מסכמים את השבוע!

edens 114412

New member
מסכמים את השבוע!

מדגישומטיק:http://www.tpeople.co.il/on/mo
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
היום הכי טוב בשבוע:
היום הכי גרוע בשבוע:
שיר השבוע:
ציטוט השבוע:
תכנית / סדרת / סרט השבוע:
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
בילוי השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
פרק השבוע בפיג'מות:
פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי:
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבת שלום ושבוע טוב! :)

edens 114412

New member
סיכום שבוע!

מדגישומטיק:http://www.tpeople.co.il/on/mo משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבת שלום
ושבוע טוב! :)

edens 114412

New member
../images/Emo41.gifמסכמים את השבוע!../images/Emo41.gif

מדגישומטיק:http://www.tpeople.co.il/on/mo משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבת שלום ושבוע טוב! :)

Jen74

New member
השבוע שלי

עבר די רגיל, בלי טוב ובלי רע, פשוט עבר.

ממ. ../images/Emo223.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בעיר עם חברה וקניתי: חישוק לאף, חולצה, ושרשרת אגרופן. :) [למי שלא מכיר- זו השרשרת http://f.nau.co.il/upload/Xternal/IsraBlog/73/94/10/109473/posts/18101547.JPG]
משהו רע שקרה השבוע: בגרות באזרחות
, בסוף לא הלכתי למצעד.. וחם!!
היום הכי טוב בשבוע: ראשון.
היום הכי גרוע בשבוע: חמישי.
שיר השבוע: Lovex - If She's Near
ציטוט השבוע: "מי הבנאדם הלא שפוי שאוכל וופלה אחרונה ולא זורק את הקופסא?!" XD
תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרט - אבודות והוזות סדרה - מנדלבאום בלש פרטי
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:
פינלנד
אחח, מתה להיות שם. זה הרקע שלי כרגע.
בילוי השבוע: נו, הלכתי לחברה לעיר..
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שהמגן בג''ג יעבור בשלום.
פרק השבוע בפיג'מות: אין.
פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: ואי, לא זוכרת איזה פרק זה היה כי אנלא שומרת את הפרקים, אבל הוא קרע אותי. קיצר, ראיתי מלא. אני עכשיו בפרק 18.
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: אין.
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא.
שבת שלום ושבוע טוב! :) לכולם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מסכמת ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: 94 במיון באנגלית, תעודות, טיולים, בריכה , חופששששששש D: משהו רע שקרה השבוע: פרידה מהמחנכת אחרי 3 שנים ): היום הכי טוב בשבוע: היום היום הכי גרוע בשבוע: שלישי שיר השבוע: Boom Boom Pow ציטוט השבוע: קובי: "האף שלי רוצה לברוח מהפרצוף" תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות, כוכב נולד, מועדון לילה סרטון או תמונה שראיתם ברשת: טבלת ייאוש על הלוח בכיתה : http://up81.siz.co.il/up1/jmzmdzntqlg2.jpg בילוי השבוע: בבריכה עם כל השכבה, מסיבת סיום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ים, חופש, סתלבט D: , יומולדת לאמא. פרק השבוע בפיג'מות: דיסאוריינטציה פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: לא ראיתי הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: אממ.. פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא

edens 114412

New member
יאללה מסכמת!

משהו טוב שקרה השבוע: מתחיל החופש.. משהו רע שקרה השבוע: פרידה מהכיתה ומהמחנכת שלי אחרי 3 שנים וגם מהמנבחרת כדורסל.... : ( היום הכי טוב בשבוע: יום שלישי היום הכי גרוע בשבוע: היום שיר השבוע: שיר בעיפרון ציטוט השבוע: יש והרבה... תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות, שבוע סוף, כוכב נולד, וראינו סרט שעשו על כל השכבה =] סרטון או תמונה שראיתם ברשת: פוסטר של עודד מהתוכנית שהולכת לעלות בקיץ======> בילוי השבוע: מסיבת סיום, משחק (כדורסל) אחרון ביום שלישי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: להתחיל לעבוד במק' פרק השבוע בפיג'מות: קחי אותי אלונה פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: לא ראיתי ממש השבוע הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: שרשור של ג'ן
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא. שבת שלום ושבוע טוב! :)

Jen74

New member
נגמר../images/Emo70.gif

ולמי שלא הבין - זה לגבי סיום שנת הלימודים
משהו טוב שקרה השבוע: כל מיני דברים. משהו רע שקרה השבוע: שחף לא קיבלה את המגמה שהיא רצתה. היום הכי טוב בשבוע: כמעט כל השבוע היום הכי גרוע בשבוע: לא היה כזה שיר השבוע: כה יאמר, כה יאמר השם...
החבר שלי חופר עלה שיר הזה. ציטוט השבוע: לא יודעת למה נזכרתי בזה דוקא עכשיו אבל: "אני ציוני ויש לי בת צינית. יכול להיות שהגורל הוא דיסלקט?"
יכול להיות שלא ציטטי בדיוק, ככה אני זוכרת את זה.
בילוי השבוע: ליד המחשב החדש שלי. יש לי מחשב עם אינטרנט בחדר ואני מתלהבת
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לשבוע שאחריו. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: שהיו לי רעיונות טובים לדיונים.
שבת שלום ושבוע טוב! :)

LEATHER REBEL

New member
אהה!

משהו טוב שקרה השבוע: שמעתי תקליט טוב - האלבום היחיד של WOODEN O, משנת 1969. זה משהו באמת מיוחד. משהו רע שקרה השבוע: חולצה לבנה שהוכתמה. אולי נבקש מעודד לפתח נוזל הלבנה ללא טירחה. היום הכי טוב בשבוע: כל יום שיש בו פרק של הפיג'מות היום הכי גרוע בשבוע: יום ראשון, כי לא היה פרק של הפיג'מות שיר השבוע: "מנדלבאוווווווווווווווווווווווום" / אפי בן ישראל ציטוט השבוע: "אם אין אני לי, Milly Vanilly" . אני משוכנע שהמנהלת תהנהן בהסכמה... וחראם על אלה שלא נולדות בשנה המתאימה. תכנית / סדרת / סרט השבוע: מטריקס 1, שהיה בליל שבת הקודם. תאמינו לי, לא היה צריך בכלל את ההמשכים. סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין בילוי השבוע: עזרה לחבר טוב. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא משהו מיוחד פרק השבוע בפיג'מות: כולם פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: כולם הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: שביקשו הצעות לעונה החדשה, אם תהיה.

10 ימים לחופש!

משהו טוב שקרה השבוע: וועדה למועצת תלמידים, יש לי סיכוי של 98% להתקבל(לדעתי). 93 על דגם באנגלית!(איזה מורה מעצבנת הורידה לי 2 נקודות על המשפטים בעבודה!!!
). משהו רע שקרה השבוע: ביום שלישי הכנתי קופסא פרטית כזו היא הייתה מכוערת רצח... היום הכי טוב בשבוע: שישי. היום הכי גרוע בשבוע: רביעי, בגלל המורה למדעים. שיר השבוע: לא שמעתי. ציטוט השבוע: לא זוכר. תכנית / סדרת / סרט השבוע: "מנדלבאום בלש פרטי", " חצוייה". סרטון או תמונה שראיתם ברשת: כלום. בילוי השבוע: מילקשייק שוקלד תוצרת בית שאבא שלי הכין עכשיו... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרידה מאחת המורות... משהו שאני מחכה שיקרה בחופש הגדול: מחנ"ק(מחנה קיץ), התוכנית של עודד, הערוץ החדש בהוט(ערוץ ייחודי להוט עם מלא סדרות ילדים). פרק השבוע בפיג'מות:לא ראיתי. פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי:למבורגיני. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: השרשורים של ג'ן... מקווה שתגיבו לי לשרשור. פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא. שבוע נעים וקל...רק עוד 10 ימים!(כיף לכם שרובכם בחופש
).

0OמומיןO0

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo177.gifחופש נעים

משהו טוב שקרה השבוע:חופש גדולללללללללל
משהו רע שקרה השבוע:היו כמה ימים משעממים
היום הכי טוב בשבוע:שני
היום הכי גרוע בשבוע:שלישי
שיר השבוע:ידעת שזה זמני
ציטוט השבוע:לא זוכרת
תכנית / סדרת / סרט השבוע:סיינפלד,חברים,חצויה,האי,משחק החיים
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:אין
בילוי השבוע:לא זוכרת
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:חופשה
פרק השבוע בפיג'מות:הפרק האחרון?
פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי:
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:את כל הרעיונות החדשים לפורום
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא ולא
שבת שלום ושבוע טוב! :)שבת שלום וחופש נעים!!!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה../images/Emo13.gif ../images/Emo223.gif

משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי י''ב
משהו רע שקרה השבוע: אמ, שומדבר מעניין. שיר השבוע: The All American Rejects - Gives You Hell ציטוט השבוע: ~מסן~ אני: "את פה?" - עטר: "לא, אני בקברXD" תכנית / סדרת / סרט השבוע: חצויה.
, מועדון לילה!! סרטון או תמונה שראיתם ברשת: הקליפ של השיר שכתבתי, כזה חמוד!!
תראו http://www.youtube.com/watch?v=l06M-dsQf3Q בילוי השבוע: אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: בגרות אחרונה ואין יותר ג''ג לכל החיים! אחלו לי בהצלחה
פרק השבוע בפיג'מות: אין פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: זה עם הטורקים חח 'הכל כתוב' הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הכל
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא שבת שלום ושבוע טוב! :) גם לך:)

טווול

New member
מסכמת:)

משהו טוב שקרה השבוע:חופששששששששש גדוללל! סוף שנה וים משהו רע שקרה השבוע:אני צכה לעזוב את הכיתהשלי":( אין על מחזור כ"ה היום הכי טוב בשבוע:שישי היום הכי גרוע בשבוע:שישי שיר השבוע:כל השירים מהסוף שנה ציטוט השבוע:"אני כבר מת מפחד שתוק כבר יא דביל"!!!!!!!!!!!11111 תכנית / סדרת / סרט השבוע:הפיג'מות מנדלבאום המקום2 שבוע סוף ועודדדדד סרטון או תמונה שראיתם ברשת:כל מיני בילוי השבוע:ים!!!!!!!!111111 משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:לא הרבה חופששש!!!!!!!!!!!!!!!!1111 פרק השבוע בפיג'מות:שוליית הקוסם פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי:חייב לזכור! הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: הכל סוף סוף היה אנשים תודה ג'ין:) פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא:( שבת שלום ושבוע טוב! :) עדן תודה על התמונה........................

מסכמת ( :

משהו טוב שקרה השבוע: התמחקתי מבוחן בהיסטוריה חיחיחי :} משהו רע שקרה השבוע: כלום היום הכי טוב בשבוע: היום היום הכי גרוע בשבוע: שני שיר השבוע: Burnin' Up ציטוט השבוע: באמצע משחק כדורשת- "גוללללללל" XD תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות, המרוץ למליון, כמעט מלאכים סרטון או תמונה שראיתם ברשת: http://www.youtube.com/watch?v=ScXLHgPcZuc בילוי השבוע: ים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חופשששש D:: פרק השבוע בפיג'מות: הפיג'מות חוזרים פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: חפרפרות.. זה היחידי שלא נרדמתי באמצע P: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פרטים על התוכנית של עודד פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא שבת שלום לכולם :)

Jen74

New member
סיכומים פה!

משהו טוב שקרה השבוע: הבנות שלי התקבלו לבית ספר "אוברטון"
משהו רע שקרה השבוע: התשלום לאוברטון גבוה מאוד בשבילי
היום הכי טוב בשבוע: יום שישי היום הכי גרוע בשבוע: יום שני שיר השבוע: כל מיני תכנית / סדרת / סרט השבוע: גמר המירוץ למיליון בילוי השבוע: הערב, הופעת סטנד אפ של רשף לוי (מי? ההוא שכתב את "הבורר" ואת "איים אבודים")
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הילדות שלי מביאות תעודות. פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: פרק הסיום, שנרדמתי באמצע. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: ימי הולדת לחברי הפורום

edens 114412

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה השבוע: התקבלתי לעבודה משהו רע שקרה השבוע: לא זוכרת היום הכי טוב בשבוע: רביעי היום הכי גרוע בשבוע: אין שיר השבוע: אין ציטוט השבוע: ממנדלבאום: "בעבודה הקודמת שלי הייתי צריך לעבוד עם חומר של אנשים מאוד מאוד נמוך" "תגיד גרי זה תחנת משטרה אה? אז תגיד אני ניצב או תת ניצב" "אתם החלטתם להרוס לי את הסדרה? כן אני וחיים"
תכנית / סדרת / סרט השבוע: מנדלבאום, שבוע סוף, המירוץ למיליון, כוכב נולד, הפיג'מות סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין בילוי השבוע: אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יוצאים לחופש גדול :) פרק השבוע בפיג'מות: המבוגריה קטנה פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי: פרק 25 הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: לא יודעת פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא. שבת שלום
ושבוע טוב! :)

טווול

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה השבוע:אין לימודים משהו רע שקרה השבוע:תפסו אותי מבריזה מהיום האחרון של הלימודים (יום שני כי אחרי יום שני כל הט' בחופש עד יום שישי בגלל מופע הסוף שנה) היום הכי טוב בשבוע:שבת היום הכי גרוע בשבוע:שני שיר השבוע:כל השירים המסוף שנה ציטוט השבוע:יש מלא ממנדלבאום תכנית / סדרת / סרט השבוע:שבוע סוף,מנדלבאום,המרוץ למיליון כמעט מלאכים סרטון או תמונה שראיתם ברשת:כן את ידידים שלי מקציפים כאילו משכיבה לעמידה כל מיני ידידים שלי ואז אחד מהם העלו חזק מדי ובמקום לעמוד הוא נשכב על הבטן ואני מתפלה אך הוא לא שבר את כל השינים ..... אבל זה היה ממש מצחיק....... בילוי השבוע:חזרות::::: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מופע סוף שנה וחופש גדול פרק השבוע בפיג'מות:לצערי לא ראיתי הרבה הפיג'מות השבוע רק קצת ואני לא זוכרת איזה פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי:חפרפרת הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:מידע על עודד:) תודה אורי פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא שבת שלום ושבוע טוב! :)

0OמומיןO0

New member
מסכמת את השבוע!../images/Emo151.gif

משהו טוב שקרה השבוע:החופש הגדול מתקרב וזה כיף
משהו רע שקרה השבוע:שום דבר
היום הכי טוב בשבוע:יום שני
היום הכי גרוע בשבוע:לא היה יום גרוע
שיר השבוע:לא יודעת
ציטוט השבוע:"בואנה צ'יוואווה זה כלב חכם!"
תכנית / סדרת / סרט השבוע:חצויה,הפיג'מות,האי,משחק החיים,סיינפלד,חברים,כוכב נולד,מונית הכסף
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:אין לי משהו מיוחד
בילוי השבוע:לא זוכרת
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:סיום הלימודים ו החופש הגדולללללללללל
פרק השבוע בפיג'מות:בז'רנוס,חנוכת בית,ההפך הוא הנכון,רינגטון
,תחרות כשלונות,עכבר
פרק השבוע במנדלבאום בלש פרטי:לא רואה
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:את הסיכום הזה
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא
שבת שלום ושבוע טוב! :)שבוע טוב!!!!!!!!!!!!!!!!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה