מסך מחשב

רקע

התפטרתי מהעבודה ..... מבחינה כלכלית לא הסתדר לי מחפשת עבודה קבועה....... הייתי בריאיון מחכה לתשובה.........., למרות שזאת תפקיד חדש עבורי

ואני מתלבטת ו"פוחדת" שלא אצליח במידה ותשובתם תהיי חיובית. לא בזוגיות אחרי פרידה לפני שנים, לפעמים חושבת אולי כדאי לעשות צעד להחזיר אותו....יש לו

חברה .......

החלום

אני עם חברות שלי, מבלות באיזה בניין.... לא זכור לי מה זה.......מסתכלת לכביש

ואז אני רואה את בן זוגי לשעבר, לא רחוק מאיתנו לוקח מסך של מחשב מנקה אותו והולך.

ממול יש חנות גדולה "סטוק", ואנחנו מחליטות ללכת לעשות קניות, ..אני עומדת בפתח ומחכה שהחברות יצאו, ואז רואה את בן זוגי נכנס עם חבר לחנות,(החבר במציאות
זה חבר שנים שאני מכירה והוא מתגורר בחו"ל והיה מגיע מדי פעם אלינו ואנחנו ביחסים טובים) אנחנו נכנסות , אני בזווית עין מחפשת אותו..
... ורואה שהוא והחבר שלו עומדים ליד מסכי מחשב , והחבר אומר לו אתה רוצה אותו מתאים לך , תיקח , בן זוגי לוקח את המסך והולכים לכיוון שלי ששם הקופה
אני עם הגב עליהם, שהם מתקרבים אני מסתובבת אליהם מראה הפתעה שרואה אותם, אומרת שלום ובן זוגי מחייך אלי מתקרב , והחבר שלו מאוד שמח
לראות אותי בא לחבק ואני אומרת: לא לא קורונה......אנחנו עומדים צוחקים, ואז החבר אומר לי, שאני לא הייתי בסדר והעלבתי את הידידה של בן זוגי
שהערתי לה על משהו, אמרתי הייתי חייבת להגיד לה את זה........ והוא אומר שאני צריכה לבקש סליחה, ואני התנגדתי. והחבר ואני עומדים מדברים
בינינו שיחה מאוד טובה.
תודה

אלישבע777

Well-known member
הי יערונת, הפרוש שלי לחלום על בן הזוג ומסך המחשב

חלק א – את רואה את בן זוגך לשעבר מרחוק

בחלק זה הוא לוקח מסך מחשב, מנקה והולך. לדעתי זה סצנת הפרידה והיכרותו עם בת זוג אחרת ממך שעד היום לא החלמת ממנה. הוא מנקה את המסך לוקח אותו והולך ניקוי המסך הוא ניקוי המחשבות, או תפנית בחיים, והמסך שהוא לוקח הוא חברה חדשה גם החלטות חדשות וגם תפנית בחיים שלו.

חלק ב – בחנות סטוק, בן הזוג בוחר מסך בפעם שניה

בחלק הזה את מחפשת את בן זוגך לשעבר ורואה אותו מזווית העין, רואה ואינה נראית. הוא עם החבר שלו והחבר מאיץ בו להחליט אם המסך מתאים לו ואם כן , לקחת אותו. והרי הוא כבר בחר מסך והלך, אבל בחלק הזה – הבחירה מתחילה מחדש. אולי בן הזוג לשעבר "מחשב מסלול מחדש"? אולי יש לך כאן תקווה?

החבר מאיץ בו להחליט, כי אולי הבחירה בחלק א אינה מתאימה . בעצם הקטע הזה כאילו מראה שיש לך שביב תקווה שהוא עדיין לא החליט בקשר לחברה שלו. אולי היא אינה מתאימה לו, והוא צריך לבחור מסך אחר בחירה חדשה. בחלק זה המסך המסך זה את ואת בעצם מתאימה לו והוא צריך להחליט לקחת אותך (לחזור אלייך).

האם את "המסך" שלו ? "מסך מחשב" מונח לא נכון, זה צג ולא מסך. מסך (כמו בתיאטרון ) הוא (ווילון) והוא מסתיר ואילו צג מחשב הוא מציג, מראה. את כנראה מסך בשבילו – את נסתרת מעיניו גם בחלום וגם במציאות. אולם את בעצם צג- כי את יכולה ורוצה בסתר ליבך (וזה קורה בחלום אחר כך) – להתגלות (להציג את עצמך בפניו) אליו ואולי שוב תחזרו זה לזה.

החבר שלו שאת מכירה הרבה זמן, הוא בחור נחמד. הוא מחבב אותך, שמח לפגוש אותך, השיחה בינכם מתחילה בצחוקים. אבל אין לך עניין בנחמדים (שהחבר מסמל). ואת דוחה אותם בתירוצים טובים ( קורונה, זה תרוץ שעובד) אבל האם זה טוב לך?

חלק ג- ב"ז לשעבר מחליט

בחלק הזה פתאום יש לו ידידה (!) שבכלל לא הופיעה בחלום ואת מעליבה אותה ומסרבת להתנצל!
הקטע הזה בסוף החלום, מראה שבן הזוג בכלל תפוס, ובת הזוג שלו בכלל זקוקה לאיזה שהוא שיפור, היא ממש לא משהו ואת היית חייבת להגיד לה את זה ( את ה- "צג" שלה וגם שלו, את רואה פגמים ומה שטעון שיפור). ואת לא מתנצלת! שידע בן זוגך שהוא טועה בבחירת בת זוג! החלום מסתיים בעצם במציאות המרה. בן הזוג לא בחר בך בסוף, הוא בכלל הגיע עם מישהי שלא נראית לעין ולא נשמעת שקופה, שהיא בכלל "לא משהו". את לעומתה – בטוחה בעצמך, יודעת ליצור מצבים שבהם את משיגה את רצונך, עומדת על דעתך. בחלום אין כאן חששות כפי הצגת בהקדמה. וגם אם הפגישה עם בן הזוג אינה נוחלת הצלחה, את לא עושה מזה ענין. את ממשיכה בשיחה עם מי שעומד לפנייך. ממצה את הטוב שבאירוע. את משוחח בכיף עם החבר של בן הזוג אתו יש לך דיבור. השיחה ביניכם טובה. החלום אומר לך שאת צריכה להכיר אדם תקשורתי, לא אחד שאינו מדבר (שאינו יודע לבחור, שלא בחר בך שנית, הוא לא מתאים לך. בסוף - את לא הצג שלו), כמו בן זוגך לשעבר. אולי הוא המסך שלך, כלומר הווילון. האהוב הנסתר והמסתיר.

אשמח לתגובתך!

אלישבע , סליחה, הייתי בטוחה שכתבתי לך תשובה....
אכן מתחברת. יש ימים שחושבת שאולי יש תקווה.......... אבל מבינה ויודעת שהוא המשיך הלאה שאין גם התאמה
אבל כנראה החלומות חוזרים,.. כי זה בתת מודע............. ויודעת , שהוא גם לא מתאים יותר.
אבל חייבת לציין ובאמת לא מתוך קנאה - החלק ב' - כל כך נכון, כל החברים אומרים כמה היא לא מתאימה לו, מבוגרת
מאוד ממנו, וממש נראת אימא שלו........... אבל אני אמיתתי ויודעת שזה טוב לו - שהוא חושב שהיא מתאימה לו

אלישבע777

Well-known member
אלישבע , סליחה, הייתי בטוחה שכתבתי לך תשובה....
אכן מתחברת. יש ימים שחושבת שאולי יש תקווה.......... אבל מבינה ויודעת שהוא המשיך הלאה שאין גם התאמה
אבל כנראה החלומות חוזרים,.. כי זה בתת מודע............. ויודעת , שהוא גם לא מתאים יותר.
אבל חייבת לציין ובאמת לא מתוך קנאה - החלק ב' - כל כך נכון, כל החברים אומרים כמה היא לא מתאימה לו, מבוגרת
מאוד ממנו, וממש נראת אימא שלו........... אבל אני אמיתתי ויודעת שזה טוב לו - שהוא חושב שהיא מתאימה לו
תודה, יופי! כנראה שחלומות מסוג זה גם מרפאים! אולי זו מטרתם!

למעלה