מסכמים את השבוע!

edens 114412

New member
מסכמים את השבוע!../images/Emo13.gif

מדגישומטיק:http://www.tpeople.co.il/on/mo משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: היום הכי טוב בשבוע: היום הכי גרוע בשבוע: שיר השבוע: ציטוט השבוע: תכנית / סדרת / סרט השבוע: סרטון או תמונה שראיתם ברשת: בילוי השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פרק השבוע בפיג'מות: הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?
שבת שלום ושבוע טוב :)

טווול

New member
חח סוף סוף בזמן מסכמתת:)

משהו טוב שקרה השבוע:מצאתי מחזה שחיפשתי מלאאא זמן משהו רע שקרה השבוע:לא יצא לי לראות הפיג'מות:( ושיפרה הייתה על השער של ראש 1 היום הכי טוב בשבוע:שישי היום הכי גרוע בשבוע:רביעי שיר השבוע:so what ציטוט השבוע:שעשעשעשועונים... תכנית / סדרת / סרט השבוע:קפה קר סול הכל נשבר במשפחה מסודרים עדי אשכנזי שבוע סוף הישרדות בפעם ה1 לא הפיג'מות:( כי 2 פרקים לא נחשב סרטון או תמונה שראיתם ברשת:האיווט של הפרצופים של כוכבי הפסטיגל והסירטון שהעלתי על דנה שוקולד פרדנה http://www.youtube.com/watch?v=dzcbIuqBjEs<<<< תראווו ותגיבו עליווו פליזזזזזזזזז בילוי השבוע:אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:עדיין מחכה שהמורה שלי תמותתת:) פרק השבוע בפיג'מות:ראיתי השבוע רק כה אמר זארטוסתרא וחתונת הכסף הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:שפרסמו את הסיכום בזמן:) פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא:( שבת שלום ושבוע טוב :)

Jen74

New member
סיכומון, כי אין לי כוח ../images/Emo199.gif

השבוע עבר לי מהר. היום, סוף סוף, קניתי לילדות שלי את הג'ינסים שהן כל כך רצו כבר המון זמן. וזהו בינתיים

edens 114412

New member
מסכמת!

מדגישומטיק:http://www.tpeople.co.il/on/mo משהו טוב שקרה השבוע: 90 בערבית :) משהו רע שקרה השבוע: התחילו המבחנים.. היום הכי טוב בשבוע: יום שלישי היום הכי גרוע בשבוע: חמישי שיר השבוע: Hanna pkarinen - Love In A Million Shades
ציטוט השבוע: אין תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות, הישרדות, שבוע סוף זהו נראה לי 8 -* סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אין בילוי השבוע: אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא משהו מיוחד.. פרק השבוע בפיג'מות: הצרפתים באים, האמת לאמיתה הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: לא היה פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא. שבת שלום ושבוע טוב :)

מסכמת :)

משהו טוב שקרה השבוע: הבנתי את החומר בפיזיקה
משהו רע שקרה השבוע: חולה
היום הכי טוב בשבוע: חמישי היום הכי גרוע בשבוע: היום שיר השבוע: חלק ממך- שירי מימון Virtual insanity ציטוט השבוע: "ת'מפוטררררררר"
תכנית / סדרת / סרט השבוע: הפיג'מות, ארץ נהדרת, צחוק מעבודה, הישרדות. סרטון או תמונה שראיתם ברשת: את העיוות של כוכבי הפסטיגל בילוי השבוע: אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: עונה חדשה של קצרים
פרק השבוע בפיג'מות: שלח לי מלאך הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: אין לי מושג פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא שבוע טוב ושבת שלום

ספפה 123

New member
גם לי בא לסכם את השבוע ! :)

משהו טוב שקרה השבוע:90 בתעודה בביולוגיה, ציפיתי לפחות
משהו רע שקרה השבוע:ריצה של 12 דק' בשיעור ספורט
עדיין כואבות הרגליים היום הכי טוב בשבוע:ראשון. היום הכי גרוע בשבוע: שלישי. שיר השבוע: Put your records on-Corinne Bailey Rae ציטוט השבוע: לא נוצרתי לשנוא אלא לאהוב" אחרי למידה ממושכת בספרות על אנטיגונה :) תכנית / סדרת / סרט השבוע:גיבורים, עקרות בית נואשות, איש משפחה
סרטון או תמונה שראיתם ברשת:אין בילוי השבוע:אתמול ישנתי אצל חברה טובה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אין. פרק השבוע בפיג'מות:אל תהרגו אותי, אבל היה לי שבוע עמוס [מבחן במתמטיקה וספרות] ולא הספקתי לראות
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע:ממ אני לא כלכך הרבה פה אז אין לי ;) פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות?לא :-\ שיהיה לכולכם שבוע מקסים

0OמומיןO0

New member
../images/Emo107.gifאני

משהו טוב שקרה השבוע: יום כיף,חנוכת בית והמשחק של מכבי
משהו רע שקרה השבוע: כל מיני דברים
היום הכי טוב בשבוע: שישי
היום הכי גרוע בשבוע: חמישי
שיר השבוע: ניצוץ החיים
ציטוט השבוע: על העיוורון ? על מה זה ? על העיוורון,על מה זה יכול להיות?
תכנית / סדרת / סרט השבוע: שמש (עונה 6),האי,צחוק מעבודה
,חברים,סיינפלד. סרטים- 102 כלבים וגנבים
וניני
סרטון או תמונה שראיתם ברשת: אהה לא ראיתי כלום
בילוי השבוע: בקניון
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא יודעת
פרק השבוע בפיג'מות: לא ראיתי
הדבר שהכי אהבתם בפורום השבוע: לא יודעת
פגשתם את הפיג'מות השבוע? מישהו שקשור לפיג'מות? לא
שבת שלום ושבוע טוב :) שבוע טוב ומבורך
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה