מסך מחשב איכותי

Eial

New member
מסך מחשב איכותי

שלום, בהיותי חדש בפורום הזה ובכלל אני מתנצל מראש אם אני אפגין בורות. ברצוני לרכוש מסך "19 עבור זוגתי (היא גרפיקאית במקצועה) אין לי מושג במסכים כלל! רציתי לשמוע המלצות ממבינים בתחום. מה אני אמור לבדוק בקניית מסך? האם עדיף מותגים ידועים כמו SONY ודומיו? האם MAG נופלים מ-SONY (אף על פי שהשפורפרות מיוצרות ע"י SONY)? הסכום לסיפור לא אמור לעקוף את ה-2500 ש"ח. תודה רבה אייל

yanivfel

New member
נראה לי שפורום חומרה יתאים לך יותר.

אבל אם אתה כבר כאן... אני יודע שעבורי, גודל המסך קובע. אני עובד במשרד על 19 אינטש ובבית על 21. במשרד הוא של DELL ובבית ViewSonic. מבסוט משניהם. אגב, יש הבדל בין היצרן של המסך לבין השפופרת שבפנים. שמעתי שיש להעדיף שפופרת של סוני... אך איני מבין גדול בתחום זה... בהצלחה, ואשמח לשמוע על התוצאות והמסקנות שתגיע אליהן מהבדיקות שתעשה. יניב.

yossi_maoz

New member
כשקונים מסך אין טוב כמו מראה עינים

- אם הצבעים נעימים לך, המסך לא מרצד ויש עליו אחריות של מינימום 3 שנים- לך עליו! יש למאג ולסמסונג מסכי 19 לא רעים בכלל בפחות מ-2000 ש"ח. המסכים שטוחים (לא טריניטרון), תומכים ברזולוציות של מעל 1600 על 1200 שזה הרבה מעל מה שהמשתמש הממוצע צריך. SONY נחשב למותג מוביל אבל גם עולה בהתאם. יש לי את E400 MULTISCAN שלהם בעבודה ואני נהנה מכל רגע.

מחשבות

New member
למה אתה לא לקוח בחשבון מסך LG

מופלא? מה פתאום MAG? זבל שכזה. חבל להוציא עליו אגורה. גם סוני לא שטוח לחלוטין כמו LG.

noa_f

New member
Eizo-Nanao מצויינים

אבל מה? יקרים. מצד שני, יש לי מסך שלהם כבר כמעט 8 שנים והוא חד כמו ביום שיצא מהקופסא. עדיין לא ראיתי מסך של מאג שהחזיק מעמד יותר משנתיים וקצת. קנייה של מסך היא חשובה, כיוון ש: א. יושבים מולו הרבה שעות. ב. זהו האביזר ההקפי היקר ביותר שכנראה תקנה. ג. הטכנולוגיה שלו לא משתנה בקצב מהיר כמו שאר אביזרי המחשב. לאור כל אלו צריך לזכור 2 נקודות חשובות: קונים את המסך הגדול ביותר שהתקציב מספק. מבין המסכים שתואמים לנ"ל קונים את המסך האיכותי ביותר (אפילו אם הוא הכי יקר ). אם אתה באמת רציני, קפוץ לאתר הפיסי מגזין וקרא שם ביקורות על מסכים ודגמים שונים.

Eial

New member
ה-EIZO מסך מעולה אבל המחיר...

תודה רבה לכל העונים, לצערי מראה עניים שלי הוא לא רלוונטי כיוון, כפי שציינתי, שהמסך נקנה עבור מישהי אחרת ולא עבורי (אגב הוא נקנה כהפתעה ולכן קצת קשה לי להתייעץ איתה). תודה רבה

למעלה