מסכמים את השבוע!

הדר 1992

New member
מסכמת.. (נו,קצת התגעגעתי..)

משהו טוב שקרה השבוע:פגשתי את נינט
!פגישה שניה..איזה אושר D: ,פגשתי גם את אורנה בנאי XD,ואת מיכאל הנגבי (יוטבטה חח) בערך XD, ליאור שליין וגיא מרוז עברו ליידי XD,גם אושרי כהן עבר ליידי..חח חופשי יכלתי לדבר איתו אבל התחזקתי,אני שומרת נגיעה ככה שלא חחח לא נורא :) ;; הבגרות בהנהלת חשבונות חחח ;קניתי ספר D:
משהו רע שקרה השבוע:לא קרה האמת חחח היום הכי טוב בשבוע:רביעי
היום הכי גרוע בשבוע:אין כזה
שיר השבוע:הוו של היפה שלי!!!!! ציטוט השבוע:"יש לך פיפי??!!!!" (מיכאל הנגבי אמר את זה לחברי שלי במיקרופון בקול חחחחח איזה פאדיחותתתת כל הקהל שמעעע חחחחחחחח תכנית / סדרת / סרט השבוע:מנדלבאום בלש פרטי,הלילה,כוכב נולד סרטון או תמונה שראיתם ברשת:אני עם נינט
\אורנה בנאי אבל לא בא לי לעלות חחחח
בילוי השבוע:יום רביעי באולפני הרצליה!!היתה חוויה מדהימה חחח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:בגרות בטכנולוגיה [נו,השבוע חח] פרק השבוע בפיג'מות:מהעונות הראשונות עם הקוסם ההוא... פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי:חפרפרות או משו כזה-קיצ,הפרק עם הפיג'מות חחח הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:לא הייתי בפורום פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?אאאא לא שבוע טוב מקסים ומדהים לכולם ובהצלחה לבני כיתות י'א שעושים בגרויות השבוע\החודש חעחעחעע

מסכם באיחור

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: שבת. עוד משהו טוב: נבחתי כנראה למועצת-תלמידים! עוד משהו טוב: השנה הייתי עורך של עיתון בית ספר והוא יצא מדהים! היום הכי גרוע בשבוע : לא היה. שיר השבוע: בקושי הספקתי להרים יד והזמן חולף... ציטוט השבוע: "אופיר FM יהיה מהמם"-סיסמה מעצבנת שלי למועצה(fm=רדיו) תכנית / סדרת / סרט השבוע: "מנדלבאום בלש פרטי", "המרוץ למליון". סרטון או תמונה שראיתם ברשת: לא יעניין אתכם..ממילא הזיכרון שלי לא משהו... בילוי השבוע: חוג. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ועדת שיפוט למועצה, מקווה שתהיה מסיבה, ערב בצופים. פרק השבוע בפיג'מות: לא ראיתי פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: כל פרקי השבוע. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: השרשור הזה...נעים לראות את כולם מסכמים... פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? - לא

Jen74

New member
נו... נבחרת או לא נבחרת למועצת תלמידים?

אל תשאיר אותנו במתח
אם כן, מזל טוב ובהצלחה
אם לא, לא נורא, תמיד יש את שנה הבאה, לא?

יום שישי הזה יש וועדה

שקובעת מי יתקבל... בהבחירות זה לשנתיים הקרובות... איזה כיף! אני ושני חברים שלי נהנים פה בחדר משאבים(ספרייה).

edens 114412

New member
מסכמת!

משהו טוב שקרה השבוע: לא למדתי כמעט כל השבוע D: משהו רע שקרה השבוע: אין היום הכי טוב בשבוע: ראשון-שני (טיול שנתי) היום הכי גרוע בשבוע: רביעי שיר השבוע: we made you ציטוט השבוע: כל מיני מגרי מנדלבאום תכנית / סדרת / סרט השבוע: מנדלבאום, הפיג'מות, שבוע סוף, כוכב נולד סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין בילוי השבוע: טיול שנתי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: כלום.. פרק השבוע בפיג'מות: כרטיס ביקור פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: המלון של פולטין הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: אין פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא. שבת שלום ושבוע טוב! :)

טווול

New member
מ-ס-כ-מ-ת

משהו טוב שקרה השבוע:צילמנו את הקליפ לסוףףף שנה ולא למדנו השבוע בכלל! טיול שנתי! משהו רע שקרה השבוע:לא הספקתי לדבר בקליפ השיכבתי:(י היום הכי טוב בשבוע:חמישי היום הכי גרוע בשבוע:שנייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיר השבוע:כל מיני ציטוט השבוע:שקט כבר!!! סתמווווו צילום סאונד!!! (המבין יבין) תכנית / סדרת / סרט השבוע:מנדלבאום הפיג'מות שבוע סוף חברים האחיים דה גמה הדייט שתקע אותי המרוץ למליון סרטון או תמונה שראיתם ברשת:כל מיני בילוי השבוע:טיול שנתי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:לא מ/שו מיוחדדד פרק השבוע בפיג'מות:אפס אפס אפס פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי:מלון משו שאני לא זוכרת פוטין נראה לי:) הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:כל מיני דברים...____----מחגנאנ%$*$^*)&**^#$@##@# פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא...לא...לא! שבת שלום ושבוע טוב! :)

מסכם

משהו טוב שקרה השבוע: מתכונת בהסטוריה משהו רע שקרה השבוע: מתכונת בהסטוריה היום הכי טוב בשבוע: חמישי היום הכי גרוע בשבוע: רביעי שיר השבוע: בועז ילנה וסירושו - time to pray ציטוט השבוע: אין תכנית / סדרת / סרט השבוע: מנדלבאום סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין בילוי השבוע: פינג פונג XD משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: בגרות בתנך מחר פרק השבוע בפיג'מות: לא יצא לי לראות :( פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: הבית מלון הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הכל פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא

מסכמת :)

משהו טוב שקרה השבוע: קניתי כרטיסים להופעה של כמעט מלאכים :) , מבחן מיון ליחידות באנגלית היה קל
משהו רע שקרה השבוע: כלום היום הכי טוב בשבוע: חמישי היום הכי גרוע בשבוע: שישי שיר השבוע: live your life ציטוט השבוע: אממ.. כלום |: תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות, בלש פרטי. סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין בילוי השבוע: סרט משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: כלום פרק השבוע בפיג'מות: חנוכת בית פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: צמחוני נגד מנדלבאום שוב הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: סופסוף יש יותר אנשים פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא.. שבוע טוב לכולם :)

יובל94

New member
כמה זמן לא הייתי פה O:

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 100 בפיזיקה D:
משהו רע שקרה השבוע: כלום P:
היום הכי טוב בשבוע: שישי :)
היום הכי גרוע בשבוע: רביעי נראלי.. O:
שיר השבוע: all out of love - air supply
ציטוט השבוע: פסטוחה XD
תכנית / סדרת / סרט השבוע: קחי אותי לגיהנום ^^
סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין
בילוי השבוע: סרט [=
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ממ אין משהו מיוחד
פרק השבוע בפיג'מות: הפרק עם ההישרדות .. שכחתי תשם
פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: אין לי הוט :(
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: מסכמים שבוע [?] XD
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא =[
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה למרות שאף אחד לא קורא~ ../images/Emo223.gif

משהו טוב שקרה השבוע: בגרות בספרות
משהו רע שקרה השבוע: מגן בג''גS:
שיר השבוע: Lovex - If She's Near
ציטוט השבוע: חברה שלי: "עזבי, אם את לא מבינה את לא תביני..."
תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרט- העורב
סדרה- מנדלבאום בלש פרטי "קרקס!!
אבל קומפוווטטטט..
אבל קרקס!!
" חחחח
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
בילוי השבוע: הייתי אצל חברה והיה מצחיק ^^
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ממ, אני הולכת למצעד הגאווה עם כמה חברות, סתם בשביל הכיףD:
פרק השבוע בפיג'מות:
פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: ראיתי כל מיני
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?
שבת שלום ושבוע טוב! :) שבוע טוב:)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Jen74

New member
כנראה גם אני הולכת אבל ישר לסוף המצעד בחוף

שמעתי שבחוף גורגדון משעה 15:00 בערך תהיה במה עם תקליטן והופעות.

כן אני יודעת, ../images/Emo223.gif

אבל אמרו שתהיה מוזיקה גם בבוקר, לכן אני אגיע מוקדם, ב10 ככה, כי התחבורה מסתיימת ב2 וחצי-3.

0OמומיןO0

New member
../images/Emo13.gifמסכמת באיחור

זאת הפעם השלישית שאני מסכמת,תמיד מפריע לי משהו באמצע
משהו טוב שקרה השבוע: כמעט ולא לומדים כבר,החופש הגדול מתקרב
משהו רע שקרה השבוע: חום אימים
היום הכי טוב בשבוע: רביעי ושישי
היום הכי גרוע בשבוע: חמישי
שיר השבוע: לא עולה לי כרגע
ציטוט השבוע: לא עולה לי כרגע
תכנית / סדרת / סרט השבוע: כוכב נולד,סיינפלד,חברים,חצויה,הפיג'מות
סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין
בילוי השבוע: לא זכור לי , שבוע שעבר היה מזמן
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: למחרתיים
(יום שישי
)
פרק השבוע בפיג'מות: התחתונים,הישרדות,פרק 100מם,מתנות בחינם,עסק מסריח,צמחוני נגד מנדלבאום ג'
פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: לא רואה
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: את זה
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא
שבת שלום ושבוע טוב! :) גם לך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

edens 114412

New member
מסכמים את השבוע!

מדגישומטיק:http://www.tpeople.co.il/on/mo משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבת שלום
ושבוע טוב! :)

edens 114412

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי לעבוד... משהו רע שקרה השבוע: אין היום הכי טוב בשבוע: חמישי היום הכי גרוע בשבוע: רביעי שיר השבוע: I Know You Want Me ציטוט השבוע: כל מיני תכנית / סדרת / סרט השבוע: שבוע סוף, הפיג'מות, כוכב נולד סרטון או תמונה שראיתם ברשת: מאתמול קובי מחכה את אלי ישי בילוי השבוע: שבוע סוף משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אילת :) פרק השבוע בפיג'מות: סוף סוף פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: אין הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: גם אין פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? את קובי :) שבת שלום
ושבוע טוב! :)

Jen74

New member
היה חם מדי בסופ"ש../images/Emo178.gif

היה שבוע חם ומעייף שהסתיים בבבוקר שישי בחוף הים

למעלה