מסכם שבועיים עם ליצ'י החמוסה :)

Twinsen2005

New member
מסכם שבועיים עם ליצ'י החמוסה :)

לצערי לא צילמתי אותה. ליצ'י הייתה סופר אקטיבית היום. כל היום רק השתוללה ועכשיו היא פשוט "קרסה" לגמרה וישנה בכלוב. היא גדלה בטרוף מאז יום שישי לפני שבועיים. זה מפחיד לראות עד כמה. אני חושב שהעובדה שהיא אוכלת המון וישנה המון, היא פשוט ההשפעה העיקרית של הגדילה שלה. אני מתחיל לראות עד כמה הם נקשרים לבנאדם. היא לא יכולה שיהיה מצב שבו היא בכלוב ואני בחוץ. היא מתחילה להשתולל בכלוב ולעשות הכל כדי לקבל תשומת לב. אני משתדל להוציא אותה בכל פעם שהיא מתנהגת ככה. אין לי לב להתעלם מזה. בלי שום קשר, היא מבלה את רוב הזמן עלי, על המיטה ועל השולחן. היא אוהבת לטפס על כוסות ולהשתולל עם המים בפנים. היא אוהבת לדחוף דברים מהשולחן. בקשר לצרכים, בכלוב היא למדה לעשות אותם רק בקופסא שלה. היום לצערי הייתה הפעם השנייה מאז שהבאתי אותה שהיא עשתה לי צרכים על המיטה. (פעם ראשונה הייתה ביום שהבאתי אותה). ממש לא כעסתי עליה, לא כל כך הפריע לי, היא גם לא הייתה מבינה על מה אני כועס. מה גם שהיא תינוקת, אני לא אאשים אותה במשהו שעל 90 אחוז ממנו היא לא שולטת. כשהיא תגדל עוד קצת אני אשים לה ארגז חול בחדר ואלמד אותה לגשת אליו... כל העסק ה-"חוץ כלובי" עוד קשה לי מכיוון והיא לא יודעת לעלות ולרדת מהמיטה ואני עדיין חושש מלשים אותה סתם על הריצפה, היא ישר מתנפחת ונבהלת. נשיכות? אני והיא "נפתחנו" אחד כלפי השני ביומיים האחרונים. קודם כל לימדתי את עצמי להינשך, זאת כדי להבין שזה לא כזה היסטרי ושאסור לי להיות "מופתע" מזה. דבר שני אני עובד על ללמד אותה מתי לנשוך מותר ומתי אסור. בעיקר מכיוון והיא משחקת המון וחלק מהמשחק זה נשיכות. אני כן שם לב שבאיזשהו מקום היא מבינה שכשזה היד שלי גם אם היא נושכת היא עושה את זה בעדינות. "קריזה" עלי היא לא קיבלה מאז יום שבת הראשון שלה פה. שזה טוב, זה אומר שהיא רגועה. תזונה? היא אכלה שתי ענבים עד היום. והיא חולה על זה. חוץ מזה רק אוכל של חתולים בנתיים. זהו בכללי :) חרשתי...

Sweet Fantasy

New member
היי דויד

אני שמחה שהכל הולך כמו שצריך הכל נראה נורמלי לחלוטין :) בקשר לגדילה שלה זה הגיל בוא הם גדלים במאסיביות הגדילה נעצרת בגיל 4 חודשים בערך וזהשהיא אוכלת הרבה זה חלק מזה שהיא מתפתחת כמובן בקשר להוצאה מהכלוב אני לא ממליצה להוציא אותה כל פעם שהיא מבקשת כי היא תלמד (שאם היא מבקשת יוצאים) טוב להשאיר אותה לפרקי זמן קצרים, לא יקרה כלום :) שבת שלום

Sweet Fantasy

New member
הוא אמר "עד היום"

לא ביום :) אני חושבת שהוא יודע שמותר אחד ביום ולא יותר

N a d a v 1 6

New member
נכון..אבל

גם אם הוא ייתן 2 ביום היא לא תמות מזה אם אתה רואה שהיא מתחילה לשלל אז תוריד..תלויח גם בגודל הענב 2 ענבים ביום זה בסדר דק' שור אמר שלפני שהם כיביכול אוכלים "עכברים" והבקיבה של העכבר יש את הזתונה הזו ושזה כן איכשהו חשוב לחמוס.. כל עוד אין שלשולים אפשר לתת 2.

למעלה