מסך של hp

ג ר ב

New member
מסך של hp

מחשב נייד של hp דגם dv1007ea. לפני מספר ימים תאורת המסך התחילה להחלש ולהבהב (כמו שקורה למנורות לפני שהן נשרפות) ולאחר מכן הפסיקה לעבוד לגמרי. חשוב לציין שהמחשב עצמו עולה, הבעיה היא במסך. מהמעבדה של hp נתנו לי הצעת תיקון של 2500 ש"ח. מחיר לא הגיוני, שאפשר לקנות איתו כבר מחשב חדש. השאלה שלי היא מה עושים? האם ניתן לקנות מסך חיצוני ולחבר אותו ללפטופ? אשמח לקצת עזרה ממי שמבין

yanirda

New member
ננסה לעזור..

א.מחיר לא הגיוני במידה וזה רק המסך שנהרס, יש אפשרות לחבר מסך חיצוני ברוב הניידים... כמו כן יש לך תשובה האם זה רק המסך שנהרס או שגם חלקים שעל הלוח דרושים החלפה\תיקון מה אמרו לך בדיוק.. נ.ב אתה יכול להחליף מסך בקלות(יש מאמר ענק הPC MAGAZIN על הנושא במהדורה לפני שלושה חודשיים אם אני לא טועה..אני ינסה לסרוק בסוף השבוע...נראה..)

ג ר ב

New member
לפי דבריהם המסך נשרף

2500 ש"ח למסך חדש זה טירוף. לכן חשבתי לגשת למקום אחר עם החלפים הדרושים אבל אז אין את האחריות של היצרן.. לגבי חיבור מסך חיצוני אשמח לקבל מידע איך ניתן לעשות זאת, כי ניסיתי לחבר את המסך מהמחשב השולחני ללפטופ ולא עבד לי. כמו כן, אם תוכל לסרוק באמת את הכתבה על החלפת מסך אודה לך.

bar666xp

New member
שאני יבין נכון...

דרשו ממך תשלום על המסך {מנורת מסך} כשהמחשב תחת אחריות?!

ג ר ב

New member
צודק, הניסוח שלי מבלבל

האחריות כבר פגה, התכוונתי שאם אני אתקן במקום אחר לא אקבל אחריות מHP על התיקון אז לדעתך אמורים להחליף רק מנורת מסך או את כל המסך?

חמוד

או שתמצא למחשב שלך איזה מסך מצ'וקמק ותעבוד עם זה על הנייד עד שהמחשב ישבוק חיים. או שכבר עכשיו, תזרוק אותו ותקנה משהו אחר. אני לא יודע מהו מחיר השוק של התקלה שציינת, אבל להוציא יותר מ 2000 שקל (2500 ) על מחשב בן יותר משנה...

bar666xp

New member
אחריות תוכל גם לקבל מיצרן המסך...

ו/או מכל מעבדה/טכנאי כמעט. תנסה לבדוק במעבדות כמו לאפטופ לאבס אאל"ט יש להם מסכים למחשבי Compaq בעיקרון {אגב Compaq זה HP כך שדיי סביר שיהיה מסך זהה במחיר נמוך יותר}. או laptop center גם מחזיקים/מוכרים המון חלקי חילוף לניידים. http://www.laptopcenter.co.il/Categorylist.asp?id=16 קח בחשבון שאם זה האינוונטור או הכבל זה סיפור של 300-500ש"ח בהערכה גסה... ואם זה המסך עצמו זה כניראה יהיה יותר באיזור ה1500ש"ח {למרות שיש גם מסכים שעולים כ900ש"ח תלוי בגודל ובסוג וכו' וכו' לא כל מסך תואם לכל נייד כידוע}... אילו בערך המחירים+מע"מ {על החלקים} שאני מכיר בכל אופן. אישית אם היית לקוח שלי עם כל הרצון לעשות כסף {עוסק כטכנאי} כניראה הייתי ממליץ לך פשוט להחליף את המחשב אם הבעיה היא במסך עצמו ביגלל עלות התיקון... אם היה מדובר במחשב בעל חומרה מעוד חזקה אולי היה שווה את ההשקעה אבל מדובר במחשב בעל חומרה ישנה ובהערכה גסה עוד שנתיים אין מה לעשות איתו מקסימום אינטרנט אופיס.. {כבר עדיף לרכוש משהו זול עם מעבד סלרון/סמפרון ב3.5Kש"ח-4Kש"ח עם אחריות ושות}. כי דיי סביר שהחלק/ים + עבודה יעלה כבר מעל ל50% מעלותו של נייד חדש.

למעלה