מסכמת.. (נו,קצת התגעגעתי..)
משהו טוב שקרה השבוע:פגשתי את נינט
!פגישה שניה..איזה אושר D: ,פגשתי גם את אורנה בנאי XD,ואת מיכאל הנגבי (יוטבטה חח) בערך XD, ליאור שליין וגיא מרוז עברו ליידי XD,גם אושרי כהן עבר ליידי..חח חופשי יכלתי לדבר איתו אבל התחזקתי,אני שומרת נגיעה ככה שלא חחח לא נורא
;; הבגרות בהנהלת חשבונות חחח ;קניתי ספר D: משהו רע שקרה השבוע:לא קרה האמת חחח היום הכי טוב בשבוע:רביעי
היום הכי גרוע בשבוע:אין כזה
שיר השבוע:הוו של היפה שלי!!!!! ציטוט השבוע:"יש לך פיפי??!!!!" (מיכאל הנגבי אמר את זה לחברי שלי במיקרופון בקול חחחחח איזה פאדיחותתתת כל הקהל שמעעע חחחחחחחח תכנית / סדרת / סרט השבוע:מנדלבאום בלש פרטי,הלילה,כוכב נולד סרטון או תמונה שראיתם ברשת:אני עם נינט
\אורנה בנאי אבל לא בא לי לעלות חחחח בילוי השבוע:יום רביעי באולפני הרצליה!!היתה חוויה מדהימה חחח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:בגרות בטכנולוגיה [נו,השבוע חח] פרק השבוע בפיג'מות:מהעונות הראשונות עם הקוסם ההוא... פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי:חפרפרות או משו כזה-קיצ,הפרק עם הפיג'מות חחח הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:לא הייתי בפורום פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?אאאא לא שבוע טוב מקסים ומדהים לכולם ובהצלחה לבני כיתות י'א שעושים בגרויות השבוע\החודש חעחעחעע
משהו טוב שקרה השבוע:פגשתי את נינט