מסכמים את השבוע שחלף...

Nimrod121

New member
מסכמים את השבוע שחלף...

מה שיר השבוע שלכם [של איה]-
מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
האם פגשתם את איה השבוע? אם כן- איך היה? שיהיה לכולם סוף שבוע נפלא

Nimrod121

New member
מסכם../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם [של איה]? "קיץ". מה שיר השבוע שלכם בכללי [לא של איה]? Avril Lavigne- I Don't Have To Try. בילוי השבוע שלכם- חופש. שביתות. צריך יותר מזה? סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "האלופה 2". תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- השביתות. משהו שהרס לכם את השבוע- שום דבר. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- עוד שביתות? האם פגשתם את איה השבוע? אם כן- איך היה?? לא ולא. שיהיה שבוע נפלא לכולם

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם [של איה]-אתה אף פעם מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]-המתוקות ערב חג שיר תקווה בילוי השבוע שלכם-אריק מירי וירדנה ואריק לבד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אימלה סקופ השבוע שלכם-לא ידעתי עד לפני בראשון מי זו ירדנה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של מירי הראשון מדהים משהו שהרס לכם את השבוע-המחשב שלי בקרוב יהיה ז"ל משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הצגה האם פגשתם את איה השבוע? אם כן- איך היה? לא לצערי שיהיה לכולם סוף שבוע נפלא .Avril Lavigne is The Best Damn Thing Under My Skin .So Let Go

hilali1

New member
אבל אמא לא היכירה את איתמר גרוס../images/Emo70.gif

מה שיר השבוע שלכם [של איה]-אל תאמיני, לוליטה, השיר החדש מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- הוא, עכשיו אתה חוזר בחזרה, ציפייה לאושר, מישהו בילוי השבוע שלכם- הופעה של מירי, הופעה של איה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- עובדה.. ראיתם
סקופ השבוע שלכם- אין משהו תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] -
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעות,, מוזיקה..
משהו שהרס לכם את השבוע- הייתי חולה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אממ שביתה
האם פגשתם את איה השבוע? אם כן- איך היה? כן. וואו. איך מילים

עובדה היה עצוב../images/Emo7.gif

ממליצה לראות גם את התוכנית שבוע הבא (תהיה תוכנית על ילדה שאני מכירה)

hilali1

New member
על שני אחים שתרמו אונה לאחיהם החולה

שני אחים צעירים תרמו לאח שלהם שחלה בסרטן אונות ריאה. זה היה ניתוח מסובך ומורכב ופעם ראשונה בארץ שעושים כזה ניתוח. בתכנית קרו את שלבי ההכנה והתמודדות של הצוות הרפואי ושל המשפחה. אפשר לצפות בזה כאן: http://www.keshet-tv.com/UvdaVideoPage.aspx?MediaID=15151

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה!

מה שיר השבוע שלכם [של איה]- יונתן שפירא, קיץ, השיר של איתי, פריז [שמעתי השבוע הרבה את איה
] מה שיר השבוע שלכם [לא של איה]- עכשיו אתה חוזר בחזרה בילוי השבוע שלכם- יום שישי ה-13
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ארץ נהדרת סקופ השבוע שלכם- הלכתי היום בטיילת בחיפה עם החולצה של יונתן שפירא ומשכתי הרבה תשומת לב
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] התמונה של איה עם הגיטרה שהילה צילמה [אין לי כוח להוסיף, אני בתגובה המהירה..אז תדמיינו
] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מוזיקה מוזיקה מוזיקה ועוד מוזיקה משהו שהרס לכם את השבוע- שיש הגבלת גיל בחוות החיות
ושכרגע איה נמצאת 5 דקות ממני ואני לא שם משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- צו ראשון האם פגשתם את איה השבוע? אם כן- איך היה? לא

למעלה