מסך תלת מימד

• פותח הנושא Ur40
  • פורסם בתאריך

Ur40

New member
מסך תלת מימד

מה הדרך הטובה ביותר לצפות בתלת מימד? יש מסכים כאלו בארץ, או שתמי חייבים משקפים? תודה וסופ"ש מוצלח לכולם!

eldarinn

New member
לא ברורה השאלה

מה הכוונה לצפות במסכים בתלת מימד? אם אתה מתכוון להפרדה של שני צבעים ירוק-אדום או אדום-כחול אפשר לצפות בזה בהצלחה גם בטלויזיה...

Ur40

New member
מסך תלת מימד

הכוונה שלי היא, אם חייבים את המשקפיים הללו? יש אפשרות של צפיה ללא משקפיים? או שזו פנטזיה..?

seagate

New member
קיים כבר מסך תלת מימד,

קראתי על זה לפני כמה חודשיפם נראה לי, אני די בטוח שהוא עוד לא הגיע לארץ והוא עולה כמו חללית בלי משקפיים ובלי כלום, אתה מסתכל מזווית שונה ורואה זווית שונה, הבעיה היא שהשימוש שלו בינתיים יכול להיות רק למשחקי מחשב, כי שם יש סביבה תלת מימדית, סרטים מוקלטים כידוע, רק מזווית אחת, אז אתה לא יכול לראות מה שלא קיים...

Ur40

New member
סמוך על הסינים :)

אני בטוח שאם זה כבר קיים, מישהו בסין כבר עובד על זה. וזה אולי יעלה כמו 2 מסכים "רגילים" בסופו של דבר....

drill

New member
מסכי תלת מימד

הי UR40 זה לא פנטזיה זה אמיתי לחלוטין בשנה האחרונה אני לומד ומתמחה על הטכנולוגיה הזאת - זה מדליק לאאלה בעיקר לצורכי פרסום - כמו שנאמר כאן. אבל, (תמיד יש אבל) המסכים המיוחדים האלה עדין יקרים לצרכן וגם למפרסם בשנה האחרונה אני מפיק סרטי פרסומות וקליפים (של MTV) לחברת פרסום בסין. בכל אופן, כרגע אין לזה ממש שוק בארץ ובעולם ניתן לראות את המסכים האלו מפוזרים ב -דובאי,סין,ארה"ב , אנגליה ועוד למרות שמדברים על הוזלת המסכים לכ שליש!!! אני עדין מאמין שייקח זמן עד שנראה את המסכים האלה בקניון ליד ביתך הוצאתי דמו ריל - אישי (לצורך חיפוש עבודה - כמובן) שם תוכל לראות מעט עבודות שעשיתי למסכים התלת מימדים

הוא הגיע לארץ כבר לפני יותר משנה

בעולם הטכנולוגה קיימת כבר מסוף שנות השבעים, ועד ל]ני 5 שנים זה שימש בעיקר לתערוכות או ככלי שיווק. היום יש חברות תוכן שלמות שעובדות על על זיהוי תכנים אוטומטיים, (אני נכיר 4 חברות יפניות גדולות שמתעסקות עם זה ויש עוד הרבה קיקיוניות) ויש כבר סדרות שלמות שאפשר לראות דרך הטכנולוגיה הזאת. בארץ ידועה לי חברה אחת שגם משווקת את המכשיר וגם יוצרת תוכן, אם זה מעניין אותך אז האתר שלהם הוא http://www.3dtv.co.il בזמנו הם הציעו פה לחברי הפורום הדגמה אבל אף אחד לא ממש נרשם.

כן,

נראה היה שהם צריכים לפנות לפורום פרסום מולטימדיה ולא פורום תלת

למעלה