מסכמים את השבוע!

edens 114412

New member
מסכמים את השבוע!

מדגישומטיק:http://www.tpeople.co.il/on/mo משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבת שלום
ושבוע טוב! :)

edens 114412

New member
מסכמת!

משהו טוב שקרה השבוע: לא משהו מיוחד משהו רע שקרה השבוע: צילמו אותי ב"יום בחיי שבוע סוף" בקהל .... :| היום הכי טוב בשבוע: חמישי היום הכי גרוע בשבוע: ראשון שיר השבוע: funhouse-pink ציטוט השבוע: מזה מלח גס? מלח שמקלל
תכנית / סדרת / סרט השבוע: דובל'ה, הטבח המטוסבך, הפיג'מות, שבוע סוף, כוכב נולד סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין לי כוח להעלות מההקרנה ..שבוע הבא בילוי השבוע: עבודה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לקבל משכורת נורמלית פרק השבוע בפיג'מות: בז'רנוס הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: לא יודעת פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? השבוע לא שבת שלום
ושבוע טוב! :)

shaked2010

New member
מסכמשת!../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע:קנו לי מחשב חדש! משהו רע שקרה השבוע:קפץ החשמל בית...ח היום הכי טוב בשבוע:שלישי היום הכי גרוע בשבוע: שישי שיר השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=f_2rrxONlLo ציטוט השבוע:
תכנית / סדרת / סרט השבוע:הפיג'מות! סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
בילוי השבוע: יצאתי אם השיכבה לסרט משעמם! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
פרק השבוע בפיג'מות: היומולדת שלי אילן הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:שרגע!
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?

dbshachar

New member
../images/Emo207.gif וגם לענות ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: ים! משהו רע שקרה השבוע: דיכאון היום הכי טוב בשבוע: שלישי היום הכי גרוע בשבוע: רביעי שיר השבוע: Tears don't fall של Bullet for my Valentine ציטוט השבוע: ממ תכנית / סדרת / סרט השבוע: שנות השבעים סרטון או תמונה שראיתם ברשת: לא זכור בילוי השבוע: ים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ללכת לחברים מחדרה וכל מיני פרק השבוע בפיג'מות: חיחיחי הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: אתכם פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא שלום פיג'מיסטים
הרבה זמן לא הייתי פה

Black Devil18

New member
סיכום :)

משהו טוב שקרה השבוע: חתונה של קרוב משפחה
משהו רע שקרה השבוע: אנשים התנפלו עליי בעבודה וזה לא מחווה נעימה , אבל מילא.
היום הכי טוב בשבוע: רביעי
היום הכי גרוע בשבוע: היום ( שישי )
שיר השבוע: Todas las palabras - הפרוייקט של עידן רייכל
ציטוט השבוע: "אתה ישן בעמידה ? " , - לא !!! מה אני ג'ירפה ?!
תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרט = ברונו , סדרה = שירות חדרים
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
בילוי השבוע: חתונה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: תוספת למשכורת
פרק השבוע בפיג'מות: נג'ימניה
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הסירטונים של הדר
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?
שבת שלום ושבוע טוב! :) לכולם ! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

מסכמת 3:

משהו טוב שקרה השבוע: משכורת
, דיברתי עם מישהו שלא דיברתי איתו מלאאא זמן משהו רע שקרה השבוע: יתושים S: היום הכי טוב בשבוע: אתמול היום הכי גרוע בשבוע: חמישי שיר השבוע: דנידין- הסוד שלי ממך ציטוט השבוע: "אתה מכיר את ההרגשה הזאת שמישהו מסתכל עלייך? -כן , - אז אני מרגיש בדיוק ההפך "
תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות, שבוע סוף, כוכב נולד, קצרים, המופע של דובהלה סרטון או תמונה שראיתם ברשת: כלום בילוי השבוע: ארוחת שישי עם המשפחה, קניון. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא משהו מיוחד פרק השבוע בפיג'מות: הפרק האחרון? הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הקליפים שהדר העלתה פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא, אבל ראיתי את מירב פלדמן רצה XD שבת שלום ושבוע טוב

הדר 1992

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

ומאיפה הציטוט- "אתה מכיר את ההרגשה הזאת שמישהו מסתכל עלייך? -כן , - אז אני מרגיש בדיוק ההפך " ?

טווול

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה השבוע:אתם לא רוצים לדעת חחח:) משהו רע שקרה השבוע:לא ישנתי הרבה ב3 ימים האלה :( היום הכי טוב בשבוע:חמישי ושישי היום הכי גרוע בשבוע:שישי שיר השבוע:שיר פרדה ליובל סגל ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע:הפיג'מות,המופע של דובלה,כמעט מלאכים,חברים סרטון או תמונה שראיתם ברשת:שיר פרדה ליובל סגל וכל הסירטונים של מיוטיוב על עודד וכל זה בילוי השבוע:מסיבה בחדרה וים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אני הולכת ללונהפארק פרק השבוע בפיג'מות:הטברנה של גרי הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:כל מיני דברים פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא וחבל! שבת שלום ושבוע טוב! :)

הדר 1992

New member
גם אני הולכת ללונה פארק../images/Emo70.gif../images/Emo152.gif

אבל שבוע הבא
בלי נדר בע"ה
תהני בלונה פארק!שמרי על עצמך וספרי חוויות D: ותהני בבלאק ממבה..וספרי איך היה עליו

מסכם

משהו טוב שקרה השבוע:סופרלנד-מהקיטנה+סינמה סיטי, מופםע הסיום הלך חלק(כמובן, מה שהכנתי לא היה מצחיק), סבא שלי מרגיש די טוב. משהו רע שקרה השבוע: החלק הרע של החופשה הגדול מתחיל: 23 ימים בבית. היום הכי טוב בשבוע: כולם. היום הכי גרוע בשבוע:
. שיר השבוע: לא יודע. ציטוט השבוע:
. תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרט: ממלכת טראביטיה. סדרות:הפיג'מות במופע של דובל'ה, הבלוק, כוכב נולד, הטבח המתוסבך. סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
. בילוי השבוע: סופרלנד+סינמה סיטי. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אני הולך לסרט "סיפור גדול", עם סבתא שלי(מישהו ראה?שווה לצפות?). פרק השבוע בפיג'מות: לא נראה לי שצפיתי. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: סרטונים, הפורום הרבה יותר פעיל. פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא. שבוע טוב.

הדר 1992

New member
בקטע של הופעות - אין על אשדוד../images/Emo70.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יומיים מדהימים של הופעוותתת!!! היום הכי טוב בשבוע:רביעי וחמישי שיר השבוע:מלא,מההופעות חחחח ציטוט השבוע:חחחחחחח ציוט ענק,מהפיג'מות
:גרי הביא ללקוח המבורגר וקולה הלקוח חזר ואומר לגרי שש לו עכבר בקולה גרי צורח,מתעלף. רוני אומרת לו :אבא?!להחזיר לו את הכסף? גרי(תוך כדי העילפון הוא "מתרומם" לרגע):לא!! גדוולל
תכנית / סדרת / סרט השבוע: לא יוצא לי לראות טלויזיה,אבל כשהיא דלוקה כשאחים שלי רואים כל הזמן אז על הדרך..הפיג'מות,מנדלבאום בלש פרטי סרטון או תמונה שראיתם ברשת: יש כמה מההופעות,אבל אשים את זה
בילוי השבוע: ההופעות המדהימות שהיו באשדוד :) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שיהיה אחלה בחלה של שבוע! P: פרק השבוע בפיג'מות: אלונה חוזרת לחזרות ועוד פרק מהחלק הראשון של "הקסדות" חחחחחחחח הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: מה שהעלתי
הודגש באמצעות מדגישומטיק
שבוע טוב ומדהים לכולם

../images/Emo60.gifלא תנחשו מי אני../images/Emo11.gif

באמת לא תנחשו. הייתי כאן לפני עידן עידנים בתקופה שהשאלון הזה רק הומצא (ע"י אורי אגב) מישהו נשאר כאן מאז? טוב משעמם לי ולמסנג'ר לא מתחשק להתחבר(
) אז אני אענה על זה
משהו טוב שקרה השבוע:אחרי שנה וחצי של ניתוק מהעולם המודרני החזירו לי את האינטרנט (והוא כל שתי שניות מתנתק) משהו רע שקרה השבוע:הסתובבתי לי בעיר הלחה ת"א ואיפשהו בהמשך היום נתפס לי שריר ברגל ובמשך שלושה ימים צלעתי כמו זקנה בת 83 וחצי היום הכי טוב בשבוע:לא זוכרת
היום הכי גרוע בשבוע:כנל
שיר השבוע:לידו-עברי לידר
ציטוט השבוע:"פחד חותך עמוק מחרבות"-שיר של אש ושל קרח(זו סדרת ספרים למי שתוהה) תכנית / סדרת / סרט השבוע:גיבורים סרטון או תמונה שראיתם ברשת:אפשר משהו משלי? טוב אז הז פטריק והוא שקסי והוא מאוד בודד על השולחן שלי בלי בובספוג אז מי שיקנה לי בובספוג אני אתחתן איתו מיד פה על המקום אפילו אם הוא בן 10 ו7 וחצי חודשים יומים ודקה וזה יכול להיות גם בת, אני לא שוללת
בילוי השבוע:ת"א משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:שוב ת"א(?) פרק השבוע בפיג'מות:שנים לא ראיתי
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:את המספר 1 ב1082 פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?
השאלה הזו הייתה רלוונטית לפני שנתיים אולי כשעוד יצא לנו לפגוש אותם(איזה יצא לנו? הלכנו לכל מקום שהם הופיעו בו
) אוחחחחח נוסטלגיה
(למי שכן היה כאן ועוד לא הבין מי אני אז זו ז'בט או זהבית או GO GOLDI
) הווו התחיל חברים!!!## הייתי פה

למעלה