מסכמים את השבוע

מסכמים את השבוע../images/Emo152.gif

מה שיר השבוע שלכם (של נינט)? מה שיר השבוע שלכם (לא של נינט)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם? סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

ג ב ש ו ש

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

אכן היה שבוע לא קל ודי עמוס אבל עדיף שיהיה ככה מלא בפורום

"לא למות עכשיו..."

מה שיר השבוע שלכם (של נינט)? הי"ל. מה שיר השבוע שלכם (לא של נינט)? מרגע לרגע- מיקה קרני. ג'קו אייזנברג- נשארתי נורמלי. מאיה רוטמן- מוזר. ועוד מלא. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אין כוח. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- יש המון, אין כוח לרשום. בילוי השבוע שלכם? קניון. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? לא יודעת. סקופ השבוע שלכם? אני טיפשה ברמות שלא יתוארו
. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- על פחד הבמה שלי ^^ משהו שהרס לכם את השבוע- היו הרבה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הופעה של עברי בבי"ס!
מסר לאומה-
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום... למי שרוצה
.

ג ב ש ו ש

New member
עונה..../images/Emo88.gif

מה שיר השבוע שלכם (של נינט)?הכל יכול לקרות
במיוחד כי אני נוסע עם חבר באוטו כמעט כל יום ואנחנו מעלים את הווליום עד הסוף..זה כ"כ כייף לשמוע ת'שיר הזה
מה שיר השבוע שלכם (לא של נינט)?-נראה לי ש"שמעון השכן"
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
אין לי תמונה מיוחדת אז סתם הוספתי אחת של נינה.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-סרט שהיום אני והחבר'ה ראינו "נחשים על המטוס"
סרט יפה
בילוי השבוע שלכם?-אממ כל השבוע ביליתי המון ככה שהיה סבבה תמיד... סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?-רבלדה
סקופ השבוע שלכם?-אממ לא יודע.. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-השעות האחרונות של אתמול והיום בבוקר
היה זוועה.. משהו שהרס לכם את השבוע-מחשבות לא טובות שרצו לי בראש..תודה לאל זה עבר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-גמר כוכב נולד..יציאת האלבום בע"ה מסר לאומה-תנצלו כל רגע וחיים ותדעו שהכל קורה לטובה
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..-למעייני אני רוצה להביא את ה
על הצטרפותה והעבודה המעולה שלה
סופ"ש מעולה שיהיה

רון163

New member
עונה ../images/Emo36.gif

מה שיר השבוע שלכם (של נינט)?"כשאתה כאן"
מה שיר השבוע שלכם (לא של נינט)?"HURT"
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>אין לי משהו מיוחד אבל את זאתי אני ממש אוהב
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו?אלבום כפול "back to basics" בילוי השבוע שלכם?העצרת אומנם זה לא בילוי אבל היה כיף לראות את נינט סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?אמ...."VMA 2006" סקופ השבוע שלכם?האלבום של נינט יוצא ב8/9
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-אמ... היה לי אחלה שבוע
משהו שהרס לכם את השבוע-הראל סקעת מקום ראשון בגלגל"צ גררר..
. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שבית הספר שלי יעלה בלהבות ושצוות המורים החביב ייגסוס משחפת וימות אחד אחרי השני בייסורים קשים
וכמובן כמובן כמובן הדיסק של נינה שחיכיתי לו כבר שלוש שנים
מסר לאומה-ביום ראשון בבוקר כולנו חותכים ורידים ומבצעים התאבדות המונית לקראת החזרה לביצפר
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. כל מי שמצביע הרבה למצעדים ואנשי השנה מקבל ממני ---->

DiRtY BaTeLL

New member
אני אני אני ../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של נינט)? אמממ "הכל יכול לקרות"
מה שיר השבוע שלכם (לא של נינט)? ברור שכריסטינה אגילרה האלבום
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אמממ האמת שאין אבל אני ישים תמונה בישביל הכיף
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-האלבום של כריסטינה מומלץ בחום
בילוי השבוע שלכם? אמממ היה הרבה אבל הכי כיף היה ביםםםם היה כזה שווה סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? פלוריסיינטה
מתה עליה רק חבל שניגמרר
וסרט רק ידידים סרט קרועעע
סקופ השבוע שלכם? סקופ?
לא ד'עת דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- להישאר בשעה כזאת ערההה
משהו שהרס לכם את השבוע- ברוך השם אין
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חח זה דיי ברור 8/9 נינטטט
מסר לאומה- אתם חוזרים לבצפר ואני לאאא ננה
חעחעחעחע ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..- לך{מעין} על השאלון הזה קחי 1,000,000,000

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

מה שיר השבוע שלכם (של נינט)
"הכל יכול לקרות"
מה שיר השבוע שלכם (לא של נינט)
"עולם דיגיטלי" - רוני
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-דיסק - "אם אלה החיים" - קרן פלס
בילוי השבוע שלכם
סופרלנד
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם
אין
סקופ השבוע שלכם
אח שלי [כן, כן, האח בן החודש
] הצליח להרים תראש ולהחליף צד
והוא גם רואה
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-אין
משהו שהרס לכם את השבוע-משהו ענק שגיליתי, שישנה לי [כנראה
] את החיים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לא מחכה אבל כן, לימודים
מסר לאומה-אני עולה לחטיבה מחר
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום.. את ה
שלי אני נותנת למעיין, על ניהול מתמיד ויעיל של הפורום

סיכום השבוע - שלי.

מה שיר השבוע שלכם (של נינט): "הכל יכול לקרות" ו"כשאתה כאן"
מה שיר השבוע שלכם (לא של נינט): Evanescence - Going Under
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם:
[הוספתי להודעה.]
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: אביבה אהובתי. סרט מעולה.
בילוי השבוע שלכם? קניון.
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? סדרה - "נמלטים" - סדרה מעולה. סרט -"בת הנשיא" עם קייטי הולמס, סרט מקסים.
סקופ השבוע שלכם? האלבום של נינה - ה 8.9 - יש מה להוסיף?
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו: הביאוס של לפני החזרה ללימודים
משהו שהרס לכם את השבוע: הייתי אמורה להיות בעצרת בכיכר רבין ביום חמישי,וזה לא ייצא.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הדיסק של נינה. say no more
מסר לאומה: שהחיילים החטופים ישובו הביתה בריאים ושלמים במהרה,אמן.
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום: לאשתי המדהימה
מעיין ולגבי המקסים על כל העבודה הקשה בפורום. בזכותכם הרוב מעודכנים - גם כשהרשמי אינו פועל. שיהיה לכולם שבוע טוב ושנת לימודים מהנה!

../images/Emo60.gifאני יודעת שאת בוגדת בי

עם גבי
סתם,לא. את נאמנה
ואני מודעת לכך.

למעלה