורה הזו!!!). אנגלית(למדנו איזה 6 פעמים אנגלית בשבועיים האלו, ופעם אחת ספורט
). שיעור מדעים(אוי אני שונא את המורה הזו!) אין אצלנו שביתה(הבית ספר שלי לוקח על עצמו לא לעשות שביתות). בגזרת הצופים: כל הכיתה שלי לא באה לצופים, בגלל שהם אומרים ש-"צופים זה משעמם", והם טועים.וצופים בלי חברים מוכרים מהכיתה זה מבאס(מי רוצה להיות עם חברים של חבר מטומטם שלי?)אז לא כ"כ יש לי חשק לצופים בגלל היחס(לא של המדריך). אה וגם המדריכות משנה שעברה הגיעו
. היום הכי טוב בשבוע: לא יודע. היום הכי גרוע בשבוע: לא ידוע(נו טוב, גם את הדברים הרעים צריכים לקחת בערבון מוגבל ובפרופורציות). שיר השבוע: "איתי" של קרן פלס. ציטוט השבוע: לא, לא היו כאלה השבוע בשבוע הזה.היו רק טענות על ילדה שצילמה משהו בלי זכויות יוצרים. תכנית / סדרת / סרט השבוע: ארוך מדי.או שלא. סרטון או תמונה שראיתם ברשת: מיי פיינגולד -ב-2 סינגלים מפתיעים משהו.מצפה לעוד. בילוי השבוע: אין חיה כזו. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין לי מושג. פרק השבוע בפיג'מות: סופר רוני ו-סנו-קר. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: המחמאות עליי(כמובן, פרופורציות)ובעיקרון כלום(למרות שעדיין התחרות מתבשלת לה). פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא. שבת שלום ושבוע טוב! :) לכולם.ולמידה קלה.
 

0OמומיןO0

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo33.gifשבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif

משהו טוב שקרה השבוע:כל מיני
משהו רע שקרה השבוע:ימים מעצבנים..
היום הכי טוב בשבוע:אתמול-חמישי
היום הכי גרוע בשבוע:רביעי ונראה לי שגם שני אם אני זוכרת נכון
שיר השבוע:לא זוכרת יש כל מיני
ציטוט השבוע:מבילי:"זה לא לטלפון נדבר על זה אחר כך","אבל אמא אם אני לא מדברת איתך בטלפון אני לא מדברת איתך בכלל"
ועוד אחד:
"רק אותך אוהבבבבב אתה שומע ואין לי אף אחד שבליבי כך נוגעעע" וכל ההמשך של הקטע הזה כזה מצחיק
תכנית / סדרת / סרט השבוע:כמעט מלאכים 3
הישרדות
חברים
סיינפלד
בילי
אמא מחליפה
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:אין
בילוי השבוע:בקניון
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:חופששששש
וראש השנה
פרק השבוע בפיג'מות:לפרק את גרי
פרק טוב שלא ראיתי הרבה זמן
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:את הסיכום הזה
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא
שבת שלום ושבוע טוב! :)שבת שלום ושבוע טוב גם לך ולכולם!!!!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק
 

טווול

New member
מסכמממממת!

משהו טוב שקרה השבוע:הייתי בהצגה ממש יפה והיה יומבולדת לבן דוד שלי משהו רע שקרה השבוע:כל מיני דברים:( שבוע סוף יצא לפגרה היום הכי טוב בשבוע:שלישי היום הכי גרוע בשבוע:לא יודעתתת שיר השבוע:השיר של יהודה לוי מהאלופה חחחח:) ציטוט השבוע:"הרי כל חמור יודע!?" חחחחחחחח תכנית / סדרת / סרט השבוע:שבוע סוףף ,המופע של דובלה כמעט מלאכים חברים סיימון סרטון או תמונה שראיתם ברשת:את הסירטון על הפסטיגל עם עודד בילוי השבוע:הלכתי להצגה מארהב-"סיפור הפרברים" ויומהולדת של בן דוד שלי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שום דבר מיוחדדד פרק השבוע בפיג'מות:לא יצא לי לראות השבוע:( הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:את הכתבה על הפסטיגל שהביא איש תרבות רציני:) תודה פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא אבל פגשתי ביצאה מההצגה את דן טורג'מן שבת שלום ושבוע טוב! :)
 
מסכמת

משהו טוב שקרה השבוע: גיוסים בצופים, חניכים כאלה חמודים 3> משהו רע שקרה השבוע: המורה המטומטמת למתמטיקה ממשיכה ללמד אותנו בשיטות הקדומות שלה =\ היום הכי טוב בשבוע: שישי היום הכי גרוע בשבוע: שני שיר השבוע: מלאאאאא ציטוט השבוע: "אהה.. את אחות של... כל האחים שלך? " המורה לכימיה שלנו T.T תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות, בקושי ראיתי טלוויזיה סרטון או תמונה שראיתם ברשת: כלום בילוי השבוע: עם חברות בערב, פיספסתי מקס ברנר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לנסוע לצפון לציימרר D: פרק השבוע בפיג'מות: ושוב לפני סיום הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: לא הייתי פה.. בקושי איזה דקה וחצי פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא.. אבל ראיתי שוב את זאתי מ"האי".... והפעם היא הוציאה את הכלב שלה חחח שבוע טוב לכולם
 
למעלה