מסך רחב

• פותח הנושא bvrs
  • פורסם בתאריך

bvrs

New member
מסך רחב

מה דעתכם על רכישת נייד עם מסך רחב ? האם זה הדבר הבא ובעתיד נראה אותם מציפים את השוק או שעדיין מדובר בחבלי לידה ולא ברור האם נועדו לכישלון ?

יאיר B

New member
למה חשוב לך אם זה הדבר הבא?

אם לך זה נוח - לך על זה. לך לחנות שבה יש תצוגה של ניידים ותסתכל איך נראה מסך רחב (לרוב הם 15.4", אבל יש גם יותר קטנים). אני יודע שחלק מהאנשים לא אוהבים את סוג התצוגה הזה (כותב הודעה זאת נמנה עימם), אבל זה המסך הנוח ביותר לצפות בו בסרטים (במיוחד כאלה בפורמט 16:9 - כמו בקולנוע). זה גם יכול להיות נוח למי שעובד עם גליונות אלקטרוניים (אפשר לפרוס אותם נוח יותר). לסיכום: לדעתי אין טוב יותר ממראה עיניים.

bvrs

New member
זה לא שחשוב לי..........

אם זה יהיה "להיט" פשוט לפעמים יוצא גימיק חדש ואז מסתבר שיש לו הרבה חסרונות ומגבלות ובנוסף גם המחיר צונח. דרך אגב הלכתי היום לראות מחשב של פיגוסטו סימנס מסדרת live book 7020 מסך 14.1" עיצוב יפיפה רגע לפני שאני מוציא את כרטיס האשראי מסתבר לי שאין לו יציאת וידאו ??? איזו אכזבה

יאיר B

New member
להרבה מחשבים אין יציאת טלויזיה

למשל לסדרת ה-R הפופולארית של לנובו אין יציאה כזאת. מסך רחב כגימיק? אני לא יודע. ל-HP למשל יש הרבה סדרות חדשות עם מסך כזה. כנראה שהם חושבים שזה יהיה הדבר הבא, לא יודע. מסך 14.1" הוא לא מסך רחב.

למעלה