מסכמים את השבוע!

Jen74

New member
תקרא עד הסוף ../images/Emo13.gif

בסוף בסוף היא כתבה מי היא ומי שהיה פה לפני שנה בטח זוכר.

Black Devil18

New member
כן.. עכשיו קראתי ../images/Emo6.gif

אבל זה לא עוזר לי כי לא הייתי פה לפני שנה.

Daniel44862

New member
>>

משהו טוב שקרה השבוע:האובססיה לפיג'מות חזרה אליי! משהו רע שקרה השבוע:אין היום הכי טוב בשבוע:היום היום הכי גרוע בשבוע:אין שיר השבוע:הפתיח של עונה 2 (מתוך המייספייס של הפיג'מות) ציטוט השבוע:"יס אור נות...לענות..בני זו...נות לענות..." חחחח תכנית / סדרת / סרט השבוע:הפיג'מות סרטון או תמונה שראיתם ברשת:- בילוי השבוע:- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:עונה 6 (תמיד יש תקווה...) פרק השבוע בפיג'מות:רינגטון הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:- פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?-

edens 114412

New member
מסכמים את השבוע!

מדגישומטיק:http://www.tpeople.co.il/on/mo משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבת שלום ושבוע טוב! :)

מסכם

משהו טוב שקרה השבוע: כלום. משהו רע שקרה השבוע: העלתי במשקל(צפוי), המקלדת שלי מטומטמת. היום הכי גרוע בשבוע: כולם(נו טוב, מה לעשות שמשעמם בחופש ומנסים להיכנס לראשי של תפוז\של הבלוגיה). שיר השבוע: אין. תכנית / סדרת / סרט השבוע: רמזור, הפיג'מות, הטבח המתוסבך. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: חנוכת בית, שם קוד מוסטש, צמחוני vs מנדלבאום ד', ועוד כמה. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: כנראה מפגש פורום. פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא אבל פגשתי את נדב מאירסון(מדריך כושר ב-"לרדת בגדול"). שבת שלום ושבוע טוב לכולם!

0OמומיןO0

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo214.gif../images/Emo39.gif../images/Emo175.gifשבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע:בריכה,סרטים,תיקנו לי את המחשב,בקרוב אילתת ועוד
משהו רע שקרה השבוע:לא משהו מיוחד
היום הכי טוב בשבוע:שני והיום
היום הכי גרוע בשבוע:רביעי
שיר השבוע:father and son
ציטוט השבוע:אין לי
תכנית / סדרת / סרט השבוע:כמעט מלאכים 2,חברים,סיינפלד,כוכב נולד. סרטים:מדגסקר2,קונג פו פנדה,הורטון שומע מישהו.
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:כלום לא הייתי באינטרנט
בילוי השבוע:בבריכה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שום דבר מיוחד כרגיל חופש
פרק השבוע בפיג'מות:צופן הפיג'מות
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:את השאלון ואת זה
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא
שבת שלום ושבוע טוב! :) גם לכם!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אין לי כוח לסכם כל כך אבל בקצרה..

היה לי אחלה שבוע
בר רפאלי באה לעבודה שלי חחח , הייתי בבריכה וסתם השתעממתי בבית כמו כולם P:

Daniel44862

New member
>

אני אתמצת ואגיד את הברים העיקריים: |הדגשפגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?-טכנית. חלמתי שנופלת פצצת אטום על הבית שלי, ויש כזאתי את הפטריה מעל הבית, ואני וגרי (אני לא זוכר אם התייחסתי אליו כגרי או כיניב...:p) רצים כזה (והפטריה הענקית מאחורינו כזה בfreeze, ובאופן מוזר שום נזק לא קורה) ואני אומר ליניב/גרי שאני מעריץ אותו ושאני חושב שהוא מצחיק לאללה ושאני אוהב את הדמות שלו... :D דה חפירה איזה אובר

למעלה