מסכי LCD: איך לקנות חכם?

• פותח הנושא AMT
  • פורסם בתאריך

AMT

New member
מסכי LCD: איך לקנות חכם?

מה הפונקציות שצריך לקחת בחשבון כשקונים? אני מחפש מסך LCD 17" המחיר חשוב גם כן... תודה מראש!!!

duduamar

New member
מחיר, זמן תגובה, רזולוציה מקס'

עוד תכונה של עוצמת התאורה, שאני לא זוכר איך בדיוק קוראים לה. המסך המומלץ לפי הפורום הוא סמסונג 710.

matanush39

New member
עצות שמכוונות לכיוון הנכון...מממ...

זה דודו שלנו...

AMT

New member
האם כל מסכי הLCD ניתנים ל"תליה"

(חיבור) על הקיר כך שלא יהיה מגע עם השולחן?

IceMaster

New member
גם אם לא

יש מתלים מיוחדים אני ממליץ לקרוא תגובות של אנשים ב ZAP לפני שקונים

AMT

New member
לפעמים אני תוהה

מי עומד מאחורי התגובות הZAP האם זה איש תמים שקנה את המוצר ונדיב דיו ע"מ להשקיע מזמנו היקר כדי ליעץ לאנשים אחרים או שזה איש מכירות של היבואן...

uriler

New member
עידכון ממקור ראשון:

לפני בדיוק יומיים החלטתי שאני רוצה לדרג את פנדה מחשבים (לא פרסומת, פשוט סיפור אמיתי). נרשמתי לאתר zap, רשמתי דירוג, וקיבלתי תגובה "הדירוג התקבל. הוא יפורסם לאחר שיקולי מערכת". שעה אח"כ מגיע לי אימייל, מנציגת שירות של zap, שכדי לאמת את הדירוג הם מבקשים שאפקסס / אשלח להם במייל חשבונית של רכישה שביצעתי בפנדה. אני בטוח שעושים אותו דבר לגבי כל מוצר שאתה מדרג.

IceMaster

New member
חשוב מאוד גם ניגודיות (500 או 700)

והיחס בין הרענון האופקי והאנכי צבעים (16.4 מליון זה לא מספיק !!) הזוית ראיה 180 / 170 (זאת אומרת הטווח זויות שברגע שעוברים אותו רואים צבעים הפוכים ואז לבן או שחור .)

tall5

New member
אני ממליץ לך לקנות SAMSUNG 710T

מסך מצויין, יש לי אותו כבר יומיים ואני מרוצה וכמובן שאין לי אף פיקסל שרוף, בקיצור המסך שווה את הכסף ונותן תמורה מלאה הוא עולה 1800 ש"ח.

cmpo

New member
יש לי הצעה בשבילך =]

קודם כל, אל תקנה סמסונג!!! הם גרועים. תקנה רק LG/ רכשתי מסך שלהם לפני מס' חודשים, והוא מעולה! אני נהנית ממנו מכל רגע! הוא עלה לי כ- 1700 ש"ח, 17 אינץ'. מומלץ!!! איכות הצפייה מעולה, והמחיר סביר.

benjy337

New member
אדון cmpo ../images/Emo26.gif

אני לא יודע למה אמרת שהמסכים של SAMSUNG "גרועים"
אתה פשוט טועה ומטעה
הם בין הטובים שיש
תסביר לי למה המסך של LG (שזה לא מסך רע בכלל) יותר טוב מהSAMSUNG המגביל
ברור שלא תוכל כהSAMSUNG יותר טובה בכמה וכמב מהניתונים אם תרצה, תעשה חיפוש בפורום ותראה שרוב ה"מומחים" כאן בפורום דווקה ממליצים על SAMSUNG, בחיפושים גם תמצא קישור לאתה TOM'S HARDWARE (המוביל בעולם להשוואות חומרה) ושם תוכל לראות שהSAMSUNG בין המובילים מחיר הSAMSUNG גם זהה למחיר הLG אם אתה לא יכול לגבות את מה שאתה כותב כאן עם עובדות, אז עדיף שלא תכתוב בכלל
אנחנו כאן כדי לעזור לא כדי לטעות

Cmona

New member
../images/Emo39.gif גברת cmpo, האם במקרה

האם במקרה יש לך "אח-תאום" שמשתתף כאן בפורום? כי כבר יש מישהו שהעבודה המיסיונרית שלו זה לקטול מסכי סמסונג. רק רציתי לדעת.

למעלה