מסכמים את השבוע

מסכמים את השבוע ../images/Emo88.gif

מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/. משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? שבוע טוב! :)

מסכמ"ש :)

משהו טוב שקרה השבוע: היה לי מבחן מצוין באזרחות, גיליתי דברים חשובים, אני מפציץ בשיעורי נהיגה D: משהו רע שקרה השבוע: היו לי יומיים של מזל נוראי
היום הכי טוב בשבוע: שני היום הכי גרוע בשבוע: חמישי שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=1g488a_GNRc&feature=related ציטוט השבוע: חחח זה סיפור מצחיק..הייתי עם כמה חברים ביום שישי בערב ואז התקשרו אליי כמה אנשים שאני מכיר ואמרו לי לבוא ליומולדת של איזו מישהי כי משעמם להם (ב-כיף
) ואמרתי להם שאני לא יכול לבוא כי אני נמצא עם אנשים אחרים והם המשיכו להטריד אותי עד שאחד החברים שלי אמר לילדה שיש לה יומולדת "נו אל תבכי נביא לך מתנה ביום ראשון"
תכנית / סדרת / סרט השבוע: באמת שלא היה לי זמן לפתוח טלוויזיה השבוע
סרטון או תמונה שראיתם ברשת: סרטון מגניב ששלחה לי מיכל באר
וגם-בתמונה: הכניסה לסוסים בלי שלוש רגליים אסורה
בילוי השבוע: עם חברים בהיכל נוקיה
הזוי משו
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שבוע בלי מבחנים D: פרק השבוע בפיג'מות: לא יצא לי לראות.. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: מצעד השירים פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? מממ לא.. שבוע טוב! :) לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

0OמומיןO0

New member
../images/Emo183.gifחורףף../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

משהו טוב שקרה השבוע:התחיל החורף וגשםם זה כ"כ עושה טוב
משהו רע שקרה השבוע:פה ושם
היום הכי טוב בשבוע:ראשון ושני
היום הכי גרוע בשבוע:היום וגם יום שלישי
שיר השבוע:טפטף הגשם
ציטוט השבוע:אין לי
תכנית / סדרת / סרט השבוע:כמעט מלאכים 3
והסרט:אינדיאנה ג'ונס והתיבה האבודה(נראה לי שככה קוראים לזה)-חבל רק שראיתי רק חצי מהסרט!
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:כלום
בילוי השבוע:להתכסות בפוך
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:כלום
פרק השבוע בפיג'מות:ראיתי את רינגטון ואת פרדי על הבוקר
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:את התחרות של השירים כמובן
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא
שבוע טוב! :) תודה,גם לך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מסכם

משהו טוב שקרה השבוע: ימית בעלי באבא ומופיעה בכל הארץ(בניגוד לפסטיגל-היא מופיעה בחולון, ת"א, נס ציונה, הרצליה, אשקלון, קריית חיים וגבעת ברנר). המורה שלי לחינוך לשוני נתנה לי באתר ללמידה מתוקשבת מבחן של תחילת ו'(היא רוצה לקדם אותי מעל רמת הכיתה). בשיעור מדעים, הוציאו אותי לחזרות לטקס רבין(אין, אין על הבית ספא הסה.נותן לך לצאת שאתה בשיעור הכי משעמם. משהו רע שקרה השבוע: כצפוי, פורום שבוע סוף נסגר(נתנחם בזה שיש את פורום "מה קורה?"). טקס רבין: היה מרגש, אבל מאוד זוועתי.בגלל הגשם הגדול, לא יכולנו לצאת מהמבנה, אז עשינו טקס במסדרון.כלומר: 800 ילדים על שלושה מטר+לעמוד 30 בלי לשבת+ילדים בדקה ה-90 שהבריזו. שבוע הבא אין חוג דרמה.לפחות היה השבוע אחלה שיעור(למרות שאודטוריום זו לא פריצה גדולה.אבל זה צעד ראשון.לפחות יש לנו מורים מקצועיים עם הסמכה ב-"בית צבי"+נסיון בבימוי). היום הכי טוב בשבוע:ראשון. היום הכי גרוע בשבוע: אין לי שמץ. שיר השבוע: כל שירי דור דניאל
. ציטוט השבוע: אין. תכנית / סדרת / סרט השבוע: הקרמבויז ועוד. סרטון או תמונה שראיתם ברשת: שיטפון בנתניה.רק עכשיו מבינים שיש בנתניה דרכים עקלקלות... בילוי השבוע: אין. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: רוקדים עם כוכבים 5. פרק השבוע בפיג'מות: כן לא שחור לבן, ועוד כמה. הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: המצעד שלי. פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא. שיהיה אחלה שבוע!

למעלה