מסך מט-מי משתמש?

bigwave2000

New member
מסך מט-מי משתמש?

אני יודע שבמסך מט רואים פחות טוב את הצבעים. אבל מעניין אותי לדעת עד כמה ההבדל משמעותי,יש מישהו שראה את ההבדל אחד ליד השני? מה הרשמים?

kobi 23

New member
לא מדויק

מבחינת חדות התמונה , דווקא במבריק רואים טוב יותר. הייתרון של מט הוא שאין אפקט מראה , כמו למשל השתקפות של מנורה וכו'. יש אנשים (ואני בתוכם) שפשוט לא מסוגלים לעבוד עם מסכים מבריקים

bigwave2000

New member
מסך crt רגיל הוא מבריק לא?

כי אני משתמש בכזה כבר הרבה שנים, וכשאני חושב על זה באמת אחרי ישיבה ממושכת יש לי מין כאבי ראש

יאיר B

New member
CRT הם חצי מבריקים (לפחות מה שיש אצלי).

ב-LCD המבריקים אתה יכול ממש להתאפר מולו (במיוחד אם המסך שחור). במסכים מט לא תראה כלום מולך. ב-CRT שיש אצלי בבית רואים דמות, אבל לא ברורה.

kobi 23

New member
ממליץ לך

לבדוק בחנויות מסכים ולראות מה מתאים לך. לסרטים ומשחקים המסכים המבריקים מעולים. אבל הבעיה היא כפי שציינתי השתקפות.

floyd3

New member
לי יש מסך מט

אומנם רואים אצלי קצת פחות חד את הצבעים אבל מה אני אגיד לך - מתרגלים. עבדתי גם עם T60 - מסך מט ורואים סבבה לגמרי. אז נכון שאצל חברים שלי עם HP וכו' רואים את הצבעים יותר "חיים" אבל רוב הזמן הם רואים השתקפויות על המסך ולא את הדסקטופ, ולדעתי זה יכול לשגע פילים התופעה הזו. אני כרגע מחפש נייד חדש עם מסך מט בנרות אבל חוץ מהסמסונג שלי (שאין כאלה בארץ, וחבל !!!) וה T60 שיצא לי לעבוד עליו כמה חודשים עוד לא ראיתי ניידים עם מסך מט. בעצם ראיתי פוג'יטסו ישן אבל נראה לי שגם לחדשים שלהם יש כבר רק מסכים מבריקים (שמישהו יתקן אותי בבקשה אם אני טועה). מכה כל המסכים החדשים האלה... גם רחבים וגם מבריקים... עד מתי??

kobi 23

New member
דווקא רחבים זה נחמד

מבריקים זה כבר משהו אחר. תשמע ,יש כאלה שמתרגלים למסכים המבריקים ,גם בין שוכני הפורום יש כאלה. אך עם זאת ,יש כאלה שזה פשוט בלתי נסבל בשבילם. אני למשל סובל לעיתים קרובות ממיגרנות. ואם הייתי עובד 2 דק' עם מסך מבריק ,הראש שלי היה מתפוצץ.

למעלה