סדרה מצוינת.
איזה כיף שיש גם למנויי HOT אפשרות לצפות בינתיים. האפשרות הזאת תרד בטח עוד כמה פרקים, אבל בינתיים אני מתמכר. כרגע יש ארבעה סיפורים מקבילים - מעניין מתי יוכנסו עוד סיפורים. הסיפור של גולי וגידי מרתק, והקטע שהוא צריך שתיבדק - גם כן מצוין. ובכל זאת - ציפיתי לאיזושהי התפתחות בדמות של גולי. השחקנית משחקת מעולה, אבל משהו חסר בהתפתחות העלילתית. מערכת היחסים של גולי וגידי לא התקדמה עד היום, כשהוא כעס עליה. הייתי רוצה לראות גם צדדים אחרים בדמות של גולי. היא נכנסת חזק מדי לתפקיד הרגישה שמסתתרת מאחורי חזות אחרת, וזה קצת חבל לי. הדמות של איתמר כן מוסיפה משהו לסיפור. והאימא לא נכנסה טוב לפרק. גם המשחק היה לא טוב, אבל גם בעיקר הרגשתי שהיא לא שייכת במיוחד לסיפור. הסוף של הפרק היה מצוין. בני ושירי - לא רע. שמתי לב שבני מופיע הרבה יותר משירי. יכולות המשחק של שניהם די טובות (בייחוד של בני) וכאן דווקא אפשר לזהות איזושהי התפתחות במערכת היחסים. אני חייב להודות שלא אופתע מאוד אם הם יהיו זוג בהמשך, ובכל זאת זה לא גורע מהחן של הסצנות. יהיה מאוד נחמד אם תהיה איזו התפתחות משמעותית בעלילה בפרקים הקרובים. תומס ונעמה - יכולות המשחק בסצנה הזאת לא איכותיות במיוחד. אורי גוטליב בתפקיד תומס משחק בצורה מוקצנת. הפרצופים שהוא עושה לא אמינים, הקולות שהוא עושה מעוררים גיחוך. נעמה טובה יחסית בתפקיד האימא ההיסטרית, והרצי לא משהו, אם כי הדמות שלו לא מרכזית עד כדי כך - זה לא נחוץ. לדעתי זו סצנה מצוינת מבחינת הכתיבה, והיא אולי הכי מעניינת ומרעננת בכל הסיפור - אז קצת חבל לי שיכולות המשחק של גוטליב נמוכות. לדעתי, אגב, תומס אכן פדופיל - הוא לא עושה את הרושם של הקדוש המעונה בכלל. זוהר ודניה - ההיפך הגמור, לדעתי, מסיפורם של תומס ונעמה. סיפור בנאלי קצת, לא מרתק, אבל המשחק מעולה. הנרי דוד מצטיין בתפקיד דניה - לדעתי השחקן הטוב ביותר בסדרה עד כה. דניאלה קרטס (זוהר) לא מצטיינת, אבל היא כן חיובית במשחק שלה. לא ברור לאן הסיפור הזה ילך, והוא פחות מעניין משלושת האחרים, אבל אולי המשחק מחפה על כך