מסך שבור

ניקי 540

New member
מסך שבור

שלום לכולם יש לי אייפאק 1940 והיום נשבר לי המסך...אין לי מושג איך...יש פשוט פס צבעוני לרוחב המסך וכשאני מדליק את האייפאק יש פשוט מריחת צבע גדולה במקום תפריט (או בכלל משהו שאפשר לזהות) בכל מקרה התקשרתי לHP ואמרו לי שתיקון כזה יעלה לי משהו כמו 1300-1500 שקל...הבחור שדיברתי איתו בטלפון אמר לי שיש מעבדות חיצוניות שעושות תיקונים כאלה בהרבה יותר זול והוא אמר לי לשאול בכל פורום והם כבר יכוונו אותי..אז זה מה שעשיתי
יש רעיונות?

AYELET1

New member
למיטב ידיעתי , מסך של פוקט עולה

בסביבות האלף ש"ח (משיחה עם אאיש מעבדה) המחיר אינו של ה- דווקא1940, אך בעקרון , המסכים הם החלק היקר ביותר במכשירי PDA בכלל אני די בספק אם כדאי לתקן אותו

ניקי 540

New member
אין לי הרבה ברירה

אני לא יכול להרשות לעצמי pda יותר יקר...וגם זה 500 שקל פחות מpda חדש. יש לך אולי את המספר של המעבדה ההיא שדיברת עליה?

ניקי 540

New member
בהחלט אשקול

אם למישהו יש עוד רעיונות ומעבדות זולות תרשמו בבקשה... ושאלה קטנה, באתר שאיילת שלחה לי יש מחירון של מסך מגע (600) ומסך LCM (900). איך אני מגלה מה צריך להחליף?

mikeoreli

New member
הסבר

המסך שיש לך במכשיר (כמו אצל כולם) מתחלק לשניים: 1. הדיגיטייזר - שמזהה את מיקום הלחיצה. 2. הLCD - המסך עצמו. אני מניח שהמחיר היקר יותר כולל את הדיגיטייזר בעוד הזול כולל רק את המסך. כדי לדעת אם הדיגיטייזר נהרס תלחץ על המסך ותראה אם הוא מגיב. אם הוא מגיב סימן שרק הLCD נהרס. לגבי חברה נוספת שמתקנת מכשירים - לנטרוניקס (אני לא יודע לגבי מחירים).

koganzon

New member
בדוק באתרי קניות.......

אם אתה שוקל לתקן את המסך בדוק באתרי קניות או באתר zap.co.il למיטב זכרוני מהימים האחרונים אתה יכל לרכוש מכשיר חדש בעלות דומה. אני הייתי ממליץ לך לשקול גם לקנות מכשיר יד שניה. בהצלחה.

למעלה